Şimdi Ara

Cannot display this video mode change computer display input to 1280x1024

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Cannot display this video mode change computer display input to 1280x1024
    Ekran böyle kaldı ne yapabilirim herhangi bi şekilde masaüstü açılmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bilgisayar açılırken de aynı sıkıntı oluyor mu yoksa sadece windows mu açılmıyor?
    eğer sadece windows açılmıyorsa güvenli moda girip ordan ekran ayarlarını düzelt. ya da farklı bir monitörde ayarla.

I am The Doctor. I always will be. But times change, and so must I... we all change. When you think about it, we are all different people, all through our lives and that's okay, that's good! You've gotta keep moving, so long as you remember all the people that you used to be. I will not forget one line of this, not one day. I swear. I will always remember when the doctor was me.
  • The Time Lord kullanıcısına yanıt
    Monitör tamire gönderdim kuzenimde de bu monitör vardı aldım yani başka bi monitör le duzeltemem bide windows açılmıyor windows8.1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Rasda26

Monitör tamire gönderdim kuzenimde de bu monitör vardı aldım yani başka bi monitör le duzeltemem bide windows açılmıyor windows8.1

dediğim gibi güvenli modda açıp deneyin.

I am The Doctor. I always will be. But times change, and so must I... we all change. When you think about it, we are all different people, all through our lives and that's okay, that's good! You've gotta keep moving, so long as you remember all the people that you used to be. I will not forget one line of this, not one day. I swear. I will always remember when the doctor was me.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.