Biri bana bunu söylesin. Şu Caner 10 orta kesse 1 tanesi içeri gider oda adamı bulmaz. Defans yok ilerisi hiç yok. Ne iş yaparsın ? Servet, topu acemice sektirmeler,Topal desen zaten adam yürüyerek geçiyor Topal'ı. Şu üçü hemen derhal gönderilmeli. Leo'yu saymıyorum zaten
cidden gerizekalılar topluluğu.top biraz yükselsin,rakip biraz bassın napcaklarını şaşırıyolar rasgele vuruyorlar bütün toplar rakipte,kaleciye giden topu taca atıyo adam böyle bişey var mı
servet tam bir mal nasıl futbolcu olmuş anlamak cok zor onu da gectim nasıl gs de oynar bu daha da ilginç topal, barış,sarp,hakan balta postalanmalı hemen
beyler sakin olalım seneye rijkaard hocamız orta sahaya ve defansa gerekli takviyeleri yaptıracaktır
quote:
Orijinalden alıntı: eraser84
servet tam bir mal nasıl futbolcu olmuş anlamak cok zor onu da gectim nasıl gs de oynar bu daha da ilginç topal, barış,sarp,hakan balta postalanmalı hemen
Hö? Hakan Balta oynamadı bile.
quote:
Orijinalden alıntı: Syclopse
quote:
Orijinalden alıntı: eraser84
Hö? Hakan Balta oynamadı bile.
Hakan kalmalı ama Caner,barış,ayhan,topal,servet derhal gitmeli. Servetin yerine neill gibi bi adam lazım. Orta sahaya da iki yönlü bi oyuncu.
hakan balta? ya şu adamın değerini daha anlamadınız mı? daha çok badire atlatmanız gerek hherhalde. caner ofansa çok çıkıyormuş. isabetli bir pas, orta ya da herhangi bir şey var mı? defans zaten 0.
hakan balta defansif olarak sorun yaşamıyor. ama ileri az çıkıyor diye de eleştiriliyor. caner kadar alakasız top, top kaybı yapıyor mu? hayır.
mustafa sarpıda ekle o listeye.servetide çıkar biraz vefalı olun.daha çok değil 2 ay öncesine kadar en iyi adamımız diyordunuz.ne hata yaptı bugğün adam.kalecinin saçma sapan bir golü dışında fenerin atağımı var.
Ek olarak Mustafa Sarp'ı da görmezden gelmeyin. Elano hariç orta sahanın komple değişmesi gerekiyor. Orta sahamız yok, pozitif futbol beklemeyin. Sezon başındaki takımdan eser yok. Ne oldu da bu hale gelindi şaşılacak bir durum.
Caner sol açık oynatılmayacaksa geri gönderilmesi daha iyi olur, yoksa bonservisi alınabilir.
Bu sene için ligi ikinci sırada bitirip şampiyonlar ligine katılabilmek bizim için en iyi başarı olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Böğretmen
mustafa sarpıda ekle o listeye.servetide çıkar biraz vefalı olun.daha çok değil 2 ay öncesine kadar en iyi adamımız diyordunuz.ne hata yaptı bugğün adam.kalecinin saçma sapan bir golü dışında fenerin atağımı var.
Servet daha ne yapsın hocam. Dikkatli bakarsan her topu şişiriyor bazen onuda yapamıyor kısa düşüyor direk rakibe gidiyor. Gereksiz yere ıskalayıp adamı kaçırması. Mesela bu akşam Guiza'ya nerdeyse Alexten iyi pas attı. Allah'tan guizada iş yok
Alıştım artık Fenerbahçe nin bizi yenmesine o yüzden üzülmedim
Caner ise evlat olsa sevilmez.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme