Şimdi Ara

Canavar Hareketler - Bölüm 7 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: by_t

ben anlamadım ya siz şimdiki cs videosunamı aimbot diyorsunuz yoksa el bombası attığınamı wallhack?

CS videosuna dediklerini sanmıyorum dostum ses kasıyorum orda cs yi oynayan herkes bilir biraz adamı duvardan takip ediyormuşum gibi gözüküyor fakat adamın her adımını duyuyorum haliyle.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_t

ben anlamadım ya siz şimdiki cs videosunamı aimbot diyorsunuz yoksa el bombası attığınamı wallhack?

Hile denilen çekim bu videoda değil. Geçen ayın 1. seçilen CS GO çekimi.
  • Arkada çalan müziğin ismi nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

İçinizde BF oynayan olsa da, COD oynayan olmadığı belli. MW3'te 4 kişiyi el bombasıyla alan kişi, arabanın patlaması sayesinde bunu başardı. Talha'nın "Arabanın patlaması damage'i artırdı galiba" sözü üzerine bunu yazma gereği duydum. Aynı kişinin quickscope'la aldığı kişi ise, eğer aimbot hilesi yoksa büyük şans. Neden "şans" diyorum. Bir oyuncu ne kadar tecrübeli olursa olsun ve adamı nişangâha ne kadar ortalı oturtmaya çalışırsa çalışsın, tek seferde bu pek istisnadır.<br> <br> Diğer konulara da yazmıştım. Buraya da yazayım. Sürekli video çekenlerin bir kısmı, sürekli hile kullananlar olduğunu sanırım bilirsiniz. Geçen ayın birincisi seçilen videoda da hile vardı ama siz bunu fark etmediğiniz gibi adamı bir de ödüllendirdiniz. Eminim ki bundan siz de pişmansınızdır ama iş işten geçmişti tabi artık. Umarım bundan sonraki videoları yayınlamadan önce bu nazarla seyredip, hile kullanılıp-kullanılmadığı kontrol edersiniz. Dilerseniz size bu konuda yardımcı olabilirim de...<br> <br> İyi forumlar.

İyi de hile olsa bir takım işaretler çıkması gerekmiyor ekran tertemiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killuminati25 -- 21 Ağustos 2014; 18:02:16 >

• killuminati25 kullanıcısına yanıt
    Bırak resimde o işaretlerin çıkmasını, video çekiminde bile çıkmayacak şekilde ayarlıyorlar adamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Bırak resimde o işaretlerin çıkmasını, video çekiminde bile çıkmayacak şekilde ayarlıyorlar adamlar.

Valla hocam deneme amaçlı MW2 de aimbot açmıştım ve ne lanet bişey olduğunu görünce tövbe ettim herneyse üstünden zaman geçti demek geliştirmiş adamlar kendilerini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killuminati25 -- 21 Ağustos 2014; 20:33:30 >
  • en sonda ki neydi abi oyle vallahi helal
  • razzraziel kullanıcısına yanıt
    Bakın bu da BSC oyunundaki bir hata. Bildirim sayısına dikkat. Bugüne kadarki tüm bildirimleri bir seferde gösterdi sanırım.

[sizer=red]Canavar Hareketler - Bölüm 7
  • Noldu 1. mi oldum ben şimdi :)

platform ps4
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremyelsal

Noldu 1. mi oldum ben şimdi :)

platform ps4

bu haftaki bolum de birincisin abi :)) insallah bu ay'in birincisi de sen olcan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

platform ps4

He. Orijinal videonun linkini de at buraya.
  • quote:

platform ps4

Kerem, ayın birincisi olursan iyi bi şey verecekler
  • http://www.youtube.com/watch?v=8Z_4Y7T6BYg

BF dışında oyunum yok, ps4 için güzel bir oyun verin bana :)
  • çok ama çok teşekkür ederim bsc gerçekten çok mutlu ettiniz :)

videonun kalan 10 saniyesine bakmak isteyenler varsa :)

http://www.youtube.com/watch?v=JIzT-S11pRs

Oğulcan Çalışkan :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.