Şimdi Ara

Çanakkale 1915 (2012) | Turgut Özakman (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
4.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çanakkale'nin filmini çekiyorsunuz bari güzel olsun. Bari böyle bir filme özen gösterin yüksek bütçeli çekin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trailer'dan anlaşıldığı kadarıyla söylüyorum, ne çok kötü ne de çok iyi olacak gibi.
  • Umarım tarihsel eksiklikler olmaz ama bence bunun yapılması zaten büyük bir güzellik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sanırım çok büyük bir bütçeyle dillere destan bir film yapılmadan İstanbul'un Fethi ve Çanakkale ile ilgili film izlemeyeceğim.İzlerken bütün görkemiyle bütün gerçeklğiyle beni alsın götürsün istiyorum bekleneni veremezse hayal kırıklığıyla çıkmaktan korkuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luca Brasi

Ben sanırım çok büyük bir bütçeyle dillere destan bir film yapılmadan İstanbul'un Fethi ve Çanakkale ile ilgili film izlemeyeceğim.İzlerken bütün görkemiyle bütün gerçeklğiyle beni alsın götürsün istiyorum bekleneni veremezse hayal kırıklığıyla çıkmaktan korkuyorum.

Beklentiyi çok yükseltmemek lazım. Mekanlar, çekim teknikleri ve konunun işlenişi seyirciyi çekecek şekilde olursa çok büyük bütçe olmadan da iyi filmler yapılabilir. Hoş bunun örneklerini Türk sinemasında pek görmüyoruz ama olsun.
  • “Diriliş”, “Çılgın Türkler” ve “Cumhuriyet” kitaplarıyla milyonlara ulaşan Turgut Özakman’ın kaleminden seyirciyle buluşacak olan, milletimizin dirilişini anlatan “Çanakkale 1915“, 18 Ekim 2012′de karşımızda.

Balkan Savaşı’ndaki yenilginin acısını Çanakkale’de çıkaran bir milletin ayağa kalkışının hikayesi. Rusya’ya yardım için gelen, tarihin en büyük donanmalarından biriyle saldıran Müttefiklerin, hiçbir silahlarının Türk milletinin vatan sevgisinden daha güçlü olmadığını anladıkları; Mustafa Kemal Paşa’nın, Bigalı Mehmet Çavuş’un, Seyit Onbaşı’nın ve binlerce isimsiz kahramanın destansı öyküsü. Alıntıdır.

• Umarım fetih 1453 gibi olmaz.
  • Yönetmen tırt olmaz bu film
  • cıdden baya kotu fılm cıkacak gıbı.bekleyıp gormek lazım.bu arada fetıh ı ızledım ve tek kelımeyle berbat otesı..bu fılm nasıl bu kadar hasılat yaptı aklım hayalım ermıyor.
  • kaç paraya yapılmış bu film
  • Daha önce bir kaç filmde büyük beklentilerim olmuştu, artık bu hatayı yapmayacağım.

Bir de yerli tarihi filmlerdeki kostümler zerre inandırıcı değil. Bir kaç sökük dışında tüm kıyafetler tiril tiril, ütülü.
  • İkinci teaser fragmanı yayınlandı.

• Olmayacak gibi.
  • Diğer Çanakkale filmi gibi buda olmayacak
  • bu tip filmlerde en büyük rol ART DIRECTOR de bitiyor

ben ilk önce kıyafet kostüme sonra kullanılan malzemeye silaha bakarım

iki demir iki tahta değil

adam gibi gerçeğin aynısı mauser yoksa kafadan kaybediyor
  • bakalım yabancılar izleyecekmi
  • Trailer 2 deki şarkı hans zimmer in last samurai den bir kesit mi ne yani benzetmişler bayağı. Klasik tük aklı çalmak

Film umut verici değil.
  • Filmin final posteri yayınlandı.

Çanakkale 1915 (2012) | Turgut Özakman
  • Dirilişi okumuştum.Bayağı etkilendiğim kitaplardan biriydi.Filmde de bu atmosferi yakalamayı başabilirlerse çok güzel olur.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.