Bildirim
Çanakkale - İzmir arası Kamp Alanları
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
çanakkalede gördüm deniz kenarı kamp alanı.. ama çanakkaleyi bilmediğimden nerde olduğunu tarif edemem(galiba gelibolu daydı) -
quote:
Orjinalden alıntı: yımah
çanakkalede gördüm deniz kenarı kamp alanı.. ama çanakkaleyi bilmediğimden nerde olduğunu tarif edemem(galiba gelibolu daydı)
ben de aynısı7 sene çanakkalede kaldım ama hiç bilmiyorum kamp alanı falan nerelerde bulunur, özledim gitçem şimdi ama kararpazarı nerde kalcam oraya gidince belli olcak
-
O aralıkta değil ama Gökova körfezinde Akyaka diye bir yer var. İlerisi ormanlık bir yer. Kamp alanı var orda. Feci güzel bir denizi var. Orman müthiş. Tabi şuan hala aynı mı bilemiyorum. Araştırmak lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Full#Throttle -- 21 Haziran 2009; 12:18:10 > -
sağol önerin için araştırrıyorum orayı da -
otostop deyz -
Çanakkale de kamp alanı olarak SUN-SAN KAMP var sıfır deniz ağaçlıklı 24 saat sıcak su kamera sistemi ile korumalı çanakkale boğazına sıfır bar market banyo çay bahçesi internet lokanta vb rahat edebileceğiniz herşey var ister sezonluk ister günlük ister haftalık kiralayabilirsiniz
-
yine Çanakkale de bulunan SUN-SAN KAMP bünyesinde bulunan köy odaları nostaljiyi sevenlere huzur verir yaz tatilinde gölge eğlenceli temiz bir tatil için kampa girdikten sonra hiçbirşeye ihtiyacınız olmaz lokantası marketi çay bahçesi barı internet salonu plajı iskelesi kumu manzarasıyla harika bir yer
-
kısacası Çanakkale İzmir arası rahat edebileceğiniz bir kamp kampta çadır kamp alanları karavan kamp alanları ve köy odaları bulunuyor tek kelimeyle harika bir yer tavsiye ederim
-
unuttum arkadaşlar ÇANAKKALEDE BULUNAN SUN-SAN KAMP ın iletişim bilgilerinide vereyim belki lazım olur İLETİŞİM : 05422341465 Kahraman İzmir ADRES:ÇINARLI KY dardanos mevkii ÇANAKKALE mail:kahramanizmir1@hotmail.com iyi tatiller -
bende antalya tarafında kamp yapmayı düşünüyorum varmı önerebileceginiz yerler -
Altınoluk-Küçükkuyu ideal yer bence
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X