Şimdi Ara

Camdan gelen ses...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar skoda fabia aracımın sol ön camından titreme sesi gibi bir ses geliyor yani cam otomatiği benden önce ki sahibinde işlem görmüş gibi geliyor bana ve bu ses bazen çok artıyor bazen de olmuyor ama açıkçası gıcık ediyor. Bunun tamirini kim yapar kime gitmeliyim. Birde kornam çok zor basıyor bu ikisi için bilgi verebilir misiniz ? Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Silikon sprey uygulayın ilk önce fitillerin arasından..würth tavsiye ederim..yalnız piyasada çok fazla sahtesi var orjinal olmasına dikkat edin..

• Bende bu icte ki mekanizma 'dan geldiğini düşünüyorum hatta bir ara cami yarı açınca titriyor tam açınca kesiliyordu bir camci ya baktiracaz bakalım .

2017 BMW 118i ZF8 JOYPLUS LCI2 BEYAZ.

*Çook uzun uzun yazanları, Sürekli marka/model savunanları *Konulara yerleşip herşeye "olur olmaz" cevap yarıştıranları *Tartışmaya her daim hazır olanları *Seviyesiz konuşma tarzlarını *Bilinen trolleri, engelliyorum; kim olduğuna bakmaksızın. "Arabayı almadan önce konulardan fayda sağlayıp, adıktan sonra whatsApp'a kaçanları; engelliyorum."
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    camdan gelen tıkırtı?
    14 yıl önce açıldı
    Ön taraftan gelen ses
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.