Şimdi Ara

canımı vericek kadar çok sevdim ama o ne yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2.5 yıldır beraber oldugum insan param yok diye bıraktı gitti. sevdim ölümüne kadar sevdim sırf ona bir hediye alabilmek için sırf bi söz yüzüğü takabilmek için az da olsa biraz para biriktirmek için bir işe girdim hayvan gibi çalıştım her şeyi yaptım ama dün akşam bu saatler de eve geldiğim de onun bu mesajını gördüm. --> seninle bi geleceğimiz olacagına inanmıyorum sen farklısın ben farklıyım bu ilişkinin buraya kadar gelebilmesi bile bir mucize allaha emanet ol. hakettim mi ben bunu sevmekten başka ne yaptım onun için neler yapmadımki hayatımı kararttı napıcağım ben şimdi

• CSB
  • insanmısın sen lan çek git şurdan ban yemek istemiyorum
  • Canını verecek kadar sevmeyeceksin.
  • Ah be kardesim ah... bu hayatta hersey para oldu. sevgi bile parayla artik... Ama kardesim gercekten sevseydi hicbirseye onem vermezdi para sorun olmazdi. sikma canini hayatin sonu degil. biliyorum cok zor ama yapacak birsey yok. Onundeki firsatlari kacirma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatı yanlış seçimlerle tecrübe ediyoruz. Buda senin tecrüben olsun. Kızların çoğunluğu böyle genellikle sevdiği kişiyle değil geleceğini garantiye alacağı kişiyle evlenir. Sen kız işine bi süre ara ver zor olacak ama ara ver. Okuyorsan adam akıllı oku geleceğini kurmana bak işte o zaman işler rayına oturur.
  • aQLaDım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla 2.5 yıl ilişkiden sonra bu kadar kolay bitirebildiğine göre kesin başka birisi vardır kardeş.
  • Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir değmezmiş diceksin yolu vereceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keep on rising

Canını verecek kadar sevmeyeceksin.

• Milletle paylaşamadığını gelir dh'deki kardeşlerine yazarsın içini dökersin sonra çıkar veledin biri CSB der ya ekrana kafa atasım gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exvision

Kardeşim hayat bu paran varsa seviliyorsun. Ben de para biriktirip bizimkine orkide almıştım 2. günü kapıya koydu beni.

La olm orkid diye okudum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt58

2.5 yıldır beraber oldugum insan param yok diye bıraktı gitti. sevdim ölümüne kadar sevdim sırf ona bir hediye alabilmek için sırf bi söz yüzüğü takabilmek için az da olsa biraz para biriktirmek için bir işe girdim hayvan gibi çalıştım her şeyi yaptım ama dün akşam bu saatler de eve geldiğim de onun bu mesajını gördüm. --> seninle bi geleceğimiz olacagına inanmıyorum sen farklısın ben farklıyım bu ilişkinin buraya kadar gelebilmesi bile bir mucize allaha emanet ol. hakettim mi ben bunu sevmekten başka ne yaptım onun için neler yapmadımki hayatımı kararttı napıcağım ben şimdi

Döner mi? Diye bekleme daha.
    Dönmez söyleyim o geri sana,
    Cevabıda çok belli kusura bakma,
    Çünkü kalmadı cebinde 5 kuruş para.

Hayat dediğin böyle işte kardeşim ama her ne olursa olsun nefsine kapılma.

• Kedi canını senin, üzüldüğün şeye bak. Zamanla acısı geçecek ancak teşekkür etmen bir olay varki; bu kız iyiki erkenden aklında olanları söylemiş. Hayır iyi olmuş filan demek istemiyorum sadece kız para için bu işin içerisinde varmış, onu izah etmek istiyorum. Bazı kişiler senin hayatını daha yakından tanıdıkdan sonra senden soğuyabiliyorlar, elbet bir acısı olacak ancak burada yapabileceğin birşeyi de göremiyorum. Şahsen ona karşı gidip ağlayıp, kapısında yatıp, durmadan mesajlar atıp geri dön çağrısı yapsan bile artık o seni iyi bildiğinden ve sıkıldığından geri dönmemek için senin üzüntülerini seninle başbaşa bırakmaya çalışacak. Hayatında kazandığın şeyleri bir kenara bırak bir de ona harcadığın veya vakit geçirdiğin şeyleri bir kenara bırak ve hangi yoldan gitmek istiyorsan ikisinden birini seç ancak unutma ikinci seçeneği seçtiğin an süregelen saniyeler, dakikalar, saatler, günler, aylar hatta yıllar seni yiyip bitirecek ve onu düşünmekten bir süre sonra psikolojik dönemlere gireceksin. Ancak bunları unutup birinci seçeneği seçersen herşey için yeni bir sen oluvermiş olacaksın. Hayatta kazanılmış bir tecrübe düşün ve bu olaya kendi açından "yav he he" deyip geçmeni öneririm. Yine de aranızda bir umut olduğunu düşünüyorsan benim durumum çetrefilli olup senin bazı düşüncelerini değiştirebilir lakin yine de bu konuyu iyice gözden geçirmeni öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: the pimp

quote:

2.5 yıldır beraber oldugum insan param yok diye bıraktı gitti. sevdim ölümüne kadar sevdim sırf ona bir hediye alabilmek için sırf bi söz yüzüğü takabilmek için az da olsa biraz para biriktirmek için bir işe girdim hayvan gibi çalıştım her şeyi yaptım ama dün akşam bu saatler de eve geldiğim de onun bu mesajını gördüm. --> seninle bi geleceğimiz olacagına inanmıyorum sen farklısın ben farklıyım bu ilişkinin buraya kadar gelebilmesi bile bir mucize allaha emanet ol. hakettim mi ben bunu sevmekten başka ne yaptım onun için neler yapmadımki hayatımı kararttı napıcağım ben şimdi

Tebrik ederim kardeşim. Çok güzel yazmışsın.

bozkurt58 kardeşim sivaslısın galiba. Sivaslıysan hemşerim sin. Biraz zor oluacak ama gerçekten unutmaya bak. Bu aşk işleri birliktelik işleri inan kısmet işi. Olmayınca olmuyor gerçekten kısmet işleri bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: _emreyy_

quote:

quote:

bozkurt58 kardeşim sivaslısın galiba. Sivaslıysan hemşerim sin. Biraz zor oluacak ama gerçekten unutmaya bak. Bu aşk işleri birliktelik işleri inan kısmet işi. Olmayınca olmuyor gerçekten kısmet işleri bunlar.

Sivas demişken C.Ü'ni kazandım oraya gidiyorum bende

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _emreyy_

quote:

quote:

Sivas demişken C.Ü'ni kazandım oraya gidiyorum bende

Sivas güzeldir insanları çok iyidir. Oranın soğuğuna alışmalısın ondan sonra Mis kebapta döner yemelisin kesinlikle.

• canını verecek kadar sevmeyecektin hata sende...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kız sana hiç sinal vermedi mi kardeşim?pat diye öyle mesaj attıysa başkası vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PiqenRole

CSB

defol

konuyu açan arkadaş teşekkür et daha sen amedranın dediği gibi ya söz yüzüğünü taktıktan sonra nolcaktı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.