Şimdi Ara

Caner ve İsmail Kartal'ın basiretsizliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maçı izlemiyorum ama sanırım Caner oyundan alınınca topa falan vurmuş İsmail hocaya da bravo falan yapmış alkışlamış

İsmail Kartal'ın takımın başında ne kadar söz geçiremez,toy bir imaja sahip olduğunu yine görmüş olduk

Böyle basiretsiz bir hocayla ne kadar büyük bir başarı bekleniyor merak ediyorum doğrusu

• Yabancı sınırı varken yerliler kendini geliştiremez diyorduk hemen Caner örneği veriliyordu Eğer 1 sene patlama yaparsan diğer seneler yatıyorsun.
  • Caner, Trabzonspor'a gelecek falan diyorlar...

Aman diyeyim ha, aman bırakmayın Caner'i.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Caner, Trabzonspor'a gelecek falan diyorlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Caner'in Trabzon'a geleceğini öğrensen bi ay horon tepersin conor torobzono golmoson yapıyorsun

Kaldı ki Caner Fenerbahçeli'dir.Trabzonspora gitse gitse kramponu falan gider aslanım,rahat ol yani
  • "Ben bir daha bu takımda oynamam" demiş ya la.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FloşRoyal

quote:

Caner'in Trabzon'a geleceğini öğrensen bi ay horon tepersin conor torobzono golmoson yapıyorsun

Kaldı ki Caner Fenerbahçeli'dir.Trabzonspora gitse gitse kramponu falan gider aslanım,rahat ol yani

Caner Trabzon'a gelecek diye horon tepmem bu 1.

Bu neyin agresifliği ? Bu 2.

Futbol sektöründe futbolcunun kulübü yoktur. Ona bakacak olursak Emre'ninde bir zamanlar sadece kramponu gidiyordu fb'ye ama gel gör ki...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Volkan Şen olayı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Caner Trabzon'a gelecek diye horon tepmem bu 1.

Bu neyin agresifliği ? Bu 2.

Futbol sektöründe futbolcunun kulübü yoktur. Ona bakacak olursak Emre'ninde bir zamanlar sadece kramponu gidiyordu fb'ye ama gel gör ki...

Fb'i de küçük yazarmış da egosunu tatmin edermiş,küçük şımarıklıklar yaparmış seni seni

Fenerbahçe'nin hangi futbolcusunu hatırlıyorsun, "Ben Fenerbahçeliyim" diyip de Galatasaray veya Trabzonspor'a gittiğini? Hele de şu dönemde

Türkiye'de parayla futbolcu alınıyorsa,para konuşuyorsa bunu sadece Fenerbahçe yapar,öğrenin

• FloşRoyal kullanıcısına yanıt
    Ersun hoca örneğini verelim.

Bir de Özer var tabii.

Gerçi onlar şimdi de Trabzonlu.

Bir dahaki transferlerinde de gittikleri kulübü seviyor olacaklar, profesyonel düşün biraz.

Amatör bakış açını değiştir.

Ne Volkan takıyor fb'yi, ne Belözoğlu ne de Aziz...

Herkes parasının peşinde.

Futbolu hayatınız olarak değil, bir oyun olarak görün.
  • quote:

Bir de Özer var tabii.

Bir dahaki transferlerinde de gittikleri kulübü seviyor olacaklar, profesyonel düşün biraz.

Özer ne zaman çıkıp televizyona "Ben Fenerbahçeliyim" demiş acaba ben mi bilmiyorum?

Teknik direktör örneğine hiç değinmeyeceğim

Benim ilgimi çeken bölüm "Futbolu hayatınız olarak değil,bir oyun olarak görün" cümlen.Ben futbolu zaten hiçbir zaman bir hayat tarzı seviyesinde ciddiye almadım.Fenerbahçeyi desteklerim,ürünlerini alırım o kadar

Ama bir Trabzonsporlu'nun,özellikle de bu forumda yazanların "Futbolu ciddiye almayın" demesi beni güldürüyor.Bırakın o zaman şu şike konularını,saçma Fenerbahçe muhalefetlerini gelin bu forumda futbol tartışalım

Ben artık Fenerbahçe muhalefeti bir konuda bir Trabzonsporlu yorumu görmek istemiyorum mesela.Varım diyorsan gel buyur,ama zannetmiyorum.Kanınızda var sanırım

• İsmail hoca ne yapıyor Allah aşkına. Çok yerinde bir değişilik olmadı mı sizcede. Caner, kendi hocasına saygısı olmayan yerli oyuncular furyasının görünen yüzü oldu.
  • quote:

quote:

"Caner'in Trabzon'a geleceğini öğrensen bi ay horon tepersin"

Sağlam güldüm

• quote:

Bir de Özer var tabii.

"Futbolu hayatınız olarak görmeyin"

4 senedir sabah akşam yatıp kalkıp 2010-2011 kupasını isteriz diye haykıran sizsiniz de futbolu hayatımız olarak gören biz miyiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Maçı izlemiyorum ama sanırım Caner oyundan alınınca topa falan vurmuş İsmail hocaya da bravo falan yapmış alkışlamış

İsmail Kartal'ın takımın başında ne kadar söz geçiremez,toy bir imaja sahip olduğunu yine görmüş olduk

Böyle basiretsiz bir hocayla ne kadar büyük bir başarı bekleniyor merak ediyorum doğrusu

çoBurada kesinlikle İsmail Kartal doğru olanı yaptı. Maçı izlememişsiniz anlatayım Caner yine takımı 10 kişi bırakmaya yönelik gereksiz agresif hareketler gösteriyordu ki sarı kartıda itirazdan gördü. Bilmiyorum belki küfürde etmiştir çok hararetli bağırışıyordu. Ben her pozisyonda inşallah Caner küfür etmemiştir diye dilemekten bıktım. Her maç Emre çıkar Volkan çıkar Caner çıkar saçma sapan hareketler yaparlar küfür ederler bizim galibiyete gölge düşürürler, haklı bir galibiyet alacakken yok Volkan-Emre küfür etti kırmızı kart olması lazımdı yok Caner o kadar itiraz etti ikinci sarıyı hakemin göstermesi lazımdı gibi şeylerle haksız duruma düşürüyorlar bizi. Bugünde İsmail Hocam çok doğru bir hamle yaparak Caner'i oyundan çıkardı. Dediğiniz gibi basiretsiz bir hoca olsaydı emin olun bu değişikliği yapamazdı.

İsmail Kartal'ın yeterince takıma söz geçiremediğine katılıyorum. Yanlış hatırlamıyorsam geçen sene Ersun Yanal'ı çıldırtmıştı Caner ve yine böyle erken bir değişiklikle oyundan alınmıştı tabi hoca Ersun Yanal olunca böyle sert tepki verememişti. Ama İsmail Kartal'ın otoritesinin artması ancak böyle sert mesajlarla mümkün ve umarım kısa zaman içinde takımda otoritesini sağlayabilir sonuçta Fenerbahçe'nin teknik direktörü konumunda ve destek çıkılması lazım, en azından şuanki en masum kişi benim gözümde odur.

Saygıdeğer Aziz Başkanımız takımı 1 ay önce şampiyon yapan, otoriter, göze hoş gelen futbol oynatan hocamızı kovmasaydı, senede ortalama 10 trilyon para kazanan saygıdeğer futbolcularımız tembellik yapamadıkları için hocayı başkana şikayet etmeselerdi yada klübün asıl sahibinin bir birey değil de taraftar olduğu hatırlansaydı şuan muhtemelen keyifle bir maç izlemiş olurduk.

• Hepinize cevap verecek kadar dinç değilim şuan fakat hepinize tek bir cevabım var ;

Tartışmayı öğrenin. Ben sizi aşşağılar nitelikte konuşmazKen sizler işi hakaret boyutuna götürüyorsunuz.

Tartışmayı öğrendiğinizde mention atın, geleyim.

• NeonTrees kullanıcısına yanıt
    Şu yazılanlara bakınca 12-13 yalında olan sensin gibi duruyor.
  • quote:

Caner Trabzon gibi bir klübe gelir mi?

• İlk önce Caner'in sarısına değinelim. Yardımcı hakem yanlış bir kararla tacı Bursa'ya vermiş, akabinde Volkan Şen topun kendinden çıktığını belirtmiş, orta hakem de kararını Fenerbahçe lehine değiştirmişken, ne diye yardımcı hakemin üzerine yürüyüp de sarı kart yiyorsun. Karar zaten değişmiş, sana bu denli itiraz hakkını kim veriyor. 1 değil, 2 değil. Ligler başlayalı 10-11 hafta olmuş, sen bu süreçte 4 sarı karttan dolayı 1 maç ceza bile yemişsin, hala akıllanmadın mı? Yönetimin bu itirazlar konusunda acilen bir şeyler yapması gerek. Ne olursa olsun, itirazdan dolayı kart gören oyuncular mutlaka ama mutlaka para cezasıyla cezalandırılmalı.

Gelelim maçın önüne geçen Caner-Hasan Ali değişikliğine... Öncelikle İsmail Kartal, bana göre Caner konusunda çok acele etti. Evet, Caner'in dengesiz bir futbolcu olduğunu, her pozisyonda kart görebilecek potansiyeli olduğunu biliyorum. Ancak İsmail Kartal, Caner'i ilk yarı sonuna kadar oyunda tutma riskini almalıydı. Takım 1-0 geri zaten, hücum yönü kuvvetli olan oyuncun bırak da bi' 10 dk daha oyunda kalsın. Devre arasında İsmail Kartal'ın, Caner ile konuşarak bu değişikliği ikinci yarının başında yapması mantıklı olurdu.

Caner'in oyundan çıkarken ki tepkisi ise çok anlamsız. Hele ki, yedek kulübesine dönüp "Bu takımda bi' daha oynamam ben" cümlesi ne demek? Nerede oynayacaksın, büyük takımların maddi durumu ortadayken, bu koşulda kim sana Fenerbahçe'de kazandığını ya da daha fazlasını verebilir veya yurt dışında. Fenerbahçe'nin Caner'e ihtiyacından çok, Caner'in Fenerbahçe'ye ihtiyacı var. Herkes haddini bilsin. Yönetimin, Caner'in kulağını çekme vakti gelmiş hatta geçiyor. Maçın başında yediği gereksiz sarı kart ve şu sözleri için yönetimin Caner'e sağlam bi' para cezası vermesi gerek.

• İsmail hoca yarıyı bekleyebilirdi ben de katılıyorum onun dışında dediklerinize bire bir katılıyorum.Canerin yaptığı ayıptır,umarım takım içerisinde gizli kalsa bile ceza verilir ufak da olsa.
  • Parayı kim verirse istediği adamı alır bu çok açık. Bkz : Falcao,Moutinho,James vs. Monacoya gitti. Gyan Arabistanda oynuyor. Daha birçok örnek var.
    Ha belki Hazard,Messi,Neymar gibi adamlarda olmaz o ayrı çünkü herkes aynı parayı veriyor bunlara.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.