Şimdi Ara

Canım sıkıldı bari derdime çare bulayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu saatte aklıma gelen tek şey o olduğu için bari sizin fikirlerinizi alayım dedim.
    Durum şu şekilde okulda tanıştığım bir kız var bu sene tanıştım kendisi enerjik hareketli konuşkan biri ama erkek peşinde değil mesela o tarz kızlarla hiç takılmıyor kendi halinde kimseye zararı olmayan 6/10 bir kız. Bu sosyal biri olunca ben de bunla takılmaya başladım zamanla biraz daha yakınlaştık ben arada iltifatlar ediyorum falan yolunu yapıyorum sonra baktım ki hoşlanmaya başlamışım her şey se burada değişti zaten kızdan da çok olmasa da karşılık aldığım için bi cesaret kanka ayağına dönmesin olay diye açıldım o da bildiğini söyledi zaten ama biraz şaşırdım çünkü arkadaş olarak yaklaşmıştım ben dedi ama arkadalığımız devam eder sıkıntı olmaz dedi. Tamam arkadaşız hala güzel de bendeki bu sevda bitmiyor ki onu ne yapacağız ben arkadaş olmak istemiyorum sizce bu işi zorlamalı mıyım yoksa unutmalı mıyım ki unutmak istemiyorum çok seviyorum onu.

• Sınavlar bittiğinde de sevgini belli edersen o da kabul eder diye düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • itsmeesra kullanıcısına yanıt
    Sınavlar ne alaka anlamasım hocam ama kıza sevgimi belli ederken rahatsız olmasından korkuyorum
  • Bu dertten ben çok yandım iyi etmişsin erkenden söylemeyle. Şu an yolu yapmışsın ilerde olursa olur olmazsa canını sıkma.

Benim de 5 6 ay öncesine hoşlandığım bir kız vardı, hoşlandığımı söyleyemedim kız bana kanka falan diyordu çekindim açıkcası. Sonra geçen ay daha önceden ondan hoşlandığımı söyledim. Meğersem o da aynı dertten muzdaripmiş. Yani anlayacağın o sıralar o da benden hoşlanıyormuş ama onu arkadaş olarak gördüğümü düşündüğü için söyleyememiş. Durumlar karışık yabancı.
  • Stan Marsh kullanıcısına yanıt
    Ov hocam bak bu kötü olmuş ben de eğer kız arkadaş olarak görüyorsa azcık fikrini değiştirsin ve ya seviyorsa da işi bitireyim diye söyledim şimdilik arkadaş olarak belki ilişkimiz geriledi ama benim ne hissettiğimi biliyor ve ona gmre belki o da beni sever belki kabul eder ikinci teklif edişimde bilemiyorum. Ama kanka yoluna gidiyorsa erkenden söylemek mantıklı. Bir de ben sevgilim olur musun diye sormadım arkadaş falan diyince. Bu da kesinlikle olmaz falan demedi ama sevse söyleyemeyecek kız değil cesaretli bayağı bilemiyorum şimdilik temkinliyim. Rahatsız etmemeye çalışıyorum yoksa soğuyabilir iyice.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle

Ov hocam bak bu kötü olmuş ben de eğer kız arkadaş olarak görüyorsa azcık fikrini değiştirsin ve ya seviyorsa da işi bitireyim diye söyledim şimdilik arkadaş olarak belki ilişkimiz geriledi ama benim ne hissettiğimi biliyor ve ona gmre belki o da beni sever belki kabul eder ikinci teklif edişimde bilemiyorum. Ama kanka yoluna gidiyorsa erkenden söylemek mantıklı. Bir de ben sevgilim olur musun diye sormadım arkadaş falan diyince. Bu da kesinlikle olmaz falan demedi ama sevse söyleyemeyecek kız değil cesaretli bayağı bilemiyorum şimdilik temkinliyim. Rahatsız etmemeye çalışıyorum yoksa soğuyabilir iyice.

Sadece sıkmadan gerçekten istediğini belli etmeye çalış dostum. Ben kaçırdım sen etme eyleme yiğidim. Bu işler çok ince işler beni de şişleyip duruyor zaten. Allah sabır versin. Temkinli adımlarla devam inşallah.

• Stan Marsh kullanıcısına yanıt
    Amin. Çok teşekkürler cidden çok zor işmiş onun ne hissettiğini anlamaya çalışmak hereketlerini dikkatli atmak falan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daraldım Ulan Artık
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Onu arkadaş olarak görmediğini söylemen gerek, seni kabul etmeyebilir ama söylemezsen bilemezsin.
  • farkli acidan bakan F kullanıcısına yanıt
    Şöyle düşünüyorum normal bi şekilde devam ettirip iyice kaynaşıp tekrar adamakıllı bir konuşma ile teklifimi sunacağım 2-3 ay içerisinde artık cevabına göre ben de yolumu çizerim bendeki bu sevgi ile onun üzülmesinin imkanı yok zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.