Şimdi Ara

camdan GUVERCIN Geldi yardim acil !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • biraz once tuvaletin camindan iceri girdi sevmek icin cikciklayarak aldim elime anlasilan evcil ve cins bir kus;; sonrasinda camdan disari salmak istedim ama iceri geri dondu.. sahibini nasil bulabilirim veya bi sekilde disari salmalimiyim ya da saldirgan bir kustan falan mi iceri siginmis olabilr ?

lutfen anlayan birileri cevap yazsin resmi kusun resmini ekliyorum yanimda sessiz sakin benm yazi yazmami izliyor :)

camdan GUVERCIN Geldi yardim acil !!!!

• Cins bir kuşa benziyor... Hani takla atanlar vardır havada bilirsiniz belki...
    Ama paçaları yok bunun
  • Bu cins bir kuş besle.Ama yarın öbür gün sahibi çıkar haberin olsun.
  • Güzel bi kuş dışarı falan bakın ara sıra sahibi arıyordur mutlaka
  • eğer gerçek değilse ben böle bi konuyla 5 ceza puanı almıştım
  • bikaç gün evde dursun sonra satarsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalet -- 24 Ekim 2009; 20:32:38 >
  • başlık öyle bir telaşlı olmuş ki gören nazgul girmiş zanneder
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kilo Vermem Durdu Acil Yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Xtreme..Bende de Thunder yazsa keşke Binbaşı yerine
  • eğitimli ve çok değerli bir kuşa benziyor duruşu da çok asil zaten duruşundan anlaşılıyor eğitimli olduğu
  • Ohara.gif

Kırmızı gözlü anka kuşu

Bizim de aynı olay başımıza geldi, camdan içeri giren yabani bir güvercin doğru vitrinin tepesine konmuştu. Babam eliyle buğday uzattı fakat yemeden geldiği camdan dışarı kaçıp gitti...
  • up
  • saçlar da çok cix
  • Güvercinin sahibini bulmaya çalışırsın. Bulunmazsa da bakarsın, güzel bir kuş.
  • O kuşlar çok para ediyor ve sahipleri o kuşları dört gözle arıyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan_G

saçlar da çok cix

apaçi mod
  • O rly kuşu gibi
  • dostum kuşun türü tepeli olarak geçiyor araştırırsan egitimli oluyor bunlar takla atıyor fln etrafta besleyen biri vardır çatıda onun kuşu olabilir biraz araştırarak ögrenebilirsin eger sahibi çıkmazsa güvercincilere satabilirsin eger beslemek istemiyorsan
  • Kuşu da asil kandan yaptınız ya hemen sınıf ayrımcılığı. kuş kuştur; sahibini ararsın herkes sahip olur kim gerçek sahibi nereden bileceksin ki? Balkonda bak belki sahibine geri döner, dönmezse balkonda bakmaya devam edersin ev kuşu değil dışarıda yaşayabilir nasılsa.
  • tamamdir sorun cozuldu; cam acik sekilde geldigi yere biraktim sabah baktigimda yoktu bir kac yerdeki pisligi haricinde :) umarim bulmustur yerini
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.