Şimdi Ara

Canım anneme şifa için bir dua (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
4
Favori
25.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
348 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Annemi 2 ay önce kaybettim anlıyorum seni sadece bol bol dua et.Allah'ım tüm hastalara acil şifa versin inşallah.

Herhangi bir ihtiyacın olursa haberimiz olsun ne kadar yardım edebilirsek o kar kardeşim.Senin kötü gününde yanında olmasak bizim bu forumda olmamızın hiç bir anlamı kalmıyor.
  • haqueim H kullanıcısına yanıt
    İslami arastirdin mi cidden arastir diyebiliyorsan bunlari durum cok kotu ama bole bir konuda tartisma acman cok yanlis lutfen devam etme

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mr_Slayer kullanıcısına yanıt
    Allah bole seyleri sebeplere baglamak zorunda yoksa imtihan sirri ortadan kalkar bu dunyaya gelememizin amaci yok olmus olur bu yuzden ilaclar ve doktorlar vardir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam tekrar tekrar geçmiş olsun diliyorum. Haberdar et merakta bırakma. İnşallah hayırlı bir edit bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah şifa versin kardeşim.
  • Allah şifa versin Hocam.

• Güzel kardeşim çok geçmiş olsun. Allah şifasını versin inşallah.
    Ana başkadır. Tarifi yoktur. Allah anası olmayanların annelerine rahmet eylesin, hayatta olanlara uzun ömür versin. Sağken kıymetini bilip başımızın üstünde taşıyalım, sevgimizi belli edelim, koklayalım cennet kokularını.
    Allah korusun, sonra mezarını öpmek çok koyar.
  • Rabbim bu mübarek ayda şifa versin inşaALLAH. Geçmiş olsun.
  • umarım annene bir an önce sağlıklı şekilde kavuşursun
  • 4 5 ay karnım ağrıdı her gün uyanır uyanmaz allahım inşallah geçmiştir bugün ağrımaz diye dua ettim en son doktor 6 desilik bir ilaç yazdı takım çantası gibiydi her yerim dillerim kulaklarım içinde bile koca koca yaralar sivilceler çıktı hastalık geçti. dua etmeyi bekleseydim hala aynı kalırdı. en temizi ilaçları alıp dua etmek.
  • Allah şafi ismiyle muamele eder inşallah. İnşallah Tez zamanda doğrulur hocam.

• Allah 'dan şifa dilerim annenize kardeşim. İnşallah kısa zamanda iyileşir..
  • Allah yardim etsin en kisa zamanda sagligina kavusur insallah

• Allah şifa versin. İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşur.

• Rabbim şifa versin. Tez zamanda sağlığına kavuruş annen inşallah.
  • Dinimize inanmayan arkadaşlar ona buna muhalefet olmak yerine kendi yorumlarını ayrıca kendilerine göre dile getirebilirler. Boylesine bir konuda polemik çıkarmaya çalışmanın lüzumu yok.

• Geçmiş olsun acil şifalar inş .

• Çok zor bir durum Allah şifasını versin. Derdi veren Allah dermanını da verir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr_Slayer

Sizin gibi sorgulamaktan kaçınan islamcı bünyeler, "anlayana" "ateyiz" "sen ne anlarsınki" tarzında cümleler çok fazla kullanıyorsunuz. İmtihan filan değildir, kendine iyi bakmazsan hasta olursun, genetikde olabilir bu herhangi bir tanrı tarafından verilen bir şey değil. O zaman hastaneleri kapatalım doktor yetiştirmeyelim bakalım şifa nereden gelecek ?

Alıntıları Göster
    Siz İnanmıyor olabilirsiniz, peki biz inanlar oalrak sizlerin inancsızlığınıza karışmadığımıza göre, siz bizim inancımıza neden karışıp, sorup sorguluyorsunuz ?

Size ne ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mooch0

İslami arastirdin mi cidden arastir diyebiliyorsan bunlari durum cok kotu ama bole bir konuda tartisma acman cok yanlis lutfen devam etme
    hocam ben zeusa inanıyorum.eğer zeus yoksa ben bişey kaybetmem ama eğer varsa sen çok şey kaybedersin.geç olmadan kendine çeki düzen ver.yoksa cayır cayır yanacaksın
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.