Şimdi Ara

Can sıkıcı internet kesilme problemim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar durum şöyle .. internet 5 saniye var 5 saniye yok .. sürekli böyle oluyor neden oluyor bilmiyorum .. kablosuz baglanti gitmiyo ama internet erisimi gidiyor ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• wireless adaptör kullanıyorsanız usb girişinde sorun olabilir. ben de oldu usb değiştirdim sorun düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: puLAs

wireless adaptör kullanıyorsanız usb girişinde sorun olabilir. ben de oldu usb değiştirdim sorun düzeldi.

Kullanmiyorum hocam ilginiz icin tesekkurler

• aynı sorun bendede vardı netim sürekli kesiliyordu modeme reset attım olmadı kabloları değiştim olmadı son çare modemi değiştirdim düzeldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sıkıntı bendede var wıfı bağlı fakat internet erişimi yok oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: realworrior

aynı sorun bendede vardı netim sürekli kesiliyordu modeme reset attım olmadı kabloları değiştim olmadı son çare modemi değiştirdim düzeldi

Önceden modemin adaptörünü söküp takıyordum. Düzeliyordu simdi oda olmuyo ..

• modemin adaptörü değil modemi değiştirin bendede aynısı oluyodu mesela modemi alıp başka odada fişe takıyodum 1 kaç dakka çalışıyo sonra gene gidiyodi işte bende modemi değiktim başka modem aldım düzeldi eğer imkanın varsa bi arkadaşların modemini al dene eğer bağlanırsa sorun modemdedir en azından hatlarda problem yoktur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    win 7 de internet kesilme sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: realworrior

modemin adaptörü değil modemi değiştirin bendede aynısı oluyodu mesela modemi alıp başka odada fişe takıyodum 1 kaç dakka çalışıyo sonra gene gidiyodi işte bende modemi değiktim başka modem aldım düzeldi eğer imkanın varsa bi arkadaşların modemini al dene eğer bağlanırsa sorun modemdedir en azından hatlarda problem yoktur

Bi ara deniyim hocam .. ilginiz icin tesekkurler ..

• Genelde bozuk modemde bu sorunlar olur.5 dk bile sürmeden internet erişimi gider.Eğer modem almayacaksanız ethernet kablosunu modeme giden başka aynı giriş varsa deneyin sorun devam ederse modemi değiştirin.

• Bende de oluyodu ben evdeki başka bir splitter ile değiştirdim ve düzeldi.

• Hocam Bende de aynı sorun vardı antivirüsten Tam Bir Sistem taraması yapıp bazı virüsler bulup temizlemişti sorun falan da kalmamıştı. Bilgisayarda virüs var iken kabloyla modeme bağladıysanız bulaşma ihtimali var mı bilmiyorum acıkcası bende sorun bu sekilde düzeldi ayrıca kablosuz driveri güncelleyip yeniden yükleyebilirsiniz.
  • sorun 1 spriter dediğimiz alet bozuk olabilir direk ana telefon kablosunu modeme bağlamayı deneyin
    sorun 2 internet şirketi hızını yüksek verdiyse o bölgedeki alt yapın desteklemeyebilr ve internetin gider

ilk yazdığımı bi dene olmazsa sonra internet şirketini ara hızını düşürürler sorun çözülür büyük ihtimal
  • Modemden kaynaklaniyor dostum modemini degistir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.