Şimdi Ara

Caner bence Fenerbahçede olmamalı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: makturk42

    Caner'e gelene kadar bir yığın adam var olmaması gereken hangi birini sayalım.

    ne alaka yahu şimdi o gitsin bu gitsin muahbbeti, elde mevcut yerli sol kanat oyuncun yok, stoch da oyundan alınırken el kol yapan ergen rolünde iken şimdi bu kadar gereksiz bir mevzu olmamış mı. adam saatler sonra maça çıkacak ve oda olmasa zaten topal, baroni, meireles ten oluşan savunma orta sahan var. hiçbirisi kanat degil. kuyt da dahil. eldeki tek kanat oyuncusu için gereksiz bir yorum kesinlikle.

    2. devre stoch meselesi çözülmese, şöyle denebilir belki, hasan ali daha ilerde olsa sol bek e adapte edilecek 11 e banko girbilecek birisi bulunabilirse sezon böyle kapatılabilir, hasan ali ve caner ile sol açık için. ama asıl mesele sag taraftır f.bahçe de. özellikle uefa kupasında bir tur daha geçebilmek için yoksa imkansızdır böyle 11 lerle.

    yarınki maçta geriye düşer düşmez !!! :

    solda stoch(caner - meireles- sezer- krasiç

    ilerde kuyt- sow şeklini alması lazım bizim takımın yoksa maçı çeviremeyiz.




  • stoch yavaş demişler ama derbilerde izlediğim kadarıyla amrabat tan sonra en hızlı hatta belki ondan da hızlı bi kanat. Sadece boyu çok kısa başka negatif bi özelliği yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olumsuz özellikleri var ancak zaten onlarda olmasa yıllık ücreti 5m euro bonservisi de 25m euro dan başlardı.

    - misal şut isabet oranı ve sertligi : bize yıllık 1,5m kazanç bonservis bedeli olarak ta 5 m euro zararı var.
    - sol dan yardırıyor, ancak topu bir arkadaşına uzun yada kısa asist yerine kahraman olmaya çalışıp kaptırıyor , bize yıllık: 1,5m euro kzandırırken satışta +5m zarara daha ugratıyor.

    gibi.

    bize geldiginde bunları telafi edebilmiş olsaydı halen aynı ücreti alıyor iken satmaya kalktıgımızda ( bence satışına gerek yok ihtiyaç var) 25m euro ya büyük bir avrupalı ya pazarlanabilirdi. 10m euro ya ruslara gazlamaya gerek yok. emenike +2 m euroya ben fitim gerçi. bunu kabul eden olurmu tabiki de malesef .

    ben hiç olmassa stoch tan artık kritik maçlarda penaltı pozisyonu yaratmasını umuyorum, onda en çok böyle bi cevher var ama işte bi türlü ortaya çıkamıyor.




  • Caner gsde cok kötüydü ama fenerbahçede kendini cok fazla geliştiren bir oyuncu. Rakibi kitlemek için oynayabilen en iyi adamlardan birisi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stoch'un kötü olduğu konu süprizi yok rakipler artık ne yapacağını ezbere biliyor, topu stoch e ver soldan bomboş gitsin ceza sahası çisgisini gördüğünde topu birkaç metre sağa çekip şut atsın istisnasız her pozisyonda bunu deniyor,
    caner ise böyle değil enteresan çalım pas-orta şut ver-kaç kombinasyonları deneyip rakibi oyundan düşürebiliyor..yani çok yönlü bir oyuncu caner ve daha büyük artısı mücadeleci olması...
  • Canerı elestırdıgım zamanlar olur ama kalıtelı bır yedek arada ıyı bır as olabılıyor. Yeteneklı durmalı fakat bu kadar cok oynatılmamalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maçta canerin yaptıklarını gördükçe aklıma bu konu geldi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.