Şimdi Ara

canımdan çok sevdiğim muhabbet kuşum öldü :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sabah kalktığımda baktım kuşum halsiz birde sanki yutkunur gibi yapıyordu vitamin ilacı vs damlattım suyuna ama ne su içiyor ne yem yiyordu bende aldım kafesini veterinere götüreyim dedim yolda giderken acaip sesler çıkarmaya başladı o zaman sanırım can veriyormuş :( baktım olmayacak geri döndüm arabayla hızlıca götüreyim dedim ama arabaya varmadan öldü sabahtan beri ağlıyorum o kadar akıllı o kadar güzel konuşuyordu ki anlatamam benim öksürüş taklidimi gülüş taklidi mi perdeleri çekerken çıkaran sesi bile taklit edebiliyordu ben kendim böbrek hastasıyım üzüntüden tekrar hasta olacağım diye korkuyorum ama elimde olan bir şey değil günüm neredeyse onunla geçiyordu morallerim çok bozuk ve çok üzüntülüyüm bitkin düştüm ne bir su ne de bir şey içip yiyebiliyorum boğazımdan geçmiyor insanın en hakiki dostu oluyor onlar bakanlar bilir eğer kendimi toparlayamassam pskiyatriye dahi gitmeyi düşünüyorum :(

• Gerçekten çok zor bir durum.Üzüntünüzü çok iyi anlıyorum hocam.Kolay bir şey değil ama sağlığınızı da bozmayın lütfen.Belki de yeni bir hayvan edinmeniz size iyi gelebilir.Hem de ona iyi bir yuva vermiş olursunuz.Bir süre sonra düşünün bunu.
  • almayı düşünmüyorum artık öldü mü çok koyuyor bundan önce ki kuşumda öldüğünde sağlığımdan olmuştum bir daha almayacağım dedim biraz toparladım sonra kardeşim gitmiş almış bu kuşu oda evlenince kuş bana kaldı bilgisayarımın yanında durup duruyordu çerez vermiştim dün akşam acaba omu boğazına takıldı noldu anlamıyorum kafamı başka şeylere vermeye çalışıyorum olmuyor sürekli aklımda sanki hala yaşıyormuş gibi yanımda ötüyormuş gibi zaten bir tane daha var kardeşim evlenince bir daha almıştı bize kalmaya gelmişlerdi sonra bize bıraktı bizim kuştan bir şeyler öğrenir vs diye o günde hava soğuktu ben götürme hasta olur dedim öylelikle kaldı bizde şimdi yanımda onunla acımı dindirmeye çalışıyorum onada üzülüyorum sanki onu arıyor gibi hissetti mi nedir
  • Üzüntünüz umarım en kısa zamanda hafifler.Denebilecek pek bir şey yok maalesef.
  • umarım erkek adam ağlamaz derler ama en sevdiğin varlığı kaybedince öyle ağlıyorsun ki acım ne zaman hafifler ne zaman unuturum orasını Allah bilir benim can dostum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: myo_1433

umarım erkek adam ağlamaz derler ama en sevdiğin varlığı kaybedince öyle ağlıyorsun ki acım ne zaman hafifler ne zaman unuturum orasını Allah bilir benim can dostum :(

benimde 2 sene önce ölmüstü. 1 hafta anca kendime gelmistim

Allah Rahmet Eylesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShibLeg -- 2 Nisan 2015; 23:41:48 >
  • saolun teşekkür ederim Allah rahmet eylesin sizinkinide benim unutmam çok zor olacak gibi evin her yerinde onun hatırası var sanki hala yanımda duruyor konuşuyor uçuyormuş gibi geliyor çok zor durum çok zor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim 2 adetti bir tane ölünce diğeri üzünten ölmesin diye eş aldım aynen unutmak zor malesef
  • unutmak imkansız gibi yani tamamen unutmak çok zor hiç hayatında olmamış gibi davranamıyorsun sabah yatakta hemen kımıldadım mı hemen bana seslenirdi şimdi ise her sabah kalktığımda öyle bir koyuyor ki bana anlatamam sabahları su içmeye kalktığımda gözlerini yerim derdi şimdi onu diyende yok 50-60 kelime biliyordu benim öksürüğümü öpüşümü gülüşümü taklit edebiliyordu ses kayıtları ve resimleri kaldı hiç videosu yok keşke bir kere olsun canlı videosunu çekeydim Yaradınını sevdiğim kendi canımdan çok seviyordum en hakiki dostumdu benim o neşe kaynağım sevinç kaynağımdı ama şimdi bunların tam tersi öleli 2 gün oldu ama hala ağlıyorum tutamıyorum kendimi napayım elimde olan bir şey değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myo_1433 -- 3 Nisan 2015; 19:52:03 >
  • Aynen zor durum gerçekten keşke daha iyi baksadım vs diyosun.Bir kuş alman azda olsa iyi gelecektir tabi 2 adet aldımı daha iyi olur . Ses olur ama mutlaka hatırlacaksındır diğer kuşunu böylede öylede her türlü aklına gelecektir
  • aynen ne yaparsam yapayım unutamam ama gün geçtikçe acım azalacaktır umarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.