Polisler tam anlamıyla sığırın organı yani sığır organının yanına bu polislerin resmini koyacaksın . Ya orada öyle bir taşkınlık olacağı gün gibi ortada ya bu adamlara özel basın bölgesi oluşturacaksın çitlerin ardında yada onları baştan korunan bölgeye alacaksın taraftarla arası kesik olan bir bölgeye
yazik.cidden bu duruma düşmeleri cok yazik
fenerbahçe taraftarı hiçbir zaman Galatasaray tarafrarı gibi olamamıştır
Büyük Fenerbahçe taraftarına bakın
spikere saldırıp kamerayı sarsınca Aziz Yıldırım aklandı... Tebrik ederim.
Neydi bunlar GENÇFENERBAHÇELİLER hey yavrum be
Asagılık herifler, insan utanır, ben uzuluyordum bunlara bir de. Kısa sure once 'Beter Olsunlar' diyen birine kızmıstım forumda, kimdi hatırlamıyorum, ozur diliyorum.
adam değiller işte
suçluluk psikolojisi...
Ekmek parasındaki adamın suçu ne?
Senin başkanın her türlü şeyi yapsın, tutuklandıktan sonra git oraya buraya saldır. Başkanlarının suçsuz olduğuna inansalar hiç bir şey yapmazlar, süreci beklerler. Onlar da biliyorlar gerçeği.
Seviye yerlerde.
quote:
Orijinalden alıntı: pwnzs
Yorum yok. Yapacak olursam banlanırım çünkü.
Aynı şekilde ben de kötü şeyler yazmamak için zor tutuyorum kendimi, videoyu izleyince gözüm döndü resmen. Ekmek parası derdinde ki bir insan haberi sunma çabasındayken orada ki kendini bilmez taraftarların yaptıkları şerefsizlikten, adilikten başka bir şey değil. Yazıklar olsun. Merak ediyorum insanlar daha ne kadar çirkinleşecek. Allah'ından bulur umarım.
quote:
Orijinalden alıntı: u have to MakeMyFireOut
Spikere üzüldüm la zor durumda bırakmış seviyesizler kızı