Bildirim
Çanakkale GASM a nasıl gidilir bilen var mı?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
sen nerdesin ki_Dediğin yeri bilmiorum ama çanakkaleye gel bulmak zor değildir.. -
çanakkele binicem ankaradan bugün
otogarda inicem
sonrası? -
-
sen gireciğin sınav yerini bilmiomusun? Kafana göremi geliosun? Araştır bari bilmiosan bak daha önce “Cemalettin Eren ” isimli feribotta gerçekleşmiş sınav Denizcilik müsteşarlığı tarafından.Hiç bişey bilmiosan Denizcilik müsteşarlığını bul.Otogarda inince benzinlikten sola bak 4 yol birleşimi var ışılar fln ordan sağa dön yada sor iskele ne tarafta die...Dümdüz git iskeledesin orda sorarsın artık -
bilsek sorarmıyız
demekki bilmiyoruz
internetten araştırdım
bişey bulamadım burda sordum
feribotta olan yüksek sınav
benim sınavım o değil
yinede saol -
Anlatmak istediğim taaa ankaradan geliceksin, sonuçta hedefini bilmelisin.Sınav içn geliosan başvuru yerini veya sınav yerini ne bilim bilmen lazım ki gel.Yoksa boşuna masraf ha dersen hem gezmek olsun gelmişken birşeyler öğrenirim o başka..Ben kesin bişey olmadan gitmem bi yere netten bulamadıysan bak telefonları var ara öğren yetkiliyi kesin bilgi al..En iyisi bu -
sitelerinde yazmamışlar
zaten ben 1 gün önce gidicem ki
gözlemleme yapabileyim
olmadı artık inince
bulucaz
eyv. -
Bilgi Için :
GOSS : Tel : 0212 258 6090
Kesinlikle ara! Gideceğin yeri bilirisn
Bu sayede böle sınav olduğunu öğrendim.Tam oalrak ne işe ayrıo şimdi bu gemi tayfası olmak için falan mı -
tayfa sınavı bu
güverte ve makine var
makineden giricem ben
saol
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X