Şimdi Ara

Canavar ipad ios7 ile oldu polypad

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ios7 başta gözüme hoş geldi ama app açıp kapatırken kasılmaları,klavyenin takılması , şarjın daha çabuk bitmesi ve son olarakta günde 2-3 kez cihazın aniden siyah ekrana geçip Apple logosunun çıkması ve 30 sn kadar öyle beklemesi,kendine geldiğinde ise bütün applerin ve safarinin komple kapanması sonucu yaptığım işin yarım kalması gibi türlü türlü problemlerle karşılaşmaktayım. Güzelim beyaz ipad 4 resmen 200-300 tl lik beyaz polypadler gibi oldu. Meğer donanım falan hikayeymiş, aynı donanım farklı yazılımlarla cihazda bu kadar fark yaratabiliyormuş. Yeni güncelleme ile düzelir diyenler, yahu aylardır ios7 o sürümü bu sürümü developer sürümü falan vardı. Hiç mi bir developer veya apple çalışanı falan görmedi bu sorunları, dünyanın en büyüğüyüm diye hava atıyorsun Apple ama görüyoruz verdiğin hizmetin kalitesini. Bir de yüklerken demiyor mu bu güncelleme harika özellikler içerir diye, airdrop ve değişik ikon görünüşleri dışında neredeyse hiçbir fark yok. Buna rağmen cihazın stabilitesi bozuldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Şaşırtıcı olanda bu zaten betalarda cihaz canavar gibiydi nedense final sürümünde rezalet oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olgun Penguen -- 25 Eylül 2013; 15:56:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş senin bir de ipad 4 yani.Düşün artık İphone 4-4S'in halini.

• 4S'imde baya iyi, gozume kotu gelen kasma sorunu falan yok. Ayrica bence klavyesi daha iyi olmus sanki daha rahat yaziyorum artik.

• IOS 7'den sonra cihazı alıp aşağıya atasım geldi resmen.

Gerçekten çok sinir bozucu
  • birkaç güncellemeyle stabilite iyice sağlanır. ios 6 da ilk çıktığında bazılarında sorun yaratıyordu.
  • Kim nasil nerede ne zaman yapiyorsa yapsinda yeterki su İOS 6 ya donmenin yolunu bir bulsun artik.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ipad 9. Nesil Ekran Sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Başlığa çok güldüm

• quote:

Orijinalden alıntı: congenial_boy

Ios7 başta gözüme hoş geldi ama app açıp kapatırken kasılmaları,klavyenin takılması , şarjın daha çabuk bitmesi ve son olarakta günde 2-3 kez cihazın aniden siyah ekrana geçip Apple logosunun çıkması ve 30 sn kadar öyle beklemesi,kendine geldiğinde ise bütün applerin ve safarinin komple kapanması sonucu yaptığım işin yarım kalması gibi türlü türlü problemlerle karşılaşmaktayım. Güzelim beyaz ipad 4 resmen 200-300 tl lik beyaz polypadler gibi oldu. Meğer donanım falan hikayeymiş, aynı donanım farklı yazılımlarla cihazda bu kadar fark yaratabiliyormuş. Yeni güncelleme ile düzelir diyenler, yahu aylardır ios7 o sürümü bu sürümü developer sürümü falan vardı. Hiç mi bir developer veya apple çalışanı falan görmedi bu sorunları, dünyanın en büyüğüyüm diye hava atıyorsun Apple ama görüyoruz verdiğin hizmetin kalitesini. Bir de yüklerken demiyor mu bu güncelleme harika özellikler içerir diye, airdrop ve değişik ikon görünüşleri dışında neredeyse hiçbir fark yok. Buna rağmen cihazın stabilitesi bozuldu.

Saydığın problemlerin hepsi aynen benim ipad4 de de var. Şarz neredeyse yarı yarıya düştü.
    İlginç olan ise ipone 4 de mükemmel çalışıyor. Ne takılma ne donma, şarz süresi iki katına çıktı.
    Umarım ipad de en kısa sürede güncelleme gelir.
    Bir yazılımın 1200 TL.lik tableti 150 TL.lik tablete dönüştürmesi de çok enteresan aslında.

• Başlık süper 4S ve 5'te herhangi bir kasma yok, iPad'lerde sorun var. Düzeltirler ilerideki güncellemelerle.

• quote:

Orijinalden alıntı: WirLebenAutoss

Kim nasil nerede ne zaman yapiyorsa yapsinda yeterki su İOS 6 ya donmenin yolunu bir bulsun artik.

+999999999999

• 2 gün giden ip5 in şarjı şimdi 1 günü zor çıkartıyor . İconlar falan berbat . Eski performansını mumla aratıyor . Ama lanet olsunki piyasada hala iphone'dan başka kullanabılecegım telefonda yok
  • iphone 4de geçiş ve açılış animasyonlarında bariz kasmalar var arkadas memnun kalmamış bu telefona sahip olanlar hiç geçmesin en azından düzeltilene kadar o da olursa tabi.

• Androiddeki ozelliklerin sadece bir kismini koydular.. Ve sonuc ortada.. Oyle 1 gb ramle akiyor kokuyor diye hava atamayacagiz artik :)

Ben en cok 512 mb ramli ipad minileri merak ediyorum.
  • Sıfırdan restore edip, yeni ipad olarak kurun. Bir de öyle deneyin. Genelde sorunlar güncelleme yapıldığında oluyor.
  • Applenin eskitme projesi . İpad 3 de ios6.1 bile kasıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: YEY

Androiddeki ozelliklerin sadece bir kismini koydular.. Ve sonuc ortada.. Oyle 1 gb ramle akiyor kokuyor diye hava atamayacagiz artik :)

Ben en cok 512 mb ramli ipad minileri merak ediyorum.

ipad mini sahibiyim. ne sen sor ne biz söyleyelim.
  • iphone 5 ios 7de kasmıyor doğru ama ios 6 gibi akıcı değil. ios6 da uçuyordu resmen telefon ama ios 7yi kurdum androide döndü kimse itiraz etmesin ios 7 performans olarak berbat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Applenin eskitme projesi . İpad 3 de ios6.1 bile kasıyor

Ipad 3 ler zaten üvey evlat oldu. ipad 2 ler bile daha iyi durumda.

• Hocam geçen arkadaşın elinde gördüm iphone 4 ios7 yüklü durum vahim böyle bir kasma böyle bir yavaşlık yok yani bune bu emmi ya gidek bada kullanak o zaman

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.