Şimdi Ara

Can yeleğiyle yüzme öğrenilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Havuza falan çok gittim özel kurslara gittim ama korkumu yenemedim hatta bir hoca 3metreye atlattı yenmem için arkadaşım kurtarmıştı
    Şimdi deniz kenarında bir yazlık alıcaz denemek için sürekli fırsatım olucak nasıl öğrenebilirim ?

• Hocam bende yeni oğrendim geçen aylarda havuzda. Bayada ilerlettim sayılır.

Youtube da Serkan Keskin in videoları var onlar çok yardımcı olur. Can yeleği mutlaka yanında olsun. Ayrıca yanında yüzme bilen biri mutlaka ama mutlaka bulunsun. Başkalarının gazına gelip atlama suya hocam. Şakaya gelmez. Bizim milletimiz ne yazık ki su şakalarının ciddiyetini anlayamadı henüz. Benide suya atan çok oldu, yüzme öğrenmeden önce 2-3 defa ciddi ciddi boğulma tehlikesi geçirdim. Dikkat edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya ben havuza gidiyordum bir arkadaşımla sosisler varya bir arkadaşım onunla öğretiyordu ufak mesafelerle alıştırıyordu.hani çok tırsmıyordum.sonra ben kaşındım, havuzda yüzme bilmeyenlere öğretiyorlar istersen katılıyorsun. ben derse katıldım işte ayak çırpma,kulaç atma sonra 3 metre havuza atlayıp yardımsız dipten kendinin çıkma olayına geçildi onu yaptım çıkamadım tabi artık suya girince bir panik basıyor cnc torna gibi hızlı hareket edip kendimi batırıyorum acaba gözlük takıp denizi görsem rahatlatır mı biraz.

• Bende tam onu söylücektim. Gözlük kullan hocam. Suya atladığında etrafını görünce daha az panik yapıyosun.

Hocam o dipten çıkma olayıda tamamen sakin kalmayla alakalı. Hiçbi yerini kasma. Su seni zaten yukarı çıkarıyor. Ellerin kafanın altında olduğu sürece hiç bir şey yapmasanda suratın dışarıda kalır hocam. Fizik kurallarına göre nefesin varsa asla suda batmazsın. Panik yaparsan bu kural değişir tabii

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.