Şimdi Ara

Cam sileceklerinde güç sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    97 model Nissan Almera marka sedan bir aracım var. Almera bildiğiniz üzere Türkiye'de sadece Hatchback var ve bu araç gümrük aracı. Aracımın silecekleri geçtiğimiz haftalarda seyir halindeyken teklemeye başladı, ve kısa bir süre sonra da durdu. Oto elektrikçiye götürdüm, motoru çıkarttılar, yerine koyacak bi tane de bulamadılar, çıkardıkları motoru da verip gönderdiler. Ankara'da nissan ustası bulup ona gönderip sardırdım, sonra geri kendim taktım ve sonuç aşağıdaki gibi. Silecekleri kaldırınca her şey yolunda, indirince araç silecekleri az bir kaldırıp durduruyor motoru. mekanizma yuvada boşta dönmüyor, motor direk duruyor. elimizle destek olmaya çalıştık (maalesef onun videosu yok), o zaman silecekler kapalı da çalıştı. burada benzer bir sorunla karşılaşan olabileceğini düşünüyorum. Araç Türkiye'de bulunmadığından yapıcam derken bozmalarından korkuyorum (örneğin motoru çıkarırken bi civata yerini kırmışlar). Bir fikri olan var mıdır?

    Görüntüler:
    Silecekler kapalı halde:https://www.youtube.com/watch?v=C5NeVW5u0AA
    Silecekler açık halde:https://youtu.be/UyFgQS5BHps







  • Motorda ciddi miktarda güç kaybı var, tekrar sarım yaptırmışsınız ama bence işin ehline denk gelmemişsiniz. Bulunduğunuz bölgede işinin ehli bir bobinaj ustası bulup motora komple bakırın illa Nissan ustası olması gerekmez. Çünkü motorda sarımın dışında gücü oluşturan birçok etken var, kolektör bakırları sağlam mı, fırça yani kömür boyu yeterli mi vs...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acaba silecek yaylari cama cok mu basiyor araba stop halde galiba silecekler kalkikken yukari calisiyor camdayken kalkmiyor.

    mustyyyy daha iyi bilir tabi..



    bu arada almera sedan hb te var tr de

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.