Hocam aynı filtre Siemens WT47XK80TR'e de uyuyor değil mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (672. sayfa)

-
-
İnox tambur mu Galvaniz tambur mu daha iyi üstadlar
-
Evet, fakat Siemens'de de WT47XK80TR yerine WT47XEH0TR almanız daha iyi olur fiyatları çok yakın çünkü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholelottared -- 13 Ekim 2023; 16:8:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bulunduğum bölgede bulamadım hocam bayilerde yok. Boschta da yok. Görüştüğüm iki farklı bayi şu an şirket tarafından siparişlerin kapatıldığını o yüzden yeni ürün sipariş edemediklerini söyledi.
Anladım websitesinde satışta gözüküyor bana ona göre konuşuyordum bahsettiğiniz ikili alım indirimi sitede falanda oluyor mu bir bakın bence. Bayi şartsa WT47XK80TR'de gayet iyi, tek farkı A++ olması ve ekranı olacak ek filtre olayını yine uygulalayabileceksiniz yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholelottared -- 13 Ekim 2023; 17:1:16 >
iyi akşamlar bütçem Max. 20000 TL veya çok az gecebilirim 20 bini.önerdiğiniz model yada modeller nelerdir? Önceki sayfaları okuduğum kadarıyla bosch WQG24100TR,Bosch WQB245A0TR,Bosch WTH22200TR genelde önerilmiş. Bu ürünlerde gider gerekiyor mu arka odaya koymayı plnlıyorum o yüzden sordum ve hangisini almalıyım ilk defa kurutma makinesi alacağım için hiç bir fikrim yok. Yardımcı olursanız sevinirim . @wholelottared
Kurutma makinesinin kendi kendini temizlemesi iyi bir şey değil anladığım kadarıyla. Otomatik temizleme yapılan makinelerde kendimiz vidayla falan açıp temizliyoruz ama diğerlerinde daha kolay doğru mu anlamisim
Arkadaşlar merhaba.
Siemens düşünenler için bu ay yapılan uygulama çok iyi ve kaçırılmaması gerek gerçekten.
Kurutma fiyatları aşağıdaki gibidir, kurutma makinesinin yanında alınacak ankastre fırın harici tüm büyük beyaz eşyalar için net 6.000 Tl indirim olacaktır.
Buzdolabı / Çamaşır / Bulaşık ve Derin dondurucular bu kampanyaya girmektedir.
Ürün hesaplatmak ve şehirler arası teslimat gibi bilgiler için direkt arayabilirsiniz.
Kurutma Makineleri
https://store.donanimhaber.com/88/03/af/8803af375eca0c5054d2615c35629108.jpg
Saygılar.
Serdar Çetin
05533976676
-
Merhabalar.
WQ41G200TR modeline bakabilirsiniz, isterseniz hazneye suyu doluyor siz hazneyi boşaltıyorsunuz gider olmayan noktaya kuracaksanız.
Daha sonra atıyorum farklı bir eve taşındınız yeriniz uygun banyoya koydunuz gider borusu da var makinenin direkt gidere de bağlatabilirsiniz.
Danışmak istediğiniz bir şey olursa direkt arayabilirsiniz.
Serdar Çetin
05533976676
-
Tekrar merhabalar.
Kendi evimdeki makine 2017 de alınan WT45W561TR modeli daha sonra yaklaşık 3 yıl önce yukarıda videosunu çekmiş olduğum WT45W410TR modelini de annemlere aldım ve onlar yatak odalarında kullanıyorlar sizdeki gibi olacak yani banyoda yerleri yok.
Kendini temizleyen makine her daim daha konforlu ve temizlik gerektirmez fakat servise müşteri hizmetlerine sorarsanız gerektiğini söylerler maalesef.
Yıllardır burada ürün satıyorum ciddi adetlerde kurutma sattım ve burada hala aramızda kullanıcılar var rutin temizliğini yaptıktan sonra makineye hiçbir şey olmamaktadır.
İnsanları korkutarak hak etmedikleri bir parayı alıyorlar insanlardan maalesef.
Aklınıza takılan şeyler olursa arayabilirsiniz dediğim gibi.
Saygılar.
Serdar Çetin
05533976676 -
Serdar bey merhaba WT45W410TR modeli ile WT45W420TR arasında kapasite haricinde bir fark varmıdır.
-
İyi günler diliyorum Bosch WTWH8760TR modelini önerirmisiniz?
-
Arkadaşlar merhaba çok pahalıya kaçmadan F/P olarak hangi kurutma makinesini tavsiye edersiniz ?
Selamlar evimde çamaşır kuruturken zorlandığım için kurutma makinesi bakıyorum. Burada yazılanları okuduktan sonra hoover almaktan vazgeçtim. Maksimum 20.000 tl verebileceğim bosch veya siemens marka düşünüyorum ne önerirsiniz? Bosch seri 4 veya seri 6 düşünüyorum
akakce.com
Bosch WQG24100TR 9 kg Kurutma Makinesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/camasir-kurutma-makinesi/en-ucuz-bosch-wqg24100tr-9-kg-kurutma-makinesi-fiyati,1665887754.html
İkiniz için de önerim bu cihazdır; basit, kaliteli, kullanışlı, etkili. Aynısının Siemens olanını 6 aydır kullanıyorum ve çok memnunum.
Bir kurutma makinesinden isteyeceğiniz ana şeyler: Düzgün kurutması, çamaşırları yıpratmaması, çamaşırları küçültmemesi yani çekme yapmaması, nem sensörü olması ve makinenin dayanıklı olması. Tamamı bu makinede var zaten, servis kurulum yaparken yıllık bakım filan derse asla kabul etmeyin, bu yıllık bakım gerektiren kendi kendini temizleyen kondenserli makinelerden değil. Manuel alt filtresi var. Filtre temizliğini düzgün yaparsanız 10 yıl da geçse bakım gerektirmez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 15 Ekim 2023; 17:53:18 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hocam 33.800'lük teklifi nereden hangi bayiden aldınız? Gerçekten çok iyi olmuş. Ben de değerlendirmek isterim.
-
Bosch WQG24100TR A++ 9 kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi
bu modelin hem kapaktan hem borudan tahliyesi var mı ?
tavsiye eder misiniz?
Web'de 17.500 civarlarına mevcut ancak tüm satıcılar sadece İstanbul içi gönderim yaptığı için alamıyorum. İstanbul dışına +2 bin ödeyip hepsiburada satıcılı falan ancak alabiliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merfarkav -- 16 Ekim 2023; 12:25:21 > -
Arkadaşlar merhaba. Piyasadaki en iyi çamaşır kurutma makinesi hangisi şuan ? En iyi 3 makine olarak hangilerini sıralarsınız ? Teşekkürler.
-
Dostlar merhaba, kış aylarının gelmesiyle cocuklara kıyafet yetişmemekte ve bu sebepden kurutma makinesi alma arifesindeyiz. Öncelikle tüm makinelerde çekme problemi oluyor mu bunu ne etkiliyor? Yani bir tişört bile 300 400 lira olmuş giysileri heba etmek istemiyorum. 2.si balkona koymak istiyorum performans etkilenirmi sonuçta soğuk ortamda kalmış olacak ? Vakti olan bilgisi olan kişiler beni aydınlatabilirse sevinirim.
Bursa - Bosch Bayramlar’dan aldım.
@syg10 ‘da özelden sordu, ama mesaj gitmiyor.
Diğer Bosch bayilerinde de vardır.
Derin dondurucu No-Frost değil ama bilginiz olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zinedli -- 17 Ekim 2023; 10:24:20 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X