Bildirim
Canlı fareleri kedisine yem yaptı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
o kedi özel bi ırk afrikadan geliyo çok pahalı vaşak geni taşıyo bu bir ikincisi başlığı ''camlı ferrelere kendisini yem yaptı'' diye okudum. -
bastım kahkahayıquote:
Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz
o kedi özel bi ırk afrikadan geliyo çok pahalı vaşak geni taşıyo bu bir ikincisi başlığı ''camlı ferrelere kendisini yem yaptı'' diye okudum.
-
bende sahibini yicem az kaldı... -
Yazık, yazık...
Biraz umursamaz gibi gözükücem ama o kedi cinsinin adı nedir? -
Aç olunca cAnım çekti sabah sabah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam
Yazık, yazık...
Biraz umursamaz gibi gözükücem ama o kedi cinsinin adı nedir?
vaşak olması lazım. -
quote:
Orijinalden alıntı: içinizden biri
quote:
Yazık, yazık...
vaşak olması lazım.
Vaşak değil, vaşağın bir türüdür yani alt türüdür çünkü vaşağın özelliklerini taşımıyor veya kırmadır. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: içinizden biri
quote:
Yazık, yazık...
vaşak olması lazım.
Vaşak değil, vaşağın bir türüdür yani alt türüdür çünkü vaşağın özelliklerini taşımıyor veya kırmadır.
nerden biliyorsun tanışmadığını ...Dalga geçmek amaçlı değil cidden merak ettim. -
Yüzü ince, tüyleri kısa, kuyruğunun ucunda uzun üyler yok, kulaklarının ucunda uzun tüyler yok, ayakları bir vaşağınkine göre ince. -
quote:
Yüzü ince, tüyleri kısa, kuyruğunun ucunda uzun üyler yok, kulaklarının ucunda uzun tüyler yok, ayakları bir vaşağınkine göre ince.
Kırma ama büyük ihtimal vaşağın bir alt türüdür. -
quote:
Orijinalden alıntı: GOGOMEZ
bende sahibini yicem az kaldı...
-
Ne var ki bunda onu anlamadm ? bizler kedileri fare yesin diye bodruma felan atmiyoz mu ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X