Şimdi Ara

Can you run it Hatası!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bişiy anladığm yok can you run it den baktım video card 32 mb diyor ama diğer oyuna baktığımdada 1.8 gb video cardın var diyor biri bana bunu açıklayablir mi?buda sistemim
    http://i.hizliresim.com/AZMY47.jpg

• dxdiag çoğunlukla doğru göstermiyor gpu-z'den daha ayrıntılı ve doğru bakabilirsin sistem özelliklerine ayrıca bu can you run it'e bende pek güvenmiyorum örneğin transformers the game oyununa %7 pass %93 fail verdi oyunu kasmadan en yüksek grafiklerle oynuyorum genellikle fail'i çok olanlar düşük oluyo ama iyi tarafı şuki işlemci ve ekran kartını çok iyi tespit ediyor en iyisi sen hangi oyunu oynayacaksan onu can you run it'den bak baktınki ekran kartın işlemcin tik yeşil ama fail yüksek o sende çalışır ben öyle yapıyorum

• hocam benim hepsi fail yani çalışır diyosun hepsi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: eds3

hocam benim hepsi fail yani çalışır diyosun hepsi :D

öyle demiyorum hocam eğer işlemcin yeşil tikliyse ekran kartı ram'in tikliyse ram'in tikliyse ve oyunun pass'ı çok az fail'i çoksa çalışabilir diyorum ben çünkü bende öyle oluyo
  • işlemci hızım tik işlemcim fail ekran kartı hepsi tamam sadece mb olarak düşük diyor 32 mbgösteriyo ama 1gb ekran kartı var onada tik diyelim ram zaten tik işletim sistemi os diyor win8.1 64 bit çalışır herhalde diğerleride tamam çalışır heralde ya
  • Başka bir site var mı bu işe yarayan?
  • O site cogu oyunu yanlis gosteriyor sistem dogrultusunda. Ekran kartina gore bencmark bakmani tavsiye ederim, hangi oyunda kac fps daha saglikli olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkayozo

Başka bir site var mı bu işe yarayan?

Kardesim gpu-z indir ordan ekran karti modeline bak.Sonra game debate sitesinde istedigin oyuna bak.Ustte gpu list var,ona bak.Senin modelin ustune geldiginde yes yaziyorsa destekler.Can you run it hatali bence.

• ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    Çözdüm problemi teşekkür ederim. Ancak yeni problem çıktı ki hangi oyunu indirsem bilemedim. @***Leopard***
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkayozo

Çözdüm problemi teşekkür ederim. Ancak yeni problem çıktı ki hangi oyunu indirsem bilemedim. @***Leopard***

İntel Hd ekran kartin yanilmiyorsam.Ki islemcinde celeron.İkisi de zayif.

Eski,grafiksel olarak pek fazla sey vaat etmeyen oyunlari oynatir.

Don't Starve
    Bastion
    Lotr Bfme 1
    Rome Total War
    Age of Empires 2
    Gta 3,Gta Vice City
    Call of Duty 1
    Football Manager 15(Fazla lig secersen performans duser)
    The Sims 1-2
    Simcity 3000-Simcity 4
    Nfs Underground 1-2

Bunlari oynayabilirsin.

• Sayın Devlet Bahçeli'nin "püskevit" olayına döndü. Ekran kartım yookk!! :'(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkayozo -- 29 Aralık 2014; 3:02:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • can you run it sitesindeki oyun özellikleriyle steam sitesinden aynı oyunun özelliklerini karşılaştırın eğer aynıysa doğrudur yok ikisi de farklı yazıyorsa o zaman siz steamdekine bakın steamde çoğu özellik doğru çıkıyor oyunların.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.