Şimdi Ara

***CAMA DÜŞEN KIRAĞI'YI ÖNLEMEK İÇİN*** (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
4.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mihgorslarda Johnson WAX firmasının anti cam dondurucusu var...

onu bi içe bi dışa sık...

nee buğu ne kırağı...
  • en güzeli örtü karton mukavva bez parçası ile ön ve yan camları kapatmaktır. sıcak su çok kullandım hiç patlamadı kolay kolayda patlamaz o cam ama yan camlara tavsiye etmyorum. kilitlerin içine girip donma yapıyor su. örtü en iyisidir siliceklerin yapışıp zarar görmesinide engellemiş olursunuz.
  • Ağaç altına da koyabilirsiniz. Kuytuya yakın yerlerde araca kırağı düşmüyor...
    3 sene kadar aracımı yüksek binaların bulunduğu dar bir arada simit fırınının önüne park ettim. Tüm arabaların üzerine kırağı düşerken benim aracın üzerine düşmüyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anchorman -- 4 Aralık 2006; 11:03:43 >
  • süngerimsi naylonlar var. eşya taşırken vs işlerde malzemeler zarar görmesin diye kullanılıyor. bu süngerden cam ebadında kesin ve akşamdan camınıza koyun. sileceklerinizlede tutturursunuz. sabah aracınıza göndüğünüzde en ufak birşey görmezsiniz. karda da geçerlidir hatta buzdada...
    bu malzeme parke döşenirken yere serilen dalganın tam kendisidir. bu şekildede temin edebilirsiniz...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.