Bildirim
cama takılan bu parça adı ne?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
merakla bekliyorum cevabı bende -
2 fitin arasını acıyor galiba.camın rahat girmesi icin. -
quote:
Orijinalden alıntı: hsngencer
2 fitin arasını acıyor galiba.camın rahat girmesi icin.
OLABİLİR DE NEDEN HER ARABADA YOK -
Adını bilmiyorum ama özellikle süratli ve rüzgarlı havalarda camın dışarı doğru esneyip kanaldan çıkmasını engelliyor. O parça olmazsa cam kanal dışına çıkarak kapanmıyor. Tofaşlarda o parçaya rağmen bazen cam kapanmayabiliyor. Doğan L aracım vardı sık yaşardım o sorunu. -
quote:
Orijinalden alıntı: egemena
Adını bilmiyorum ama özellikle süratli ve rüzgarlı havalarda camın dışarı doğru esneyip kanaldan çıkmasını engelliyor. O parça olmazsa cam kanal dışına çıkarak kapanmıyor. Tofaşlarda o parçaya rağmen bazen cam kapanmayabiliyor. Doğan L aracım vardı sık yaşardım o sorunu.
AYNEN DEDİĞİN GİBİ -
quote:
Orijinalden alıntı: sssihirbazzz
quote:
Orijinalden alıntı: hsngencer
2 fitin arasını acıyor galiba.camın rahat girmesi icin.
OLABİLİR DE NEDEN HER ARABADA YOK
cünkü sizin aracın fitilleri sıkı yapılmışta ondan.ayrıca sadece sizde demekki boyle bi skıntı yok.bak parcasını yapmışlar.bu dertten şikayetci olana bu parcayi takiyorlar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X