Şimdi Ara

Camdan Ses Geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sürücü tarafında bulunan camı aralayıp açık gezerken camdan tık tık ses geliyor. Sanki cama içeriden bişey değiyor. Camı tam açıyorum geziyorum ses yok kapıyorum ses yok ama yarı açık gezerken ses yapıyor neden olabilir sizce? Bu ses tam kulağımın yanında iyice uyuz oldum bu sesten artık. Ustaya götürdüm kapı döşemesini açtı baktı cam ve krikosu sağlam mekanizmada bir sorun yok dedi. Silikon sprey aldım sıktım bi fayda etmedi. Sıcaklarda başladı camı aralamaktan nefret eder oldum camı tam açmak istemiyorum kapalıda kavruluyorum kaç gündür araçta. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emurat -- 26 Mayıs 2014; 9:53:46 >

• Yardımcı olacak yokmu arkadaşlar.
  • araç ne,usta sağlam demiş ama,bizim eski araçta öyleydi,cam sallanıyordu,aklıma başka bir şey gelmiyor.bide ses geldiği zaman camı elinizle tutup(camı sabit tutun yani) sesin kesilip kesilmediğini yazarmısınz?

kandiliniz mubarek olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilalöztkr -- 25 Mayıs 2014; 21:39:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilalöztkr

araç ne,usta sağlam demiş ama,bizim eski araçta öyleydi,cam sallanıyordu,aklıma başka bir şey gelmiyor.bide ses geldiği zaman camı elinizle tutup(camı sabit tutun yani) sesin kesilip kesilmediğini yazarmısınz?

kandiliniz mubarek olsun.

Sağol hocam seninde kandilin mübarek olsun. Araç Fiat Grande punto 2006 model dynamic. Camı tutuyorum ses sanki içeriden kapı kolunun biraz üstünden geliyor tık tık diye. Sizin eski araç neydi ne yaptınızda geçti?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emurat -- 25 Mayıs 2014; 23:04:51 >
  • skoda favoritti,ben bir şey yapmadım geçmedi yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilalöztkr -- 26 Mayıs 2014; 17:38:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emurat

Arkadaşlar sürücü tarafında bulunan camı aralayıp açık gezerken camdan tık tık ses geliyor. Sanki cama içeriden bişey değiyor. Camı tam açıyorum geziyorum ses yok kapıyorum ses yok ama yarı açık gezerken ses yapıyor neden olabilir sizce? Bu ses tam kulağımın yanında iyice uyuz oldum bu sesten artık. Ustaya götürdüm kapı döşemesini açtı baktı cam ve krikosu sağlam mekanizmada bir sorun yok dedi. Silikon sprey aldım sıktım bi fayda etmedi. Sıcaklarda başladı camı aralamaktan nefret eder oldum camı tam açmak istemiyorum kapalıda kavruluyorum kaç gündür araçta. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Aynı sıkıntı 2001 model Fiat Brava aracımda var bende uyuz oluyorum. Çözüme ulaştınız mı hocam acaba siz?

• quote:

Orijinalden alıntı: robinhood06

quote:

Orijinalden alıntı: emurat

Arkadaşlar sürücü tarafında bulunan camı aralayıp açık gezerken camdan tık tık ses geliyor. Sanki cama içeriden bişey değiyor. Camı tam açıyorum geziyorum ses yok kapıyorum ses yok ama yarı açık gezerken ses yapıyor neden olabilir sizce? Bu ses tam kulağımın yanında iyice uyuz oldum bu sesten artık. Ustaya götürdüm kapı döşemesini açtı baktı cam ve krikosu sağlam mekanizmada bir sorun yok dedi. Silikon sprey aldım sıktım bi fayda etmedi. Sıcaklarda başladı camı aralamaktan nefret eder oldum camı tam açmak istemiyorum kapalıda kavruluyorum kaç gündür araçta. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Aynı sıkıntı 2001 model Fiat Brava aracımda var bende uyuz oluyorum. Çözüme ulaştınız mı hocam acaba siz?

Yok ulaşamadım ama fitillerden şüpheleniyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    camdan gelen tıkırtı?
    12 yıl önce açıldı
    Ön konsoldan gelen boncuk sesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.