Şimdi Ara

Caner mi Hasan Ali mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet, hangisi oynamalı ? Ayrıca Kadlec ne olacak o kadar para verildi ama tribünde oturuyor.

• Benim fikrim, Hasan Ali geldiği günden bu yana denenen alternatiflerini yer yutar. Sebebi de İstikrar her maç orta karar oynar, Caner 1 maç iyi 8 maç kötü. Kadlec ise tam bir kötü performans istikrarı her maç sol bekte kötü belki Stoper değerlendirilebilir ama yabancı sınırına takılır. Bence yanlış bir transfer seçimi oldu bizim için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diabolicfb

Benim fikrim, Hasan Ali geldiği günden bu yana denenen alternatiflerini yer yutar. Sebebi de İstikrar her maç orta karar oynar, Caner 1 maç iyi 8 maç kötü. Kadlec ise tam bir kötü performans istikrarı her maç sol bekte kötü belki Stoper değerlendirilebilir ama yabancı sınırına takılır. Bence yanlış bir transfer seçimi oldu bizim için.

Yaptığımız en iyi transfer Alves bu sezon.
  • iç sahada caner deplasmanda HAK.Kadlec giremez kadroya,girerse stoper olarak girebilir belki.
  • Caner ofansif olarak Gökhan kadar ileri çıkıyor. Defansta da bi hatasını görmedik. Bence Caner olmalı. Kadlec artık işe yaramaz, gereksiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blank Infinity

Evet, hangisi oynamalı ? Ayrıca Kadlec ne olacak o kadar para verildi ama tribünde oturuyor.

Canerin 2 maçlık performansına göre caner ama bana göre devşirme sol bek yerine hakiki sol bek olan hasan ali daha verimli olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: centerboys

quote:

Orijinalden alıntı: Blank Infinity

Evet, hangisi oynamalı ? Ayrıca Kadlec ne olacak o kadar para verildi ama tribünde oturuyor.

Canerin 2 maçlık performansına göre caner ama bana göre devşirme sol bek yerine hakiki sol bek olan hasan ali daha verimli olur

Kadromuz çok geniş 3 tane sol bekimiz var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Tosic i kim aldi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: scyurdum

Caner ofansif olarak Gökhan kadar ileri çıkıyor. Defansta da bi hatasını görmedik. Bence Caner olmalı. Kadlec artık işe yaramaz, gereksiz.

Caner ofansif olarak şuan gökhandan iyi bence ama defansif olarak sivasspor maçında onun hatasından gol yedik. Ama hatalarını düzeltirse hasan ali forma giyemez daha
  • Hasan Ali'nin kademe bilgisi az hatta hiç yok... Hava toplarının tamamında eziliyor. Dikkat edin topa vurmamanın dışında hep yerde...
    ŞAhsen en formda Hasan Ali mi? Bu Caner mi? sorusuna her türlü Caner derim.
  • Caner.H.Ali orta açmayı bilmiyor daha
  • kadlece boşu boşuna çok para verdik.
  • Bence Caner oynamalı, önünde Kuyt var solda daha verimli oluyor defansif açıkları olursa Kuyt kapatacaktır.
  • Caner kupa maçlarında sol bek oynasın.Onun dışında bazen üçlü hücum hattında işimize yarayabilir.Mesela

SOW WEBO EMENİKE SOW
    CANER KUYT ----- CANER EMENİKE ---- CANER KUYT --- CANER EMENİKE

Vb.şekilde denenebilir.Sol bektede Kadlec-Hasan değişmeli oynasın .Stoper'de hem yabancı olduğu için hemde Alves-Yobo-Egemen üçlüsü olduğu için şans bulabileceğini sanmıyorum Kadlec'in.
  • Kanat futbolu oynayacaksak caner kalsın.. ama göbekten oynayacaksak hak kalsın...

Caner Gökhan gibi iyi bindiriyor kanattan
  • Hangisi formayı hak ediyorsa o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsession

Hangisi formayı hak ediyorsa o.

hak
  • caner bek değil defansif oynayamıyor ofans adamı al sow un yerine sow ile emenike yi cift santrafor oynat sağa da kuyt cokmu zor ya

Caner mi Hasan Ali mi ?

Şu Kadroyu kurmak cok mu zor 4-1-3-2
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsession

Hangisi formayı hak ediyorsa o.

İstem dışı tercihini yapmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: RıdvanAkgün

caner bek değil defansif oynayamıyor ofans adamı al sow un yerine sow ile emenike yi cift santrafor oynat sağa da kuyt cokmu zor ya

Caner mi Hasan Ali mi ?

Şu Kadroyu kurmak cok mu zor 4-1-3-2

Bu kadroyla iyi para kırarım. Her maça 3,5 üstü yazar geçerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

iç sahada caner deplasmanda HAK.Kadlec giremez kadroya,girerse stoper olarak girebilir belki.

+1907
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.