Şimdi Ara

camdaki su lekeleri bir türlü kurtulamadım bilgisi olan yardım etsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
35.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: semazents

arkadaşlar bu camdaki kireç olayı benim canımı çok yaktı.arabamın camlarına donan kireçleri ben çıkaramadım.pasta-poliş yapan bir yere götürdüm gösterdim.adamlar bana aracı bırak yarın gel al dediler.ben de güvendim bıraktım.sonuçta ustadır dedik.bir gün sonra da almaya gittim.aman allahım bir de baktım tüm canlar spatula ile çizilmiş.kafayı yiyecektim.işyeri sahibi demez mi ki ABİ SEN DE BİŞİ BEĞENMİYORSUN.çıldırdım.sonunu ne ben anlatayım ne siz sorun.en sonunda aracımı yok pahasına sattım.
    sizn anlattığınız seyleri ben bilseydim denerdim.bu olayları da yaşamazdım.benim yaşadığımı anlatayım da arkadaşlara da ders olsun.inşallah siz yaşamazsınız.

Geçmiş olsun hocam ya... Spatulayı alıp yüzlerini gözlerini çizmek vardı onların işi bilmiyorsun bari yapma değil mi?
    O spatula izleri de büyük ihtimalle ağır çizik giderici ve wax ile yok olurdu hocam...

• quote:

Orijinalden alıntı: HaCKeRBoY64

quote:

Orijinalden alıntı: semazents

arkadaşlar bu camdaki kireç olayı benim canımı çok yaktı.arabamın camlarına donan kireçleri ben çıkaramadım.pasta-poliş yapan bir yere götürdüm gösterdim.adamlar bana aracı bırak yarın gel al dediler.ben de güvendim bıraktım.sonuçta ustadır dedik.bir gün sonra da almaya gittim.aman allahım bir de baktım tüm canlar spatula ile çizilmiş.kafayı yiyecektim.işyeri sahibi demez mi ki ABİ SEN DE BİŞİ BEĞENMİYORSUN.çıldırdım.sonunu ne ben anlatayım ne siz sorun.en sonunda aracımı yok pahasına sattım.
    sizn anlattığınız seyleri ben bilseydim denerdim.bu olayları da yaşamazdım.benim yaşadığımı anlatayım da arkadaşlara da ders olsun.inşallah siz yaşamazsınız.

Geçmiş olsun hocam ya... Spatulayı alıp yüzlerini gözlerini çizmek vardı onların işi bilmiyorsun bari yapma değil mi?
    O spatula izleri de büyük ihtimalle ağır çizik giderici ve wax ile yok olurdu hocam...

haklısın.belki olurdu ama soğudum arabadan.

• camlardaki kireç lekesi krem deterjanla güzel çıkıyor fakat metalik boyalı araçlarda boyoya vurmayın çiziyo en önemlisi araçlarınızı güneşli havada yıkamayın gölgede yıkayın ve hemen kurulayın hi bir şey olmaz s
  • Benim arabadada ön camında kireç lekeleri vardı(Hiç çıkmayacağını sandığım). Bugün ankara da istanbul yolunda Erciyes İşyerleri Sitesi 187. Cad. No: 19 NANOMASTER isimli firmada BEKBARS ürünleriyle çıkartılar. Tavsiye ederim.. Çokta iyi güler yüzlü insanlardı. Bu arada firma ile uzaktan yakından alakam yoktur.
  • bunun çözümü marketlerde ikibuçukliraya satılan çaydanlık kreç çözücü bir bez yardımıyla boyaya değdirmeden cama uygulayın silmeniz yeterli

Orijinalden alıntı: sezerriza

bunun çaresi ikibuçukliraya marketten kreç çözücü alıyorsun bir bez yardımıyla cama uyguluyorsun anında çözüm şu çaydanlıkların krecini söktükleri madde @volkano79

Hocam öyle bir hort olmuş ki adam belki arabasını satmıştır Konu 2007 tarihinde açılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cancan. -- 17 Eylül 2013; 20:11:23 >
  • Camdaki bu lekeleri en güzel çıkaran ve çizmeyen şey kil dir. Bizzat kendim denedim ve gıcır gıcır oldu tüm camlar ve aynalar. Kil dediğim şey araba temizlemek için kullanılan kil dir clay bar diye geçiyor. Ben bir çin sitesinden 170 gramını 3.5 dolara almıştım ama Türkiyede 30-40TLden aşağı değil.
  • kireç lekelerine limon tuzuda etkilidir. çağdanlıkları temizlerken kimyasal kullanmaya hiç gerek yok, 1 çorba kaşığı limon tuzunu atın su dolu çaydanlığa kısa süre sonra hepsi ter temiz. Aynı uygulamayı limon tuzlu bezle araç camlarınada uygulayabilirsiniz, belki faydası olur..

http://www.amway.com.tr/product/0001,#.Uu6nA_l_vD4

Ekleme : Ayrıca belirli bir oranla sirke/su karışımı da işe yarıyor-muş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan G. -- 2 Şubat 2014; 22:20:50 >
    BİR DAMLA KAN BİR CAN DEMEKTİRhttps://www.facebook.com/groups/turkiyekanbankasi/
  • 31 Temmuz 2007; 18:27:46 hey gidi günler hey
  • arkadaşlar birine yardımı olur diye yazayım dedim aracımdaki su lekelerini ne yaptıysam cıkaramadım porçöz sirke tiner alkol falçatayla bile kazıdım olmadı sonunda bu lekelerin herhalde camın kendisinden olduğunu düşünmeye başlamışken kaportacı bir arkadaşım kalın oto pastasıyla sürtmemi önerdi ve denedim bezle pastayı sürtmeye başladım ilk başta çıkmadı olmayacak yine diyeüzülürken lekelerin azaldığını gördüm ama cok yorucu iş olduğundan polisaj makinesini kaportacıdan aldım geldim ve camlarapasta sürerek polisaj makinesiyle sürttüm ve sonuç ayna gibi camlar lakin tek camı yaklaşık 20 dakika kadar makineyle pastaladım ayna gibi oldu valla nasıl bi su lekesiymiş inanın bende hayretler içinde kaldım ama çözüm kesin pastadan sonra camlara cila da atarsanız mükemmel oluyor sıfır gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askala -- 9 Haziran 2018; 21:20:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.