Şimdi Ara

Can Barslan karikatürlerimle ilgilendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Esprilerini biraz daha basitleştirmen lazım, kendi kafanda kurdukların maalesef bizleri güldürmeye yetmiyor. Karikatür dergilerindeki espriler dikkatini çektiyse bir anda okuyucu güldürmeye yöneliktir, akıllarda soru işareti bırakmaz , bu ne dedi acaba diye düşünmezsin. Senin esprilerinin de biraz sıradan olması lazım, ,belirli bir popülariteye ulaştıktan sonra kendine özgün esprilerini yaratabilirsin ama şuan için erken.
  • Arkadaşım seni tebrik ediyorum.Kötü yorum yapanları takma dostum.Kedi misali onlar boşver gitsin.Yolun açık olsun arkadaşım.
  • Yaşının küçük olduğunu hepimiz biliyoruz rahat ol.
    "Sen daha iyisini çiz yiyorsa" dersen baştan kaybetmiş olursun. Ben daha iyisini çizerim diye bir iddada bulunmaım çünkü.
    Sadece fikiri yürüttüm.
    Senden ne karikatürist olur nede başka birşey. Ç:izim yeteneğin 0, esprilerde zaten çuvallıyorsun. ( Kişisel yorumum)
  • çizgide belli bir tarzın olsun, fazla taramalardan kaçın, basit espriler yapma, 0-6 yaş grubuna hitap etme, karikatürlerinde çizim derinliği olsun bunlar benden sana tavsiye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ares_turk -- 17 Ocak 2009; 17:54:59 >
  • Seni kırmamak için söylemiştir onu o
  • 2. resimdeki espiriyi anlamadım anlayan varmı?

bende mi sorun var ?
  • tr2tr demin söylemeyi unuttum Can Barslana yollamakla benim zamanında Erdille yollamakla yaptığım hatayı yapmışsın. Adamın onca işi varken senin karikatürlerinle niye ilgilensinki daha okumadan yollamıştır maili.
  • bende gülecek pek bişi bulamadım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: poseidon_19

2. resimdeki espiriyi anlamadım anlayan varmı?

bende mi sorun var ?

hannibal-kan-pekmez-bal böyle bi çağrışım yapmaya çalışmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

Yaşının küçük olduğunu hepimiz biliyoruz rahat ol.
    "Sen daha iyisini çiz yiyorsa" dersen baştan kaybetmiş olursun. Ben daha iyisini çizerim diye bir iddada bulunmaım çünkü.
    Sadece fikiri yürüttüm.
    Senden ne karikatürist olur nede başka birşey. Ç:izim yeteneğin 0, esprilerde zaten çuvallıyorsun. ( Kişisel yorumum)

+1
  • daha önce birkaç konu açtığını görmüştüm de hatırladığım kadarıyla bakmamıştım, şimdi rastgele baktım, oda arkadaşım da yanımdaydı. karikatürü gözden geçirdikten sonra ikimiz de aynı anda "eee?" dedik

ayrıca başkalarına siz şu yaştasınız böylesiniz seviyemiz eşit demek hoş değil, daha iyisini çizebiliyorsanız çizin demen hiç hoş değil. yaşla hiçbir şey belirlenmez, eleştiri alman gereken bir anda güzel eleştirilere sevinip kötülerine dayılanman çok kötü.

bir karikatürist öncelikle eleştiriye açık olmalıdır, böyle gidersen fazla birşey bekleme
  • "siz can barslan diyorsunuz ben can." üzgünüm ama karakterinin k'sı oturmamış sende şu an. birkaç seneye sonra anlayabilirsin belki anlayabilirsin fakat şu an zor. ayrıca konu dışında sürekli geziyorum, argo dil kullananlara rastlıyorum fakat senden başka senin düşüncene zıt bir şeyler yazanlara lanlı lunlu yazan görmedim. buranın düzgün bir forum olduğunu idrak etmeni temenni ediyorum. espirilerin cem'inkinden iyi de olsa (madem sidik yarıştırıyoruz sen cem yılmaz diyorsun ben cem diyorum. kıskanma senin de olur belki bir gün) sadece seni öven eleştirileri ciddiye alman kişiliğin hakkında bizi yeterince bilgi sahibi yaptı. ilk topicinden beri takip ediyorum, seni beğenmeyenler seni forumun üslubuyla, mizahla eleştiriyorlar fakat senin yorumların ulan ne anlarsınızdan öteye geçmemiş. bir daha çizmemen, can barslan, "cem" gibi yetenekli ve meşgul insanları daha fazla oyalamaman dileğiyle.

• Artist misin olum sen? Daha bişey cizemiyosun sonra da gelmiş burda elestri yapanlara camur yapıyosun.

kusura bakma ama SENDEN NE ADAM OLUR NE DE ÇİZER. böyle gelmişsin böyle gidersin sen.
  • ben anlamadim biri bana anlatsin:D ne diyor karikatürler
  • no ss no guven
  • Hani Bal hoşuma gitti
  • hannibal süper
  • tr26tr birde birinin çizgisini çalcaksan bali Ersin gibi Bahadır gibi birinin çizgisini çal.
  • Maalesef espriler ve çizimler ikisi de kötü. Her hafta Uykusuz ve Penguen alan birisiyim, o dergilerin gelen kutusunda amatör okuların çizdikleri çok çok daha iyi, maalesef amatör katagorisinde bile değerlendirsem vasatı geçemiyorsun.
  • Biraz tarama kullansan karikatürlerine detay gelecek.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.