Bildirim
Canerin tekmeleri videolu

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Tekme direk topa Vücuda kasti bi tekme göremedim.
-
Kesin kırmızı kartlık pozisyondu Caner'in sarı kartı da vardı neden oyundan atılmadı anlamadım. -
Bence de kırmızı verilebilirdi ama ,öyle dendiğini gibi çuvala vurur gibi,hayata kasti müdahale de göremedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunun gibilerin Türkçe de güzel bir karşılığı var ama böyle gereksiz biri için ceza almaya değmez. Kesinlikle en ağır cezayı hak ediyor bu ve emre volkan meireless selçuk gibilerin futbolda yeri yok. -
Oha Bu herife bu görüntülerden ceza verilmezse yazıklar olsun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Narevu
Bunun gibilerin Türkçe de güzel bir karşılığı var ama böyle gereksiz biri için ceza almaya değmez. Kesinlikle en ağır cezayı hak ediyor bu ve emre volkan meireless selçuk gibilerin futbolda yeri yok.
-
topa vuruyor gayet temiz. malum tayfaya ekmek çıkmaz -
Topu saklamayan yiyeceği tekmeye razı olacak, tertemiz pozisyon. -
Adam topa vurmuş gayet temiz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Barbar
OhaBu herife bu görüntülerden ceza verilmezse yazıklar olsun.
-
Ilk yorumu nasıl da eksilemişler GSli olmasına ragmen topu saklıyor adam hic mi rastlamadınız boyle pozisyona.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oha fenerlilerin yorumları görünce kanım dondu ayıp ayıp utanın biraz -
quote:
Orijinalden alıntı: HeartQuake
Ilk yorumu nasıl da eksilemişler GSli olmasına ragmentopu saklıyor adam hic mi rastlamadınız boyle pozisyona.
Sarı veya kırmızı o tartışmalara girmeyeceğim de; e be Caner, sarı kartın var ne diye böyle riskli pozisyonlara girersin ? Hani zaten kafaca eksik olduğunu biliyoruz da, herhalde bu kadar da salak değilsindir yani.
Not: Ben hakem olsam, atardım. -
quote:
Orijinalden alıntı: HeartQuake
Ilk yorumu nasıl da eksilemişler GSli olmasına ragmentopu saklıyor adam hic mi rastlamadınız boyle pozisyona.
Emre'nin hareketine faul düdüğü çalındıktan sonra yaptı ne top saklamasından bahsediyorsun. Bir kerede doğrunun yanında olun yaw. Meireles yuvarlak yapar, "ee portekizcede şöyleydi", muzlu ırkçılık yapılır "eee midem hastayd"ı, bak şike olaylarına girmiyorum bile, delikanlı olun doğrunun yanında olun. -
Caner kılıklılar tertemiz demiş la -
ya nerenizle izliyorsunuz birader, hala savunanlar var ayıp be ayıp. adamın ayağı takılmış düşmüş seri tekme saydırıyor psikopat gibi. lan bi bekle adam kalksın önce.
bir de top saklıyormuş diyenler var
kör müsün adam düşerken top altında kalıyor. hadi velevki topu sakladı, öyle tekme mi saydırması lazım. Ersun hoca bile kızdı aldı oyundan siz daha neyin derdindesiniz. -
Tamamı topa, adamın vucuduna bir tane tekme yok, topu yatmış saklıyor, helal olsun Caner'ime. Futbol ayak oyunu, öle yatarak topu eline alarak olmuyor.
Afferim Caner, koçum benim. -
Atar mı? Sonra bidaha nasıl alacak Fb maçı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- şükrü saraçoğlu oturma planı
- maçlara kaç yaş altı ücretsiz
- passolig para çekme
- forma arkasına isim yazma nerede yazılır
- aziz yıldırım mafya mı
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X