Şu an Bosch'un sitesinde hiçbir kurutma makinesi satışta yok. Büyük ihtimalle stoklar bitti ve yeniden gelmesini bekliyorlar. Sizin aldığınız model hâlâ sitede gözüküyor sadece diğer modeller gibi stoğu kalmamış bir sorun yok yani, satışta hâlâ. 2-3 hafta içinde gelir yeniden muhtemelen. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (606. sayfa)

-
-
@shopsiemens Serdar Bey ile görüşmelerimiz sonunda bu mesajımda anlattıklarımın kuruntu olduğuna karar verdim. Zaten kendisi de bu bakım muhabbetinin nereden geldiğini burada anlatmıştı.
Siemens WT45W410TR 8 Kg olan modeli aldım.
29 Kasım'da konuştuk anlaştık, ödemesini kredi kartıyla 30 Kasım'da yaptım. Makineyi hemen kargoya verdi. Kargoyla yazışmalarını bile whatsapp'tan bana gönderdi. Her şey şeffaf. Horoz Lojistik ile kargolandı. Bugün de yetkili servis kurulumu yaptı. Makineyi daha kullanmadım. Kullandıkça makine ile ilgili detay anlatırım.
Serdar bey sağolsun gereken yönlendirmeleri yapıyor. Çok sağlıklı bir alışveriş oldu. Daha önceki burada yazılanları da okuyarak hareket ettim. Hiç bir sorun yaşamadım. Çok güvenilir ve kaliteli bir esnaftır.
Bu güzel ve güvenli alışveriş için Serdar Bey'e çok teşekkür ederim. Piyasaya göre hem daha ucuz hem daha kaliteli bir alışveriş ortamı sağlıyor.
Herkese tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi facemici -- 6 Aralık 2022; 11:42:8 >
-
Arkadaşlar yeni ev diziyorum çamaşır ve kurutma makinam yok henüz.
https://shop.miele.com.tr/
Miele TWL 780 WP EcoSpeed & Steam 9 kg A+++ (-%10) ComfortSensor Kurutma Makinesihttps://shop.miele.com.tr/twl780wp-ecospeed-steam-9kg-comfortsensor-kurutma-makinesi
Bu modelde 10bin lira gibi bir indirim var. Bunu alırsam eğer çamaşırı da miele almak durumunda kalıcam o da 20bin civarı. Yorumunuz nedir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Hocam 10.000₺ indirim var dediğiniz 24K fiyat indirimli hali mi?
Miele iyi markadır hoştur ama 24K sadece kurutmaya verilir mi bilemedim. Bir de çamaşır makinesi alacaksınız baksanıza.
Tabi bütçenize göre uygunsa siz bilirsiniz ama çamaşırları kuruttuktan sonra katlayıp dolaba da kaldırmıyorsa biraz anlamsız geliyor bana açıkçası.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet makina 34bin lira normalde maalesef. Almanya’da da minimum 1700 Euro gözüküyor. Dediğim gibi indirim olmasaydı bakma şansım olmazdı zaten. Mielenin giriş seviyesi de değil üstelik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wtn -- 6 Aralık 2022; 21:36:20 >
Miele'nin 2022 modellerinde cihaz 62db olmadığı sürece takırtı sesi yapma sorunu var. Ben de araştırdığım için biliyorum. Servis çağıranlara bu şekilde üretilmiş yapacak bir şey yok deyip geri gidiyorlar. Üstelik Almanya'da yaşanıyor bu dediklerim. Baya rahatsız edici bir ses bence. Kazanın üstündeki nem sensöründen dolayı oluyormuş. Şu videolara ve yorumlarına bakın:
https://www.youtube.com/watch?v=XMN64IZwDTE&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=WitP2lVLv9Y&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=3vXFUUX1l0A&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=MqxKEKI8gTg&feature=youtu.be
Sizin attığınız cihaz 64db olan modellerden o yüzden onda da bu ses olacak. Ben de üst model bir cihaz düşünüyordum o yüzden Miele yerine Bosch Home Professional WTX87EH0TR aldım, SelfCleaning yerine daha gelişmiş olan AutoClean sistemi var böylece alttaki kondensere ulaşılabiliyor. Birde websitesinden filtre alıp kapağa taktım böylece toplamda 3 filtreli oldu, cihazın içine havlar ulaşmıyor kesinlikle. Bu ses sorunu olayını keşfetmesem ben de Miele alacaktım.
Bosch istemiyorsanız Electrolux Perfectcare 900'de alabilirsiniz ama servisleri berbatmış ve onda fazladan filtre alarak 3 filtreli hale getirilmiyor, ondan Electrolux tercih etmedim.
@wtn
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholelottared -- 7 Aralık 2022; 15:19:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hooverin servisi cumartesiyi saymazsak 3 iş günü içerisinde gelip makinayı kurdu gitti.
Akım korumalı priz muhabbetimiz olmazdı. Onlar söylemedi bende sormadım (: Anam babam üsülü 3 lü uzatma kablo candır.
-
Hayırlı uğurlu olsun tekrar. Ne yaptınız makine üstüne falan mı kurdunuz yoksa farklı bir yere mi?
Teşekkür ederim mesaj için
Electrolux
EW9F161BT
EW9H189ST İkilisini aldım
-
Amin cümlemizden.
Kurutma esnasında kapakları kapalı tutmayın hocam.
Bir de servis size söyledi mi bilmiyorum ama alttaki kondenser filtresini (sizin modelde de vardır sanıyorum) yıkamayın. Üstteki filtreyi de yıkamayın. Neden bilmiyorum ama yıkamayın diye üstüne basa basa söylemişti. Çabuk mu yıpranıyormuş ne.
Sadece havları alın kuruyken.
Bir de üst filtreyi her kurutmada, alttakini de 4-5 kurutmada temizleyin demişti. Bizim bazen 4-5 yerine 5-10 oluyor arada unutuyoruz ama ne kadar temiz olursa o kadar enerji tasarrufu da olur diye düşünüyorum.
Merhaba kurutma makinesi alma niyetimiz var siemens wt45w410tr ile Profilo KM8610HTR arasında kaldık bu ikisi birbirinin muadilimidir? Yada aradaki farklar nelerdir nette profilo ile ilgili çok net bilgiler bulamadım..
Malum bu markalar aynı gurup fakat arada 2 bin tl gibi fark var o yüzden profilo ile muadilse tercih edilebilirmi siemens yerine?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgi ve uyari için teşekkür ederim. Evde 5 yaşında bi canavar varken nasil açık kalacak bilmiyorum en kötü kapağı kökten sökerim hava çıkışi olan yerin fan gibi bi yer.
Bu cihaz isi pompali ama kondesor filtresi var mi bilmiyorum. Servis her yıkamada kapak filtresini temizleyin iki üç ayda bide alttaki filtreyi çıkarıp yıkayın kurutun takın demiş. Üçüncü bi filtreden bahsetmemiş.
Ben en çok elektrik faturasi ne olacak onu merak ediyorum. Günlük ortalamam evde 7 kw bu ay air fray de eklendi bide bu artık Allah kerim ...
Merhaba
Cihazın kapağını açtığınızda üretim yeri seri numarası etiketinde yazıyor. Bende hepsiburada.com dan Hoover NDEH 10A2TSBE-17 model aldım. Bahsettiğim gibi kapağı açtığımda etikette Made in Turkey diye yazmakta.
-
Arkadaşlar merhaba.
Aralık fiyatları
Siemens düşünenler için aşağıdaki listede bulunan ürünlerden mantıklı olanlar şu şekilde;
- WT45W410TR 8 kg kendini temizleyen, gider borusu yok.
- WQ43G2A0TR 9 kg kendini temizlemeyen gider borulu.
- WT45W420TR 9 kg kendini temizleyen gider borulu. ( WT45W420TR Şuan stoklarımda kalmadı, o yüzden o modelin satışını yapamıyorum şimdilik arkadaşlar. )
Bana göre en mantıklı olan model WT45W410TR,
Bu modeli 1 yıl kadar önce annemlere almıştım. Aşağıda ufak bir tanıtım videosu çektim.
Ürünlerle ilgili bilgi ve stok durumu için arayabilir veya whatsapp'tan ulaşabilirsiniz.
Saygılar.
Serdar Çetin
05533976676
Kurutma Makineleri
https://store.donanimhaber.com/a3/69/22/a36922cfd6714d1ef0f34eda052ad823.jpeg
Yeni video: 05.11.22
-
Hoover kullanan üstadlar, hangi programlari ne amaçla kullaniyorsunuz biraz anlatir misiniz
Bizim makina tuzluk gibi duruyor yerinde daha kullanmaya cesaret edemedik
Hocam ben pamuklu mu ne ok işareti olan var bi tane. En tasarruflu mod oymuş. Onu açıyorum her şeye. Ne çekme var ne bişey.
Ama hanım karışık attığında hepsi bir arada, renkli attığında renkliler falan seçiyor kafasına göre.
Sanıyorum ki renkliler modu falan solmasını engelliyor gibi bir şeyler de vardı. Ben pek sallamıyorum
Hocam hangi modeli kullanıyorsunuz
-
Bende @Emrah_d ve @diabolical 3ümüzdede aynı makina var hiç korkma yapıştır bugüne kadar niye almadım diye yanıyorum,resmen eziyet çekmişiz,her eve lazım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X