Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (224. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
16.523
Cevap
492
Favori
2.856.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: shopsiemens

Arkadaşlar
    Siemens de en cok satilan iki modelin suan icin stoklari tukendi.
    Bu yuzden elinde kalan bayiler fahis fiyatlara satiyorlar, eger cok aciliyetiniz yok ise suan almayin derim.

Wt45w561tr
    Wt47y760tr

BSH'ın kurutma makinesi fabrikası yanmış, parça tedarik sıkıntısından üretim yapılamıyor diyorlar. Doğru mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    bende 1 -2 bayiden bunu duydum. siemens'in bir ürünü vardı modelini unuttum fiyatı 2.224 TL idi ama şuan makine yok kaldırmışlar ürün yeniliyorlar sanırım
  • arkadaşlar bu makineden düşünüyorum ama Electrolux EDH3686GDE 8 Kg A+
    piyasada neden yok her yer stoklarda yok 10 gün sonra gelecek yazıyor bazıları
  • Bizde bir hafta önce ödeme yaptık,modelini bilmiyorum ama elektroluks,kasım 16 dedilwr,10u ya da 15 i gibi ithalat olacakmış,bekliyoruz,hayırlısı

• Teşekkür ederim :)

• yağmur34 kullanıcısına yanıt
    Ne kadarlık bir ödeme yaptınız acaba? bir de nereye ödeme yaptınız acaba bayi mi? hayırlı olsun.
  • Sonunda ben de aldım electrolux edh 3897 sde. Ancak 16 kasımda teslim edilecek. Detaylı bir inceleme yapmak istiyorum teslim edilince.

• yağmur34 kullanıcısına yanıt
    Özür dilerim sonradan gördüm yazdıklarınızı. Fiyat ve nereden aldığınızı, tekrar hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: acanerk

Özür dilerim sonradan gördüm yazdıklarınızı. Fiyat ve nereden aldığınızı, tekrar hayırlı olsun.

Rica ederim,eşim 2.550'ye taksitle almış ,ama dediğim gibi hangi model bilmiyor,üsküdardan bakser ticaretten

• Gencler siemens wt47y760tr modeli kullanıyoruz. Camasir makinasi 7 kg ve 1000 devirde sıkma islemi yapiyor .
    Kurutma makimasi 9 kg luk ve kurutma devri ne kullaniyorsunuz siz . 1200 devirde kurutma islemi yapiyorum ama makinada 1800 kurutma devri ne kadar islem var ?? Sizler kurutma devri me kullaniyorsunuz . Devir yukselttikce ne kazaniyoruz ne kaybediyoruz . Ornek devir yukseldikce elektirik harcamasi daha fazlami olur .daha cabukmu kurutma biter. ?

• HOOVER WDMT 4138 AH/1-S
    hoover 13 kg yıkama 8 kg kurutma

m.n11.com
    Çamaşır Makinesi Fiyatları & Kampanyaları - n11.com
    http://m.n11.com/hoover-wdmt-4138-ah1-s-13kg-yikama-8kg-kurutma-camasir-makinesi-P83971717

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: aydar345

Gencler siemens wt47y760tr modeli kullanıyoruz. Camasir makinasi 7 kg ve 1000 devirde sıkma islemi yapiyor .
    Kurutma makimasi 9 kg luk ve kurutma devri ne kullaniyorsunuz siz . 1200 devirde kurutma islemi yapiyorum ama makinada 1800 kurutma devri ne kadar islem var ?? Sizler kurutma devri me kullaniyorsunuz . Devir yukselttikce ne kazaniyoruz ne kaybediyoruz . Ornek devir yukseldikce elektirik harcamasi daha fazlami olur .daha cabukmu kurutma biter. ?

Merhaba.1000 devirde sıkılmış çamaşır ile 1400 devirde sıkılmış çamaşır farklı sürelerde kurur. Örneğin biri 2 saatte, diğeri 1,5 saatte kurur. Makineyi açtığınızda tahmini bir süre gösterir. Bu tahmini sürenin gerçekçi olması için çamaşır makinenizin sıkma devrini kurutma makinenizden seçebilirsiniz. Makineniz 1000 devir olduğundan 1000 devri seçmeniz en doğrusudur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

quote:

Arkadaşlar
    Bu yuzden elinde kalan bayiler fahis fiyatlara satiyorlar, eger cok aciliyetiniz yok ise suan almayin derim.

Wt45w561tr
    Wt47y760tr

BSH'ın kurutma makinesi fabrikası yanmış, parça tedarik sıkıntısından üretim yapılamıyor diyorlar. Doğru mu?

Merhaba,

Kurutmalarla ilgili siemens fabrika ile görüştüğümde elle tutulur doğru düzgün bir cevap vermiyorlar.
    Fakat şuan için siparişte almıyorlar, belli bir tarihte yok.
    Ürün bitti yenisi gelecek veya şu tarihte gelecek diyemiyorlar,

Bu tip durumlarda cevap veremiyorlarsa bir sorun vardır, bunu bizleri panikletmemek için söylemiyorlar.

Fakat bu durum normal fiyatları 2300 2400 lerde gezen modellerin 2700 lere kadar elinde olan bayiler tarafından fiyatlarının yükseltilmesine sebep oldu.

Bu durumda ürünü almadan beklemek en iyisi. Bir ürüne ederinde fazla para vermeye gerek yok bundan yarar sağlamaya çalışanlar pek dürüst değiller maalesef.

Sadece kurutma makinaları içinmi bu uyarınız,çamaşır makinası ve buzdolabı gibi diğer ürünleri kapsıyormu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yağmur34

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

quote:

Arkadaşlar

Wt45w561tr
    Wt47y760tr

Merhaba,

Kurutmalarla ilgili siemens fabrika ile görüştüğümde elle tutulur doğru düzgün bir cevap vermiyorlar.
    Fakat şuan için siparişte almıyorlar, belli bir tarihte yok.
    Ürün bitti yenisi gelecek veya şu tarihte gelecek diyemiyorlar,

Bu tip durumlarda cevap veremiyorlarsa bir sorun vardır, bunu bizleri panikletmemek için söylemiyorlar.

Fakat bu durum normal fiyatları 2300 2400 lerde gezen modellerin 2700 lere kadar elinde olan bayiler tarafından fiyatlarının yükseltilmesine sebep oldu.

Bu durumda ürünü almadan beklemek en iyisi. Bir ürüne ederinde fazla para vermeye gerek yok bundan yarar sağlamaya çalışanlar pek dürüst değiller maalesef.

Sadece kurutma makinaları içinmi bu uyarınız,çamaşır makinası ve buzdolabı gibi diğer ürünleri kapsıyormu

Hayir kapsamiyor Yagmur hanim
    Sadece kurutmalarda boylr bir sorun var.
    Ayin 20 sinde turkiye stoklarina girecek kurutmalardaki sorunda cozulecek.
    Saygilar.

Teşekkür ederim,hayırlı işleriniz olsun

• emrahsnr kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun Emrah Bey güle güle kullanın.Kaça aldınız?Bol bol fotoğraflar bir tane de çalışırken video çekmeniz yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -DanceOfEternity-

Hayırlı olsun Emrah Bey güle güle kullanın.Kaça aldınız?Bol bol fotoğraflar bir tane de çalışırken video çekmeniz yeterli.

Tşk ederim. Daha iyileri size nasip olsun.
    2,500 tl/9 taksit aldım mağazadan.
    Kurulum yapılsın. Video ve bol fotolu bir inceleme yapacağım.

• emrahsnr kullanıcısına yanıt
    Emrah Bey merhabalar nasılsınız :)

Yeni makineniz hayırlı olsun güle güle kullanın. Uzunca bir bekleyiş içinde oldunuz karar verme aşamasında kurutma makinesi için. İnşallah çok memnun kalırsınız ve uzun yıllar sorunsuz şekilde kullanırsınız. Tekrar hayırlı olsun iyi günlerde kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahsnr

Sonunda ben de aldım electrolux edh 3897 sde. Ancak 16 kasımda teslim edilecek. Detaylı bir inceleme yapmak istiyorum teslim edilince.

Uzun bir süre beklediniz ama sanırım değdi. Güle güle kullanın.
  • Elektroluksun ve diğer markaların gider borusunu kullandığında motor temizlenmiyormuş,ne demekse doğrusu anlamadım,ilk defa duyuyorum desem yeridir,su haznesindeki su motor temizliğini sağlıyormuş ,var mı böyle bir şey,bilgisi olan yazarsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yağmur34 -- 7 Kasım 2015; 16:23:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Felice Forte

Emrah Bey merhabalar nasılsınız :)

Yeni makineniz hayırlı olsun güle güle kullanın. Uzunca bir bekleyiş içinde oldunuz karar verme aşamasında kurutma makinesi için. İnşallah çok memnun kalırsınız ve uzun yıllar sorunsuz şekilde kullanırsınız. Tekrar hayırlı olsun iyi günlerde kullanın

Çok teşekkür ediyorum. Daha iyileri sizlerin olsun demeden önce, siz kullanıyor musunuZ kurutma makinesi? Evet ise marka/modeli nedir?
    Miele için çok düşündüm. Ama en ucuzu 3,999 tl idi. Ama onu da beğenmedim. Alınası modeli sanırım 7-8 bin tl civarında idi. O da fazla geldi. Bütçeme uygun alabileceğim en iyi makine olduğunu düşünerek bunu aldım. Umarım bir sorun çıkmaz.

• 
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.