Bildirim
Çamaşırmakinem Su Almıyor!Arıza büyükmüdür?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: istanbul37
13 yıllık beko çamaşır makinemiz su almıyor. hortumu kontrol ettim. Düzelmedi. Servis mi çağırayım, yoksa yeni a sınıfı makinemi bakayım? Üstatlar yardım lütfenn!!
Bence makine iyi durumda ,ise gerek yok.Basit bir arıza çok büyük değil.Su ventilinde sorun olabilir.Eğer ventili ben tamir edemem ve servis çağırırım diyorsanız çok ucuza halleder.Ama mahalle servisi çağırırsanız tabi ki kendi servisi küçük bir arızada 20TLMakineyi çok kullanma ihtiyacınız varsa su alma kısımlarında dışarıdan kendiniz su ekleyebilirsiniz.
-
quote:
13 yıllık beko çamaşır makinemiz su almıyor. hortumu kontrol ettim. Düzelmedi. Servis mi çağırayım, yoksa yeni a sınıfı makinemi bakayım? Üstatlar yardım lütfenn!!
MAKINENIN MODELI NEDIR CELIK KAZANLIYSA TAMIRE DEGER. VENTİLİNİ 5 6 TL YE BULABILIRSINIZ DEGISTIRIN O PARCAYI.
(VENTIL :SU ALMA HORTUMUNUN MAKINEYE BAGLI OLDUGU SU AKISINI MAKINE KAPATILINCA KESEN CALISIRKEN SUYU MAKINEYE VEREN MANYETIK BIR PARÇADIR.)
-
makina modeli bky 2313. ben önceki gün hortumu kurcalamıştım su almıştı. eşim bugün tekrar bakmış. makinadan hiç ses gelmiyor,su alma sesi ya da su almaya çalışırken ötme sesi de yok, başlamıyor dedi. Bilmiyorum ne yapacağız. -
Makine su almadığında kapağı açabiliyor musunuz? Sorun kapı kilidinde de olabilir. Kilit devreyi tamamlamazsa makine başlamaz.
C programına aldığınızda makine pompayı açıp sıkma yapıyorsa sorunun ventilde olduğuna emin olabilirsiniz. 7-15TL arasında masrafı var. Makineyi değiştirmeye değmez. -
quote:
Orijinalden alıntı: candogan62
Makine su almadığında kapağı açabiliyor musunuz? Sorun kapı kilidinde de olabilir. Kilit devreyi tamamlamazsa makine başlamaz.
C programına aldığınızda makine pompayı açıp sıkma yapıyorsa sorunun ventilde olduğuna emin olabilirsiniz. 7-15TL arasında masrafı var. Makineyi değiştirmeye değmez.
Ustad dediğiniz gibi kapak iyi kapatılınca makine normal çalıştı.simdi ventil degisimini kendim nasıl
Yaparım. Hortumdan sonraki parça sanırım. Hangi anahtar gerekiyor,birde o parçayı dışarıya doğru çekip çıkarıp mı sökeceğiz. kısacası teknik bilgi verebilirseniz kendim yapmak niyetindeyim. Tabii içerde hatayla kopacak hortum vesaire yoksa. Edit:imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul37 -- 27 Kasım 2012; 22:57:44 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: candogan62
C programına aldığınızda makine pompayı açıp sıkma yapıyorsa sorunun ventilde olduğuna emin olabilirsiniz. 7-15TL arasında masrafı var. Makineyi değiştirmeye değmez.
Ustad dediğiniz gibi kapak iyi kapatılınca makine normal çalıştı.simdi ventil degisimini kendim nasıl
Yaparım. Hortumdan sonraki parça sanırım. Hangi anahtar gerekiyor,birde o parçayı dışarıya doğru çekip çıkarıp mı sökeceğiz. kısacası teknik bilgi verebilirseniz kendim yapmak niyetindeyim. Tabii içerde hatayla kopacak hortum vesaire yoksa. Edit:imla
kapağı sıkıca kapatıp çalışıyorsa sorun kapı kilidinde ventilde değil
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- arçelik bulaşık makinesi alt pervanesi dönmüyor
- farklı marka çamaşır ve kurutma makinesi üst üste konur mu
- kurutma makinesi topu kullananlar
- kurutmalı çamaşır makinesi alınır mı
- hoover bulaşık makinesi yorumları
- en iyi bulaşık makinesi markası
- dünyanın en iyi beyaz eşya markası
- en iyi çamaşır makinesi
- en iyi kurutma makinesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X