Şimdi Ara

Çamaşır Kurutma Makinası Kullananlar Buraya (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.282
Cevap
497
Favori
2.827.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hasanmerto

Beko d 70 kt 7kg b sınıfı (arçelikteki 2772 KT ile aynı) : Bu ürünü alıyorduk kafamız karıştı, bir iki kullanıcı çok iyi yorum yaparken, başka bir komşumuz çamaşırları çok kırıştırıyor, gömlekler çok çok kırışıyor, nevresimler kırış kırış oluyor falan dedi.

Bizim de kafamız karıştı...

Bir de şuna baktık Hotpoint-Ariston TCL 83B 6P/Z bu da fena gözükmüyor:

İkisi arasında kaldık, öneri bekliyoruz...

Bence de bu serinin kazanı 7kg için çok küçük. Kırışma bundan kaynaklı olabilir.

Ya da komşunuz gömleklerle pamuklu kalın kumaşları birlikte atıyor olabilir. Eğer bu şekilde kullanılırsa gömlekler erken kuruyup gereksiz ısıya maruz kalır ve kırışır. Çamaşırlar ayıklanamıyorsa en azından ütü kuruluğu seçilip erken kuruyan çamaşırlar alınmalı; kalanlarla dolap kuruluğuna kadar devam edilmeli.

• yenı cıkıs ılgınç
    www.arcelik.com.tr
    404 Resource at '/content/arcelik/TR/tr/kurutma-makineleri-yogunlastirmali-2792-KT-Kurutucular.html' not found: No resource found
    http://www.arcelik.com.tr/kurutma-makineleri-yogunlastirmali-2792-KT-Kurutucular.html

• arkadaşlar merhaba

hanım başımın etini yedi yedi sonunda aldıracak bana bir kurutma makinası
    arçelikte 4 ay ödemesiz kurutma makinası varmış
    teknik olarak fazla anlamıyorum

konuya da baktım sayfalarca tartışılmış
    muhtemelen pazartesi akşam gidip herhangi bir marka da olsa alacağız

çamaşır makinamız banyo da ve tavana kadar kapalı dolap içinde
    üstüne kurutma makinası koyarız diye düşünerek tavana kadar yaptırmıştık
    bunda bir sıkıntı olur mu ?

marka olarak arçelik önerirmisiniz ?
    bosch ve ya siemens gibi markalar gereksiz kalır mı ?
    b sınıfı a sınıfı nedir ne değildir ?
    bütçe olarak 1000 TL gibi bir rakamı gözden çıkardım

200 - 300 daha ver bu çok daha mantıklı olur diyeceğiniz bir şey varsa onu da düşünebilirim

şimdiden teşekkürler

www.arcelik.com.tr
    404 Resource at '/content/arcelik/TR/tr/kurutma-makineleri-yogunlastirmali-3885-KT-Kurutucular.html' not found: No resource found
    http://www.arcelik.com.tr/kurutma-makineleri-yogunlastirmali-3885-KT-Kurutucular.html

www.arcelik.com.tr
    404 Resource at '/content/arcelik/TR/tr/kurutma-makineleri-yogunlastirmali-3883-KTS-Kurutucular.html' not found: No resource found
    http://www.arcelik.com.tr/kurutma-makineleri-yogunlastirmali-3883-KTS-Kurutucular.html

bunlar da gözüme takılanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belenenses -- 12 Ocak 2013; 20:52:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Belenenses

arkadaşlar merhaba

hanım başımın etini yedi yedi sonunda aldıracak bana bir kurutma makinası
    arçelikte 4 ay ödemesiz kurutma makinası varmış
    teknik olarak fazla anlamıyorum

konuya da baktım sayfalarca tartışılmış
    muhtemelen pazartesi akşam gidip herhangi bir marka da olsa alacağız

çamaşır makinamız banyo da ve tavana kadar kapalı dolap içinde
    üstüne kurutma makinası koyarız diye düşünerek tavana kadar yaptırmıştık
    bunda bir sıkıntı olur mu ?

marka olarak arçelik önerirmisiniz ?
    bosch ve ya siemens gibi markalar gereksiz kalır mı ?
    b sınıfı a sınıfı nedir ne değildir ?
    bütçe olarak 1000 TL gibi bir rakamı gözden çıkardım

200 - 300 daha ver bu çok daha mantıklı olur diyeceğiniz bir şey varsa onu da düşünebilirim

şimdiden teşekkürler

bunlar da gözüme takılanlar

Arcelikin 1300e sartigi urunu iyi aplus urun. gri rengi indirimde beyaZI DAHADA TASARRUFLU ODA 1500 TL bosch un tasarruflulari pahalidr ama iyidir arcekikte isinizi fazlasiyla gorur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: saintaz

arçelik'in verdiği bilgiler yetersiz ve bence yanlış....

"Elektrik tüketimi (kWh / 24 Saat ) : 2,25"

kaç devirde sıkılan,kaç kilo ve ne kuruluğundaki çamaşırda bu kadar elektrik harcar onu yazmıyor. örneğin siemens ürün tanıtımında aşağıdaki gibi bir açıklama yapmış.

"8 kg dolap kuruluğunda pamuklu çamaşır için: 1400 dev/dakikada 3.74 kWh - 105 dakika, 1000 dev/dakikada 4.49 kWh - 122 dakika"

bir de kWh=saatte harcanan enerji demek. yanına 24 saat yazılması aldatıcı bir bilgi. sanki 24 saat çalıştırırsan 2,25 kW harcar gibi bir sonuç çıkıyor.

açıklama için teşekkürler.

• Forumu yaklasık 1 ay kadar takip ederek sonunda Arçelik kt3885 modelini aldık.

Kurutma makinası düşünenler için bilgi olsun; Arcelik'in maximum karta kampanyası varmış. 1450 tl; +4 yıl garanti, 4 ay ötelemeli 10 taksit ile aldık. (+4 yıl garantiyi arcelik bayi 100 TL civarı bir fiyata satıyor.)

2 kez kullandık şu ana kadar ve memnunuz tabi ki. Ürünü oldukça küçük kiler gibi bir odada kullanıyoruz.
  • Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.

Enerji etiketinde veya sitede yazılan tüketim değerleri 1000 devirde sıkılmış (yanılmıyorsam %59 nem payı) tam kapasite çamaşırın dolaba kaldırma seviyesinde kurutulduğundaki toplam kw üzerinedir.
  • Arkadaşlar herkese merhaba... Biz de çamaşır kurutma makinesi almak üzereyiz A enerji b enerji çok önemli değil 3 kişilik bir aileyiz ucuz olsun yeter... Ancak son aldığımız ürünlerden sonra Siemens hastalığı başladı... Çok memnun kaldık... Kurutmada da aynı markayı düşünüyoruz... Yardımcı olursanız sevinirim ... Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakkahukka

Forumu yaklasık 1 ay kadar takip ederek sonunda Arçelik kt3885 modelini aldık.

Kurutma makinası düşünenler için bilgi olsun; Arcelik'in maximum karta kampanyası varmış. 1450 tl; +4 yıl garanti, 4 ay ötelemeli 10 taksit ile aldık. (+4 yıl garantiyi arcelik bayi 100 TL civarı bir fiyata satıyor.)

2 kez kullandık şu ana kadar ve memnunuz tabi ki. Ürünü oldukça küçük kiler gibi bir odada kullanıyoruz.

1 tane calısırken fotografını koyabılırmısınız acaba?
  • arkadaşlar benimde kıyafetleri asacak ve genelde kurumasını bekleyecek vaktim olmuyor sizce dayanıklı çabuk deforme olmayacak ve fiyatı da uygun olan marka ve modeller hangileri
  • quote:

Forumu yaklasık 1 ay kadar takip ederek sonunda Arçelik kt3885 modelini aldık.

3885 modelini 4 yil arti garantisi ile gayet iyi fiyata almissiniz. Nereden aldiniz? Pazarlik mi vardi merak ettim tesekkurler
    3883 modeli icin 1379 fiyat veriyorlar

• Çalışırken fotoğrafını çektim, gerçi pek bir şey anlaşılmıyor ama, fotoğrafı ekleyemedim foruma.. Telefonda ki bir uygulamayla 60-63 Desibel gürültü ölçtüm çalışırken.

Nerden aldığıma da gelince, Ankara da yaşıyorum, Çe-Ka Arcelik bayiinden aldım.. Ziyabey caddesi, Balgat..

Almadan önce çok yeri aradım. Biraz konuşunca adamlar zaten liste fiyatından bayağı bir iniyorlar. Enson "ben bu fiyata bu şartlarda isterim veriyor musun?" deyince tamam dediler. Makinada hemen ertesi gün geldi.

Bu arada ben bu fiyatlara pazarlık yaparken arcelik web sayfasında ürünün liste fiyatını 1699 tl olarak görmüştüm. Aldıktan sonra baktım şu an 1539 TL görünüyor. Daha iyi pazarlık yapabilen biri daha iyi fiyata alabilir sanırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakkahukka -- 15 Ocak 2013; 13:11:42 >
  • Bu arada Kt3885 için beğenmediğim bir gözlemimi söyleyeyim; LCD ekranı sönük yanıyor. Bulunduğu odada ki ışık yanıyorsa ya da ortam yeterince karanlık değilse çok iyi görünmüyor ekran. Daha kaliteli bir lcd panel kullanabilirdi Arçelik burada bence..
  • quote:

Çalışırken fotoğrafını çektim, gerçi pek bir şey anlaşılmıyor ama, fotoğrafı ekleyemedim foruma.. Telefonda ki bir uygulamayla 60-63 Desibel gürültü ölçtüm çalışırken.

Nerden aldığıma da gelince, Ankara da yaşıyorum, Çe-Ka Arcelik bayiinden aldım.. Ziyabey caddesi, Balgat..

Almadan önce çok yeri aradım. Biraz konuşunca adamlar zaten liste fiyatından bayağı bir iniyorlar. Enson "ben bu fiyata bu şartlarda isterim veriyor musun?" deyince tamam dediler. Makinada hemen ertesi gün geldi.

Bu arada ben bu fiyatlara pazarlık yaparken arcelik web sayfasında ürünün liste fiyatını 1699 tl olarak görmüştüm. Aldıktan sonra baktım şu an 1539 TL görünüyor. Daha iyi pazarlık yapabilen biri daha iyi fiyata alabilir sanırım..

Bilgi icin tesekkurler
    evet 1539 tl gorunuyor ama sitesinde gelince haber ver yaziyor, kalmamis olabililr.

Bugun ben de arcelik 3885 kt aldim. Yarin geliyor. Sizin fiyatin aynisini soyledim kabul ettiler +4 yil granti dahil. Cukurambar'da bir bayiden aldim. Yarin gelecek sanirim deneyip yorum yazarim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamba -- 15 Ocak 2013; 23:07:41 >

• İlginctir benim aldigim yerde de çk ismi geciyor sanirim ayni yerin baska subesi.
    3885 kt geldi ve su an calisiyor. Bir klima sesi var dogal olarak.. Devir sayisini en yuksege getirdim ne anlami var bilmiyorum? Ekran kontrasti acma kapama dugmesine dokununca artiyor. Resmini koymaya calistim cepten asagiya gorunuyor mu bilmiyorm

3885 kt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamba -- 17 Ocak 2013; 16:45:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamba

İlginctir benim aldigim yerde de çk ismi geciyor sanirim ayni yerin baska subesi.
    3885 kt geldi ve su an calisiyor. Bir klima sesi var dogal olarak.. Devir sayisini en yuksege getirdim ne anlami var bilmiyorum? Ekran kontrasti acma kapama dugmesine dokununca artiyor. Resmini koymaya calistim cepten asagiya gorunuyor mu bilmiyorm
    3885 kt

Devir sayısı çamaşır makineniz kaç devirse ona göre ayarlanmalı.Makine çamaşırların kaç devirde sıkıldığına göre süreyi ayarlamış olur.

• quote:

İlginctir benim aldigim yerde de çk ismi geciyor sanirim ayni yerin baska subesi.
    3885 kt

hayılı olsun makıne harıka.kac devırde sıktırdıysanız onu secın.ama ekran sorunu voltajdan olabılır.bı servıse sorun gene.çamasır mak. bosch logıxx old. ıcın ust uste koymadılarmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

3885 kt

hayılı olsun makıne harıka.kac devırde sıktırdıysanız onu secın.ama ekran sorunu voltajdan olabılır.bı servıse sorun gene.çamasır mak. bosch logıxx old. ıcın ust uste koymadılarmı?

Herkese tesekkurler. Kurutma devri bilgisi icin tesekkurler camasir makinesi sıkma devir sayisi ile ilgili oldugunu bilmiyordum.
    Ekran sanirim bir sure sonra uyku moduna gecip kontrasti kisiyor. Tekrar acma kapamaya dokununca parlaklik artiyor. Hakkahuka'nin kontrast problemi bu olabilr diye dusunmustym
    Bosch ustune koymak istemediler uymuyor aparati vs diye ben de ustelemedim yer var diye.
    İlk yikama sonucu: dolap kurulugu 1:45 dakika sonucu bornozlar kuruya cok cok yakin diger camasirlar gayet kuru cikti. Makine makul gibi umarim sorun cikarmaz. Su tankinda su yoktu muhtemelen arkadaki boruyu gidere vermistik suyu atti belki atmaz demislerdi.

• Arkadaşlar bosch makine bekleyen veya bekleyip yakın zamanda alan var mı aranızda. Ben beklemeye karar vermiştim. En geç 20 ocakta bütün makineleri teslim edeceğiz demişlerdi, bakalım ne olacak. :)
  • herkeze iyi forumlar.

önceden lüx olan eşyalar şimdi evin bir numaralı ihtiyacı oldu. 2 senelik evliyim eşimde çalışıyor bende. kış aylarında çamaşır kurutmak dert olmaya başladı. tamam çamaşırları asmak toplamak spor olabilir fakat bazen eziyete dönüşebiliyor. balkona as dışardaki egzoz dumanı baca dumanları kururken üzerine işliyor giyince sanki hiç yıkanmamış gibi kokuyor. balkonda kurutsan 2 günde sor kuruyor balkonu nem basıyor.camlar su topluyor. haydi olmadı al şimdi çamaşırlıgı salona taşı orda kurumasını bekle.misafir gelir hemen al tekrar balkona taşı... ölme eşşegim ölme hesabı :) :)
    birde kombinin derecesini artırıyoruz daha çabuk kurusun diye buda faturaya yansıyor. yani KURUTMA MAKİNASI ALMAK ŞART OLDU..

eşim rahatsızlandı bronşit oldu doktor dediki siz evde çamaşır kurutuyormusunuz dedi. evet dedik çamaşır suları yumuşatıcılar bogazları tahriş ediyor dedi sakın dedi içeride çamaşır kurutmayın dedi !!! bu saatten sonra yani anlıyacagınız bir makina lazım
    SİEMENS ALMAK İSTİYORUM RENK OLARAK FARK ETMEZ ! bu siteden aldım bütün beyazeşyalarımı !

neden siemens deyince en iyisi o bosch ile aynı markaymış ama siemens daha kaliteliymiş.

birde son ricam TR yapımı olmayan ürün tavsiye ederseniz çok sevinirim!

a+plus ürün istiyorum yardımcı olabilecek arkadaşlardan şimdiden saolsunlar.

• 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.