Şimdi Ara

ANKARA KAMP ALANI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamun aleyküm öncelikle 3 arkadaş kamp yapmak istiyoruz.gidilecek bilgiiniz olan güzel kamp yapabileceğimiz yer varmı özellikle piknik alanı ve insan görmeyecek doğa içi bir yer olursa sevinirim hepinizin fikrini almak isterim şimdiden teşekkür ederim.



  • Üzerinden geçmiş ama başka birileri için fikir oluşturması adına yazıyorum



    Kızılcahamam - çamlıdere : genel olarak yeşillik/çimen yok denecek kadar az.fakat arabanızı yakınınıza kadar indirebileceğiniz, hafta içleri sakin, etrafta kuru odun bulabilme imkanı zengin, barajın kıyısında sineği ve böceği az bir yer. Balıklar genelde mısırla avlanıyor. Balık yakalanmayan kamp alanları da var.daha yeşillik ve daha temiz.ama kamp alanları kalabalık mı o bölümün bilemiyorum.



    Ayaş- çanıllı : hafta içleri sakin sayılabilecek yine kamp ve balıkçılığa uygun ama arılarla öğlen 3-4 saat kadar mücadele etmeniz gereken bir yer. Ve yine baraj kenarı kurak sayabileceğimiz bir arazisi var.Bakkala vs yakın.



    Kurtboğazı : tamamen kurak ve görsüğüm en kirli yer.kalabalık olmakta.tavsiye etmem.



    Birkaç yere daha gittik.fakat isimleri net aklımda değil yanlış yönlendirmeyeyim.

    Bana da kamp ve balıkçılığı bir arada yapabileceğimiz yrşil bir alan öneren olursa sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kızılcahamam tarafında ışık dağı karagöl var. Yaklaşık 1 - 1.5 saat uzaklıkta. Hem piknik için hem kamp yapmak için uygun bir yer. Haritaya koordinat olarak 40.640923,32.765530 girerek arayabilirsiniz. Çadır kurmaya elverişli yerler de var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güdül - Sorgun tabiat parkı da kamp için uygun bir ortam. Kamp alanında kapıda güvenlik mevcut. içeride tuvalet ve mescit mevcut. ayrıca kamp alanında (gündüzleri piknikçileri de var, erken gitmekte yarar var) piknik masaları da var. 1 gece kalmıştık aile ve arkadaşlarımla, gayet güzeldi.
    Yalnız yakacak bulmak zor oldu bizim için. yanımızda odun da getirmiştik ama gece bitince saha gezisine çıktık belki de acemilikten fazla yakacak bulunmuyor tedbirli olmakta fayda var.
    Hiç yararlanmadık fakat parkta at ile gezinti imkanı var.Yine göl kenarında gezmek için atv ve bisiklet de kiralanabiliyor. Kapıda da gözleme yapanlar mevcut. Sabah için bir alternatif olabilir. Kamp alanı ücretsiz. En yakın market yakındaki köyde mevcut. Yalnız döneme de bağlı olarak kalabalık olduğunu da söyleyebilirim, gerçi meteor yağmuruna denk geldiği için kampımız o nedenle de kalabalık olmuş olabilir.




  • Güdül Sorgun gölü , Kızılcahamam Şahinler tabiat parkı olabilir .
  • Kızılcahamam Işık Dağı (Karagöl) kesinlikle öneririm. Haftasonu göletin etrafında genelde piknikçiler akın eder ama gölden biraz uzaklaşıp ormanın derinliklerine kamp atabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.