Şimdi Ara

Canlı yayın tekrarı: 2016'nın en iyi telefonları 'Soru-Cevap' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
2
Favori
1.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony Xperia E4g 7 saat 48 Dk ekran süresi aldım. Genel olarak 5-6 saat ekran süresi sunuyor. Sony pil konusunda doğru işler yapıyor

Sony Xperia X ve Xperia X performans merakla incelenmesini beklediğim telefonlar

• pil süreleri üzmez umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SERDARbdrm

Bugun s7 videonuza yazdim. Exynos da quick charge 3.0 olmadigi icin sd 820 versiyonunda kapatmislar. Baska kisitlamalar var mi sd820 de.

Cat12 modem cat9 a düşürülmüş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarahaten

bu sene çıkan snapdragon 820 işlemci mi apple'ın geçen sene çıkardığı a9x işlemcisi mi daha iyi performans sağlıyor? Teşekürler.

Açık ara A9, hele a9x tur bindirir tek çekirdekte, bu sene beklediğim beni heyecanlandıran esas bomba a10, hele ki 4 çekirdek ve 2,2 ghz düzeylerinde ısınmayan bir çekirdek çıkarırsa, düşünemiyorum artık, intel i7 U, M serilerine başkaldırır diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ryalp

quote:

Orijinalden alıntı: yashiii

xiaomi telefonlarının arayuz ve yazılımı hakkında bilgi verir misiniz .stabil midir duzgun mu sıkıntısı varmı acaba

en iyi.arayuz yazilimi

Yazılımı gayet kararlı çalışıyor ama uygulama açma hızı gibi durumlarda biraz geride kalıyor.
  • niye sony böyle bir atılım yaptı gerçekten anlamış değilim ve sizin bu konu hakkında yorumunuz nedir?

• Mesut abi iyi yayınlar. Note 5 kullanıyorum.marsmallow ne zaman gelecek acaba ya da robot atmalı mıyım. ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: farego

Nokia neden bu piyasa da etkin değil. Oysa kemarasını iyi kullanan telefonlardan.

Bu yıl Nokia geri dönecek sadece biraz sabır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5E274E432 -- 3 Mart 2016; 23:38:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillerNoob_FS

quote:

Orijinalden alıntı: ryalp

quote:

Orijinalden alıntı: yashiii

xiaomi telefonlarının arayuz ve yazılımı hakkında bilgi verir misiniz .stabil midir duzgun mu sıkıntısı varmı acaba

en iyi.arayuz yazilimi

Yazılımı gayet kararlı çalışıyor ama uygulama açma hızı gibi durumlarda biraz geride kalıyor.

ozellestirme acisindan en iyisi ve secenek cok
    Uygulama acma olayi cihaza ve donanima gore degisebilir
    Mi5 i bir incele mesela

• SON DAKİKA: S7 ön siparişe düştü ve fiyat 2900TL...!

• yayını kaçırdım tekrarını izledim de en önemli soru atlanmış bence samsung hakkında tamam touchwiz konuşuldu ama lütfen touchwiz ile rehber nasıl çalışıyor hala onu bekliyorum.
    Note 3 kullanıcısıydım akıllı arama sadece lafta var çalışmıyor ki :d

• Diğer.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok guzel bi video olmus ama bence g5 in biraz hakki yenmis sonucta 820 var icinde samsungun ise yaramaz incik boncuklari cabasi ayrica samsung arayuzu bence g5 i yakalayamaz pil konusunda samsun daha iyi olabilir ayrica g5 ucuz bir cihaz kesinlikle g5 derim

• quote:

Orijinalden alıntı: BoxFun

quote:

Nokia neden bu piyasa da etkin değil. Oysa kemarasını iyi kullanan telefonlardan.

Hocam bu gerçekmi ? İnşallah doğrudur Nokia kalitsinde bir android görmek mükemmel olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrKira

quote:

Orijinalden alıntı: BoxFun

quote:

Hocam bu gerçekmi ? İnşallah doğrudur Nokia kalitsinde bir android görmek mükemmel olurdu.

http://m.donanimhaber.com/haberler/Nokia-CEOsu-yeniden-akilli-telefon-pazarina-gireceklerini-dogruladi.htm

• Bir Htc kullanıcısı olarak tabi ki Htc One M10

Ancak tıpkı diğer firmaların yeni cihazları gibi, Htc'nin bu cihazı da inanılmaz bir fiyata girecek.

3.000 lira bütçe ayrılır mı abi telefon için.
  • Xperia x performance aslında 820 ve full HD ekran ile bence süper bir kombin oluşturmuş ama tüketim çılgını çoğu insan için 2K veya 4K olmayan bi ekran ne getirip ne götürdüğünü bilmeden direk bi telefonu çöp yapabilir. 5 inç olmasıda yine ayrı bir güzellik ama sony piyasayı benden iyi biliyor tabi ki 5.5 inç en azından 2K ekranlı 820'li 3000 bataryalı bi telefon çıkarmaması kendi bacağına sıkmak olmaz mı? Artı bu x serisinin minisi yok compact ı yok. X performance'ın z6 yerine çıktığına pek inanamıyorum ben açıkçası.

• Konunun dahili bileşenlerde ne işi var donanım haber mobil haber oldu donanım incelendiği falan yok artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence lg g5 galaxy s7 den daha iyi bir model

Daha ince daha hafif daha hizli kamera daha iyi usb typ c var Qick 3.0 var.. S7 lerde touchwiiz 8 gb alan kapladigi ortaya cikti 32 gb kaldı 24 gb sadece sistem yiyor

Lg g5 menu kalktı ve saha stabil olacak...

Fiyat 2199 olursa rekor satar

• Vibe p1 mi

Mate 7 mi

Zenfone 2 mi

Kısacası batarya en iyileri hangisi

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.