Şimdi Ara

Camı Kırıp Hırsızlık İçin Arabama Girmişler (Fotoğraflı) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
93
Cevap
0
Favori
9.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tourneo

Geçmiş Olsun
    Aynı Olay 2009'da Başıma Gelmişti
    İşletmeyi Çalmişlardı Senin ki Yerinde mı

Camı Kırıp Hırsızlık İçin Arabama Girmişler (Fotoğraflı)

Geçmiş olsun hocam.Araç içinde işletme açmak karlı bir iş değilmiş demek ki,çalınabiliyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stochastic34 -- 1 Ekim 2011; 15:10:56 >

• Geçmiş olsun. Bizim eski aracımızda anahtardan kilitlenince içeriden hiçbir şekilde açılmıyordu ancak bazı markalar bunu önemsemiyor galiba. Hırsızlığın yanı sıra araçtaki güvenliğimiz için de çok büyük tehlike oluşturduğunu düşünüyorum. Binbir türlü sorunlu insan varken, birşeye çarpınca yarıya kadar açılan camlar, içeriden açılan kapı kilitleri bence büyük bir tehlike oluşturuyor. Araç alırken buna ve de bunun yanında aracın içeriden tüm kapıları kilitleyip açmaya yarayan tuşunun ortada olmasına dikkat edilmeli de bu devirde bu fiyatlarla çok zor gibi.
    Asus Z170-A / i7 7600k / Corsair H80i GT/ Corsair DDR4 Vengeance LPX 2400MHz 4x8 / Asus STRIX R9 390 / ADATA XPG SX8200 Pro Gen3x4 512GB NVMe M.2 2280 /Samsung 850 Evo 120 / JamesDonkey 240 GB / Xigmatek Centauro 700W / Samsung LU32J590UQMXUF 31,5 / AOC Q3279VWF / Corsair Scimitar Black RGB /Logitech G710+ Brown / Creative SBS580 5+1

MSI Z97 PC Mate / G3258 / GSKILL Ripjaws DDR3 1600MHz 2x8 /Samsung 128GB 840 Pro

Creality Ender 3 Pro / Glass Bed / OctoPrint
  • Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

Geçmiş olsun dileklerini Esirgemiyen Arkadaşlarıma ve tüm cevap yazanlara Teşekkür ediyorum.

Aracım 2006 Model Opel Astra H. Yani imzamdaki araç Bu aracın ilk vakası değil zaten. Aracımı satın alırken yetkili servise göstermiştim
    temiz demelerine rağmen sonradan pert kayıtlı olduğunu öğrenmiştim şuan onun davasıda sürüyor, Yan ayna kapağımı çalmışlardı yine bir süre önce.
    Bakalım sırada daha neler var.

Müzik cd lerimi arbada çalacak birşey bulamadıklarından kırdılar sanırım, Opel Astraların berbat bir özelliği ki kapıyı kilitleseniz bile içerden açılıyor. Adamlar
    Camı kırıp ellerini uzatarak içerden açma mandalına basarak açmışlar kapıyı.

Hocam büyük geçmiş olsun hocam, aynı arabanın beyazına sahibiz. Bu içten açılma olayı benimde çok dikkatimi çekti bunu nasıl kapattırabiliriz acaba, servise danışmak gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

Geçmiş olsun dileklerini Esirgemiyen Arkadaşlarıma ve tüm cevap yazanlara Teşekkür ediyorum.

Aracım 2006 Model Opel Astra H. Yani imzamdaki araç Bu aracın ilk vakası değil zaten. Aracımı satın alırken yetkili servise göstermiştim
    temiz demelerine rağmen sonradan pert kayıtlı olduğunu öğrenmiştim şuan onun davasıda sürüyor, Yan ayna kapağımı çalmışlardı yine bir süre önce.
    Bakalım sırada daha neler var.

Müzik cd lerimi arbada çalacak birşey bulamadıklarından kırdılar sanırım, Opel Astraların berbat bir özelliği ki kapıyı kilitleseniz bile içerden açılıyor. Adamlar
    Camı kırıp ellerini uzatarak içerden açma mandalına basarak açmışlar kapıyı.

Emin misiniz kilitliyken içeriden açılabildiğine ? Ben bir önceki kasayı kullanıyorum, kilitleme tuşuna 2 kez bastığımda kapılar içeriden açılamıyor. H kasaları bilmiyoum ama böyle basit bir özelliği kısmazlar diye düşünüyorum, bilenler bu özelliğin olup olmadığını söylerse sevinirim.

• geçmiş olsun hocam

Orijinalden alıntı: stochastic34

quote:

Orijinalden alıntı: tourneo

Geçmiş Olsun
    Aynı Olay 2009'da Başıma Gelmişti
    İşletmeyi Çalmişlardı Senin ki Yerinde mı

Geçmiş olsun hocam.Araç içinde işletme açmak karlı bir iş değilmiş demek ki,çalınabiliyormuş.

Çok kötüsünüz

• Gecmis olsun.
  • konuyu hortlatmis gibi olacagim ama benim de gece arabaya kelebek camini kirip iceri girmisler. Allahtan arabanin icinde degerli bisey yoktu ama ilginc sekilde bu konuyu okuduktan sonra baktim ki daha once farketmedigim muzik cd lerimi calmislar. Baska bir eksiklik fark etmedim. Daha once aklima gelmeyen ama yine konuda gecen stepne ye de baktim o da eksik degil. Basina bu tur belalar gelmis herkese gecmis olsun dilerim. Bayramin ilk gunu dert tasa sahibi olduk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok şukur simdiye kadar boyle bi olay basimdan gecmedi ama gercekten zor bi durum gecmis olsun. Celiktepe gibi it'in pisligin oldugu bi yerde yolcu camini aksamdan sabaha kadar tam acik unuttum. Icinde laptopta vardi hatta elini uzatsa adam alir gider. Cok sukur hic bisey eksik degildi aracta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senged -- 5 Temmuz 2016; 18:35:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.