Şimdi Ara

@@@ Camel dinleyicileri bu konuda buluşuyor :) @@@ (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
7
Favori
3.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nimrodel, çok iyi gerçekten...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • niirvana kullanıcısına yanıt
    İdare ediyoruz hocam :) Bütünlemelerle uğraşıyoruz :)

Bu da benden gelsin;

http://www.youtube.com/watch?v=dNzt7L3eVtU

Diyorum ki; bir de kahverengi bi tişört üzerine Opeth grup simgesinin baskısını mı alsam :) Bir tane de Camel'den. Güzel olur diyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judgement..

Nimrodel, çok iyi gerçekten...

opeth'in de çok fazla camel esintili şarkıları vardır Mikael'in hayranlığı sebebiyle . benighted aralarında en belirgini galiba never let go'nun arpejiyle başlıyordu şarkı.
    bi konserde de lady fantasy nin girişini çalıyolardı
  • Peter Hammill kullanıcısına yanıt

Aynen hocam. Hatta kendileri söylüyor bunu :) Opeth i de ayrı severim...

• quote:

Aynen hocam. Hatta kendileri söylüyor bunu :) Opeth i de ayrı severim...

benım de avatarını görünce aklıma gelmişti bu aralar opeth'den still life a sarmış durumdayım The Moor en iyi şarkılarından biri her saniyesiyle
  • Ekle hocam. Hak ettiği değeri görmeyen bir grup Camel.
    Feca of melinda, A fair judgement, black rose immortal, in my time of need, to bid you farewell, deliverance, harvest, ending credits, the twilight is my robe, forest of october

bunlardan dinlemediklerin varsa kesinlikle dinle hocam güzel parçalar gerçekten. bazısını anlamak zaman alıyor ama...
  • quote:

Feca of melinda, A fair judgement, black rose immortal, in my time of need, to bid you farewell, deliverance, harvest, ending credits, the twilight is my robe, forest of october

bunlardan dinlemediklerin varsa kesinlikle dinle hocam güzel parçalar gerçekten. bazısını anlamak zaman alıyor ama...

evet güzel bunların hepsi. black rose immortal tam grubun her şeyini özetleyen bi şarkı zaten her hali var içinde sertten akustiğe geçişler clean-brutal vokaller bir sürü riff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peter Hammill -- 4 Şubat 2014; 2:21:00 >
    Evet hocam ben bu kadar orijinal bir parça görmedim. Tam doruknoktasına ulaşmışken birden bi sessizlik alıyor, ritim yavaşlıyor... tonlamalar çok iyi zaten. Diyecek bişey bulamıyorum hocam...
  • Camel başkadır. Her ne kadar underratedlığı son 2 yılda gitmiş olsa da yeri ayrıdır
  • Stationary Traveller kullanıcısına yanıt
    Gitmedi gitmedi, eskisine göre daha çok biliniyor olabilir tabi ki ama dinleyicisi yine de öyle kolay bulunmuyor. Ki bu benim için ölçüt değil zaten sevdiğim için dinlerim her zaman :) Camel iyidir, hoştur, güzeldir...

Ekleme: Kullanıcı adı mesaj uyumu çok iyi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stainless.. -- 8 Şubat 2014; 2:48:42 >
  • underrated yaza yaza mainstream yaptınız grubu. eminim bugün yes'den genesis'den çok dinleniyor ülkemizde. prog'a ucundan dokunan mirage övmeye başlıyor.

yanlış anlaşılmasın tepkisel yaklaşmıyorum, bir gözlemimi dile getiriyorum. okurken beni bağırıyormuşum gibi düşünmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lack of Comprehension -- 5 Nisan 2014; 1:37:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lack of Comprehension

underrated yaza yaza mainstream yaptınız grubu. eminim bugün yes'den genesis'den çok dinleniyor ülkemizde. prog'a ucundan dokunan mirage övmeye başlıyor.

yanlış anlaşılmasın tepkisel yaklaşmıyorum, bir gözlemimi dile getiriyorum. okurken beni bağırıyormuşum gibi düşünmeyin.

aynen yav, underrated falan değil en alakasız insanlar bile biliyor artık camel'ı. ha iyi bir şey bence, orası ayrı.
  • canlansın buralar

Song within a song -http://www.youtube.com/watch?v=_k5xCkkQAEY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tantum.35 -- 11 Mayıs 2014; 11:31:17 >
  • Şurada şöyle bi Camel çaldığını düşünelim...

Bu şarkı bi değişik... Sakin, yumuşak ve çok etkileyici bir havası var.

...şuraya da bi Long Goodbyes...

Long Goodbyes'ın da solosunu ayrı bir severim, etkiler beni...

• İnsanı dinlerken alıp götüren albüm.Baştan sona dinlemesi tavsiye olunur.
  • Fingolfin. kullanıcısına yanıt
    Gerçekten efsane albüm The Snow Goose. Başlar, sonra da biter. Ne ara bitiyor anlamıyorum, çok keyifli bir albüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

Gerçekten efsane albüm The Snow Goose. Başlar, sonra da biter. Ne ara bitiyor anlamıyorum, çok keyifli bir albüm.

Gelmiş geçmiş en iyi Konsept Albümlerden biridir bence.Gerçekten insanı alıp götürüyor.

Albüm bi kitaptan esinlerek yapılmış, onu da alıp okumak lazım bi ara.
  • Fingolfin. kullanıcısına yanıt
    Onu bilmiyordum işte, o kadar araştırmamıştım. Kitabın adı ne acaba, neyi anlatıyor ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

Onu bilmiyordum işte, o kadar araştırmamıştım. Kitabın adı ne acaba, neyi anlatıyor ki?

The Snow Goose: A Story of Dunkirk kitabın ismi, yazarıda Paul Gallico.

Konusu da; savaş vakitlerindeki essex'in bataklıklarındaki terk edilmiş deniz fenerinde fiziksel engellerinden dolayı yalnız başına yaşayan sanatçı Philip Rhayader ile yerli küçük bir kız olan Fritha'nın dostluğunun büyümesiymiş
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.