Şimdi Ara

Cannavaro futbola veda ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kariyerinde sayısız başarı bulunan ve 2006 yılında FIFA Yılın Futbolcusu ödülüne layık görülen İtalyan savunmacı Fabio Cannavaro, yaşadığı sakatlık nedeniyle 37 yaşında profesyonel futbol hayatına nokta koyduğunu açıkladı.

Parma, Inter, Juventus ve Real Madrid'in ardından son olarak Dubai ekiplerinden Al Ahli forması giyen deneyimli stoper, sakatlık problemleri nedeniyle yeşil sahalara veda ederek antrenörlüğe soyunacağını belirtti.

Sakatlığının artık futbol oynamasına pek müsade etmediğini ifade eden Cannavaro, düzenlediği basın toplantısında, "Kıkırdağım tamamen mahvolmuş durumda. Basit bir yürüyüş esnasında bile acı çekiyorum. Bu yüzden Profesör Castellacci'nin tavsiyesini dinleyerek futbolu bırakma kararı aldım. Çünkü daha fazla zorlamanın anlamı yok." dedi.

Kariyerine antrenör olarak devam etmeyi planlayan İtalyan futbolcu, "Konuyu [Al Ahli] başkanımız Al Naboodah ile görüştüm. Al Ahli'de antrenör olarak bir üç sene daha kalacağım. Futbolun hızla gelişmekte olduğu bir yerde bulunmak ve bu süreci içeriden yaşamak gerçekten heyecan verici." ifadelerini kullandı.

Milli takım formasıyla tam 136 maça çıkarak bu alandaki rekoru elinde bulunduran Cannavaro, 2006 yılında Almanya'da düzenlenen Dünya Kupası'nı kazanan kadroda da yer aldı.

• Cannavaro değişilmez defans oyuncularından biridir gözümde.6-2 lik Barcelona maçında Messi nin golünü kurtarmak için direğe girdiği an bile görülmeye değer bir çaba sarfetmiştir.

Umarım gelecekteki kariyerinde başarılı olur...
  • Bence abartılmış savunma oyuncularından biridir. Yani bu adamı Beckenbauer, Maldini, Baresi ile yan yana yazanlar gördüğümden dedim bunu. Yoksa görüp görülmüş en iyi ve en istikrarlı/hırslı savunmacılardan biridir. Saygı duymamak mümkün değil.
  • bir yıldız daha kaymış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vitor Pereira Takip Konusu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.