Şimdi Ara

Can sıkıntısından Galip Derviş'in Tüm Bölümlerini İzlemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hatırlar mısınız ya da izlediniz mi bilmiyorum ama 2013/2014 gibi Galip Derviş diye bi dizi vardı Monk uyarlaması başarılı iyi bi diziydi zamanında da çok severek özellikle Algı Eke'ye hayranlık besleyerek hatta aşık olarak izlerdim kanal d maalesef o diziyi katletmişti neyse işte sıkıntıdan ve işsizlikten bu son 5-6 günde 56 bölümü tekrar izleyerek diziyi bi kez daha bitirdim, oyuncuları bile unutmuştur muhtemelen, öyle işte. Sizin de dizi izleme rekorunuz, işsizlikte dizilerle level atlamışlığınız var mı? Bu arada dünyanın en saçma konusunu açmış olabilirim de neyse.

• ilk bölümlerini izlemiştim. her bölümünde farklı bir olayı çözmeye çalışıyorlardı. klasik Türk dizileri gibi bir konuyu uzatmıyorlardı. eğer öyle devam etmişlerse izlenebilir.
  • izle hocam tavsiye ederim sarıyor, sırf algı eke için bile izlenir, hastasıyım.
  • Bittiğine çok üzüldüğüm dizidir.Engin Günaydın süper bir oyuncuydu.Galip Derviş efsanedir.Özlemişim.Birkaç bölüm bakayım bari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaprak dökümünü 3 kez izlemiştim. 174 bölümü 3 ile çarp 492 bölüm eder. Bir bölümü ortalama 80 dakikaydı ilerleterek 65 dakikada izliyordum 492 yı 65 ile çarp 31.980 dakika eder. 31.980 dakika yaklaşık 533 saat eder. En uzun izlediğim dizi.
    Ha en çok başlayıp bitirdiğim dizi lost. Tüm bölümlerini 5 kez izledim ama yaprak dökümü kadar uzun sürmüyor
    (Ağır işsiz)

• hocam hepsini anladım da neden? Yani hadi ben Algı Eke'ye aşığım 5 kere de izlesem izlerim de yaprak dökümünde o kadar izlenecek ne buldunuz?
  • Syme kullanıcısına yanıt
    İzlemediğiniz belli
    İlk 2 sezonu efsanevi bir diziden bahsediyoruz. Uzatıldığı için çok eleştirildi ama türkiyenin açık ara en çok izlenen dizisidir yaprak dökümü. İzlemeyeni yoktur
    YouTubede tüm bölümleri var bence bir şans verin beğenmezseniz kendimi çizdiririm o derece. Ekşiden yaprak dökümünün 236 sayfalık konusunu açıp ilk 60 sayfaya(ilk 2 sezon) bakın. Olumsuz yorum bulamazsınız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hadi ya, vay arkadaş bi bakayım biraz da ona sarayım bari
  • Syme kullanıcısına yanıt
    İzleyin. Kesinlikle pişman olmayacaksınız. İlk bölümü izledikmen sonra bana düşüncelerinizi söylerseniz sevinirim ☺

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.