Şimdi Ara

Çanakkale: Yolun Sonu (2013) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
1.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ayrıca bizim tarihi filmlerdeki kostümleri bir türlü gerçekçi yapamıyorlar. Yahu Berrak Tüzünataç savaşın ortasında bir hemşire ama fragmanlarda gördüğümüz kadarıyla elbisesi daima tiril tiril, bembeyaz. Bir damla çamur, leke sürün be.
  • gidin bu filme. madem türk sinemasının birşeyler yapamadığını söylüyorsunuz. hazır yapmışken gidin bu filme. ben şahsen şiddetle tavsiye ediyorum...
  • berrak tüzünataç fanı olarak ve de kurtlar vadisindeki memati abimizin performansına da hayran kalarak bu filmi tavsiye ediyorum. pişman olmassınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

Perşembe gidiyorum büyük ihtimalle.
    Ayrıca bizim tarihi filmlerdeki kostümleri bir türlü gerçekçi yapamıyorlar. Yahu Berrak Tüzünataç savaşın ortasında bir hemşire ama fragmanlarda gördüğümüz kadarıyla elbisesi daima tiril tiril, bembeyaz. Bir damla çamur, leke sürün be.

Malesef hala aynı hatayı yapıyoruz, askerlerin kıyafetleri falan direk sırıtıyor, yabancılar deformasyonu çok kaliteli yapıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel filmdi. arkadaşların da bahsettiği gibi kostümdeki yıpranma ve kirlenmeler olsaydı daha güzel olurdu. ama ben daha çok bu filmdeki kahraman gösterilen kişilerin gerçekten varolup olmadığını öğrenmek istiyorum. çünkü böyle bir snaypır kahramandan bahsedilmemişti bana. seyit onbaşıları nene hatunları duydum da bunu hiç duymadım.
  • Filmde gereksiz tek kare yoktu. Her saniyesi sürükleyici ve etkileyiciydi. Zaten filmin havasına girince kostüm vs. gibi ufak ayrıntılara takılmıyorsunuz bile. Film çok akıcı. 115 dakikalık film size 15 dakika gibi geliyor. Kesinikle kaçırılmaması gereken bir film.
  • Gerçekten güzel film sonu hariç herşeyi ile 10 numara tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zazadayi

Filmde gereksiz tek kare yoktu. Her saniyesi sürükleyici ve etkileyiciydi. Zaten filmin havasına girince kostüm vs. gibi ufak ayrıntılara takılmıyorsunuz bile. Film çok akıcı. 115 dakikalık film size 15 dakika gibi geliyor. Kesinikle kaçırılmaması gereken bir film.

Hocam bende yarın gidicem bakalım herkes iyi yorum yapmıs filmle ilgili Teşekkürler yorumunuz için.
  • kesinlikle izlenmesi gereken bir film ama habertürk gazetesinde 6.5 aldığını gördüm bence daha yüksek bir puanı hak ediyor yani şuana kadar yaptığımız savaş filmlerinden oldukça başarılı
  • Güzeldi beğendim . Gemileri bu sefer güzel yapmışlar gerçeğiyle fark yoktu seslerde güzeldi . Sonu daha iyi olabilirdi tabi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

Perşembe gidiyorum büyük ihtimalle.

İyi de o zamanlarda insanlar yeni ve temiz pak giyiniyordu. Eskiyi anlatan film diye tarihi fotoğraflardaki tonu, ışığı ve rengi beklemek de doğru değil bence.
  • bence kesinlikle kaçırılmaması gereken bir film. sürükleyiciydi. bu arada bu 2 kardeş gerçekte de varlar mı ? buraya takıldım sadece ben
  • sonunu bı 3 dk fılan daha uzatıp bı mınık aksıyon daha olasydı baglama acısından super olurdu ama onun dısında ızlenebılır bır fılm olmus begendım.
  • Gişede iyi gidiyor. 10 günde 374.055 kişi izlemiş.

http://www.boxofficeturkiye.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: heatrash

kesinlikle izlenmesi gereken bir film ama habertürk gazetesinde 6.5 aldığını gördüm bence daha yüksek bir puanı hak ediyor yani şuana kadar yaptığımız savaş filmlerinden oldukça başarılı

habertürk ermeni kanalı adına çok takılmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abbas The Traveler

Gişede iyi gidiyor. 10 günde 374.055 kişi izlemiş.

http://www.boxofficeturkiye.com/

romantik komedi 2 iki milyonu gecer heralde... bu filmin daha iyi basarı yakalaması lazım...
  • Yorumlar genelde olumlu gözüküyor.Kısa sürede gidip izleyeceğim bende.
  • memati çok güzel bir karakteri canlandırıyor. counter strike çıların sıkılmadan izleyebileceği bir film.
  • Film gerçekten çok güzeldi zaten oyunculuklar mükemmeldi. Gemilerden bombalama sahnelerini filmin başında gösterip kapatmışlar ve çok da tadında bırakmışlar. Yani bombalama sahnelerini abartıp yapmacıklaştırmamışlar, ayrıca aşk konusunda Fetih 1453 gibi abartmamış hatta sadece duygularını çok az belli eden içinde tutan bir kadın vardı. Yani bence eldeki imkanlara göre mükemmel şekilde kurgulanmış ve oynanmış bir film. Ben gayet beğendim tavsiye ederim.
  • Beklentileri karşılayacak gibi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.