Şimdi Ara

Can çalma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu can çalma düz vuruşlardamı işe yarıyor yoksa becerilerimi kullandığımızdamı mesela yasuoda ? yasuo rünlerim 2 büyük can çalma 1 büyük saldırı hızı 4 kırmızı kırıtık 5 ad gerisi savunma
    Bu arada bu builddende bahsedermisiniz benim rünlerimde can çalma olduğu için mahvolmuş mu kasılır ilk ?
    Ve bu eşyalardanda bahsederseniz sevinirim ne işe yararlar mahvolmuş ebedi kılıç son fısıltı mesela bunlar normal vuruşlardamı daha etkili yoksa becerilerimizi kullandığımöızdamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joker38 -- 10 Eylül 2014; 18:29:41 >

• Bazı Beceriler hariç Beceriler için Cam emme kasman gerekir
    Oynadığın Yasuo da Q can toplar
  • Dobuha kullanıcısına yanıt
    normal vuruş yapıncamı can emiyor ? birde yasuoda kafama göre build yapıyorm onun sırası nasıl olmalı ilk statik çıkıyorm ama siz nasıl yapıyorsunuz
  • Joker38 kullanıcısına yanıt
    Şöyle anlatıyım. Düz vuruş larda Can çalma yeteneklerde bazıları hariç can emme. Yasuoda Q can çalar can emmez düz vuruş diye sayar Q nu. Statik-Ebedi or mahvolmuş Savaş çizmesi-Ebedi or mahvolmuş-Son fısıltı-Koruyucu Melek Or banshee
  • Dobuha nın söylediğine katılıyorum aynen doğru. Yalnız oyun içi eşyalardan sadece 'vahşi hydra' yetenekle can toplamıyo diye biliyorum. Sadece düz vuruş için can çalma veriyo o item.
  • ingilizcen varsa lolwiki ye gir lifesteal ve spellvamp yaz. ingilizcen yoksa translate kullan
  • delikanlı adam çalmaz ne ayaksın sen kimsenin tavuğuna kış denmez ayık ol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapid Step

ingilizcen varsa lolwiki ye gir lifesteal ve spellvamp yaz. ingilizcen yoksa translate kullan

Yayin yapiyon mu hala ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Build için lolpro sitesine bakabilirsin. Adım adım hangi eşyalar alınmış gösteriyor

• Can çalma = Düz vuruşların ve on-hit effect destekleyen bazı skillerde işe yarar. (Ezreal Q, Yasuo Q, Gankplank Q, MF Q)

Can emme = Skillerin ile can doldurur. Mesela veigar q-w-r, mesela brand tüm skilleri; savaşçılarda da olur, mesela riven q-w, zed q vs...
  • Hırsızlığın her türlüsü haramdır

• quote:

Orijinalden alıntı: vahcan4444

quote:

ingilizcen varsa lolwiki ye gir lifesteal ve spellvamp yaz. ingilizcen yoksa translate kullan

Yayin yapiyon mu hala ?

yok :D
  • quote:

quote:

quote:

Yayin yapiyon mu hala ?

Yap ya zevkli oluyodu izlemesi

• bak simdi kardesim can calma duz vuruslarda can emme skiller de can kazandirir.

ama soyle bir olay var bazi skiller on hit olarak calisir yani bu nedir skill atarsin fakat bu duz vurus olarak calisir. buna ornek suan aklima gelen mesela irelia Q , Gangplank Q , Yasuo Q , ezreal Q . bu tur herolarda Q kullanirsan her ne kadar da skill kullanmis olsanda on hit effect sayildigi icin duz vurus yapmis sayilirsin buda lifesteal yani cancalma dan can doldurursun. Yasuo Q da bunlarin icin de oldugu icin ne kadar can calma kasarsan o kadar fazla can doldurursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodimir -- 11 Eylül 2014; 9:37:50 >
  • Can çalma ad heroların normal vuruşlarında olur, yasuo'nun q'su nidalee'nin q'su ezreal'ın q'su nasus'un q'su gibi yetenekler normal vuruşları güçlendirdiği için normal vuruş sayılıyor, can çalma rünün ya da eşyan varsa can çalarlar. Can emme ap herolarda olur ve ap heroların hasar veren bütün yeteneklerinde can emme rünün ya da eşyan varsa can emersin. Örneğin hextech çıktın %12 can emmen var, bazı yeteneklerde bu can emme olayı üçte birine indirilmiş nedenini bilmiyorum lolwiki'de bazılarında öyle yazıyor. %12 yerine %4 can emme oluyor yani.
  • mezzanine M kullanıcısına yanıt
    üçte birine indirilmesinin sebebi alana vuran skiller ile alakalı diye biliyorum.
  • MaGeFFeCt kullanıcısına yanıt
    valla hatırlamıyorum olabilir
  • OXİ ABİ SEVENLER ARTILASIN O TEK İTEMLE KESER <3
  • quote:

quote:

quote:

Yayin yapiyon mu hala ?

yapsana olm yea
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathlyVisage

quote:

quote:

quote:

Yayin yapiyon mu hala ?

yapsana olm yea

Can çalma

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.