Şimdi Ara

Canım anneme şifa için bir dua (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
4
Favori
25.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
348 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah şifa versin... benim de annem aynı durumdaydı ancak geçti... Pıhtı atmıştı...Sol kısmı hissetmiyordu. hastaneye götürdük... Şimdi kan sulandırıcı kullanıyor. İnşallah iyi olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lyrklaunavan -- 28 Mayıs 2018; 9:7:9 >
  • Allah yardımcın olsun kardeşim, Annene acil şifalar inşallah.
  • Allah şifa versin inşallah tez zamanda eski sağlığına kavuşur
  • Şu konu altında bile İslam-Ateizm tartışması yapıyorsunuz ya helal olsun. Adam inancı gereği dua istemiş inanıyorsan dua edersin inanmıyorsan yorum yapmadan geçersin. Niye uzatıyorsun ki.

Allah şifasını versin kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yarakidis

Forumda dinsiz imansizdan gecilmiyor, ama bakiyorum hastalik ölüm olunca hepsi hemen allah dua diye basliyor....
    Örnek verin mesela. Dinsiz olduğunu kanıtlayın bir üyenin sonra bu konuda duası var mı gösterin bize. Öyle sallamayla olmuyor. Boş tartışma çıkarmaya uğraşmayın.

Duanı et terket konuyu.

Ateiste, deiste, tüm dinlere ve her türlü inanca saygın olacak. Nasıl dünyada tüm gücü elinde bulunduran Hristiyanlar ve Yahudiler biz Müslümanları ezmiyorsa sen de bu ülke içinde kendinden zayıfı ezmeyeceksin!

Adam burda dua istemiş çıkardığınız yersiz tartışmalara bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah şifa versin kardeşim.İNŞALLAH en kisa sürede ayağa kalkar annen.

• Kardeşim dua ettik kendimizce. Tez zamanda iyileşecek inşallah .
  • Annelere can feda.Allah anneye şifa versin kardeş.
  • dermanı olmayan derd vermesinde yaradan çaresi bulunur geçmiş olsun.
  • Allah şifa versin

• Rabbim tez zamanda annen başta olmak üzere tüm hastalarımıza şifa versin.
  • Allah şifa verir inşallah
  • Doktor 3.derece yoğun bakımın daha iyi olacağını söyledi. Bakım ve imkanların iyi olacağı için. Gücüm bitiyor ama yıkılmadım

• haqueim H kullanıcısına yanıt
    Haklisin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anneniz dilerim en kısa zamanda sağlığına kavuşur, konuyu görünce okuyup baktım üzüldüm. Mübarek ramazan niyetli irademle bir Fatiha suresi okudum, Allah şifasını verir inşallah.
  • veni60 kullanıcısına yanıt
    Çok geçmiş olsun sevgili kardeşim, Allah anneni sizlere bağışlasın, en kısa sürede sağlığına kavuşur umarım anneciğin...
  • Allah şifa versin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mumi35

Anneniz dilerim en kısa zamanda sağlığına kavuşur, konuyu görünce okuyup baktım üzüldüm. Mübarek ramazan niyetli irademle bir Fatiha suresi okudum, Allah şifasını verir inşallah.
    Sana madalya takalimmi niyetlisin ya bunu söyleme gereği niye hissettin? Bir Fatiha okurum dersin olur biter niyetli olmandan millete ne...

• Acil şifalar. Dua ile olsaydı bu işler Suudi Arabistan ve Türkiye gibi ülkeler dünyanın süper gücü olurdu. Demek ki olmuyormuş.
  • Geçmiş olsun, Rabbim şifa versin..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.