Şimdi Ara

campingde çadırda kalmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • campingde çadırda kalmanın amacı doğayla içiçe olmak vs midir yoksa yüksek otel fiyatı ödememek için bir alternatif midir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• valla çadırda kalmak hayalim ama ayı falan olmuycak

forumca bişey ayarlasak ben varım

• önceden kamp alanları ucuzdu pansiyona kıyasla. millet değişiklik olsun hem de hesaplı olsun diye kalıyordu. sonra talebi gören kamp alanı sahipleri fiyatları uçurdular.

10 senedir her yıl 3 kere falan kamp yaparım ama ben hep festivallere katılıp kamp yapıyorum yani kamp alanına para vermiyorum.

3 sene önceydi galiba, festival sonrası arkadaşla kendimiz gezerek hergün farklı bi yerde lamp yapalım dedik. kamp alanları pahalıydı. biz de yasak olan halka açık yerlerde çadır kurduk ama gece hava kararınca kurduk. mesela akşam Cunda adasına geçip ormanlık bi yere park edip orada çadır kurduk, kimse yok zaten. başka bi gün Marmara kıyısında bi köyde çadır kurduk. hiç kamp alanı olayına girmedik. çünkü anlamı yok yani pansiyon ile aynı para istiyorlar. gider pansiyonda kalır hiç olmazsa adam akıllı banyo yaparım daha iyi. halka açık alanda bedava çadır kurunca zaten plaj duşuyla yıkanıyom, kamp alanına pansiyon kadar para bayılınca da gene aynı şekilde dış mekanda herkesin gözü önünde şort ile duş alacam. bide pansiyon parası ödeyecem. çok anlamsız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kamp alanları dışındaki yerlerde çadır kurmak risk. ayıyı geçtin insan faktörü var.

üstte anlattığım gibi bir kez öyle rastgele yerlerde kamp kurduğum oldu, Marmara kıyısındaki köyün hafif dışındaki bi yerde çadır kurup yattık, 2 kişi ikimiz de kendi ayrı çadırlarımızdayız. gece 1 gibi köpekler delirmiş gibi havkayarak uzaklardan yaklaşıp bizim oraya geldiler, çadırların etrafında delirmiş şekilde havlıyolar. yemin ederim ödüm patladı. beni köpeklerden ayıran tek şey bir bez parçası. zaten ıssız bi yer, zifiri karanlık. ateist halimle ayetel kürsi okudum içimden. neyse ki bişey olmadı o gece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 6 Haziran 2024; 5:26:37 >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

kopekler uyutulmalımı hocam

• 01001101 kullanıcısına yanıt

Hocam Hiç Gülesim yoktu ya :) o korku bi ömür yeter ::)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • name02 N kullanıcısına yanıt
    sorma ya valla. ondan önceki gecelerde Cunda adasında boş ormanlık alanda, ve Burhaniye'de kamp kurmak yasak olan plajda çadır kurmuştuk, oralarda bişey olmayınca iyice özgüven gelmişti. sonraki gün böyle patladık.

festival kamplarının dönüşü bi yorgunluk ve eve dönüp rahatlama hissi olur. bu açık alanda kamp olayının dönüşünde 100 kat rahatlama oldu. medeniyete dönüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 6 Haziran 2024; 18:12:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kalkan Tatili İçin Villalar
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.