Şimdi Ara

CAM FİLMİNDE KAMPANYA !!! 5 cam 150TL (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
533
Cevap
29
Favori
23.493
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzmirde yok mu böyle güzel fiyatlı bir yer? Tavsiye verin lütfen
  • aralıkta aldığım araç için bugün doğuş bayisinden aradılar. Temizlik film vs için. Lumar sordum 5 cam 700 tl dediler. Yuh dedim. Burayı da görünce milleti iyi yonuyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: we[AGRA]

quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

quote:

Orijinalden alıntı: we[AGRA]

4 sene önce Llumar marka cam filmini ön cam dahil 600 TL'ye yaptırdım.

150 TL'ye takılacak filmin kalitesi hakkında fikir vermesi açısından yazdım.

Diğer yandan 150 TL'ye pahalı diyenler olmuş. Çin malı motorsiklet alın onda film masrafı yok.

Iyi kazık yemişsin.

Evet kazık yedim biraz ama 150 TL'ye Llumar falan öyle bir dünya yok. Yetkili bayilerine sorun 500-600 TL'den başlıyor en düşük serileri.

Ben İstanbuldaki LLumar bayilerini aramıştım hocam geçen hafta 300 Nakit 350 Kredi kartı demişlerdi ATR serisine 500-600 gibi rakamları nerden aldınız siz?

• chemsul kullanıcısına yanıt
    Hocam 2011 model Vw Toureg aracımız var Triger seti değişimine ve periyodik bakıma Ankara Doğuş otoda 2580 TL Taksitli fiyat çıkardılar.

Sanayi de parçaları toptancılardan 3 taksit kendim 1400 Liraya topladım işçilikle 1700 TL etti komple bakım arada ki 880 TL Arabama kondurulacak kuşun bedeli herhalde :D

Cam filmlerinde kusura bakmayın da 650 TL İnanılmaz bir rakam bu işin işçiliği zor tamam ama her cam içinde 50 lira alınmaz yazıktır.
  • Arkadaşlar lütfen rica ediyorum konu dışına çok fazla çıkmayalım biz kampanya yaptık zarar da etsek bu bizim amacımızdan kaynaklıdır. Fırsattan yararlananların görüşleri mevcuttur biz gelip geçici bi firma değil marka olma amacı olan bi firmayız.
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajim dursun , fiyat cok uygun tesekkurler.

• Bu film olayına Ankara'nın 4-5 sene önceki emniyet müdürü kafayı takmıştı, her yerde çevirmeler cezalar falan, o zamanki aracımda vardı ve nerde polis görsem öndeki 2 camı indiriyordum

14 Şubata abimle birlikte randevu aldık. Ben işletmenin yaklaşımını beğendim şahsen güveniyorum. İnşallah işçilikten de memnun kalırız.

• Kayseri'de olaydı iyiydi.
  • yostuning kullanıcısına yanıt
    Hocam hafiften yaz girmeye başladı. Cam filminden ziyade boya koruma vs. işlemler için de bir kampanya bekliyoruz sizden. ÖZellikle kış şartlarında boyada meydana gelen çizikler için yanında da koruma paketlerinden faydalanmak isteyen kullanıcı çok olur.
  • Arkadaşlar yoğun talebiniz üzerine BOYA KORUMA KAMPANYASI yapılcak yakında bizi takip etmeye devam edin

• yostuning kullanıcısına yanıt
    Ben şahsen takipteyim talepleri dikkat aldığınız için teşekkürler.
  • Ben on cam dahil 380tlye yaptirdim yazin Sivas'ta. 150tl bedava

• Hacılar bu 60 tl ye yapılan cam filmleri nedir bu nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: aborjin06

hocam 2 numara yaptırdım, orjinalligine ise eski kulaktan dolma metodları deneyerek emin oldum ama profesyonel degilim iç içe yapıstırınca boya vermiyor ve kolay ayrılıyor filmler, diger filmlerde kalitesizlerde yani bu isi yapinca birbirine yapisip renk atması yapar.

Üstad 2 numara en koyu renk mi peki yoksa orta koyulukta mı? Fotoğraflarda çok koyu çıkmış. ben de pazartesi için randevu aldım. saat 12.30 da gideceğim

koyuluk dereceleri konusunda yostuning bilgi verirse faydalı olacaktir.

1 numara varla yok arası
    2 numara orta koyuluk
    3 numara çok koyu
    4 numara zindan modu vs şeklinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedelekk -- 5 Şubat 2016; 11:10:42 >

• 2 numara orta koyuluktadır efendim ancak filmin koyu görünmesi hem kalitesinden hemde filmin özelliğindendir. Araça dışarıdan çok az görünecek ama araç içerisinden film olduğu nerdeyse belli bile olmayacaktır ve görüşü engellemez. Yazın bulutsuz havada çok rahat bir sürüş keyfi sağlayacaktır.
    Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: yostuning

2 numara orta koyuluktadır efendim ancak filmin koyu görünmesi hem kalitesinden hemde filmin özelliğindendir. Araça dışarıdan çok az görünecek ama araç içerisinden film olduğu nerdeyse belli bile olmayacaktır ve görüşü engellemez. Yazın bulutsuz havada çok rahat bir sürüş keyfi sağlayacaktır.
    Teşekkürler

teşekkür ediyorum hocam. pazartesi görüşmek üzere...
  • the turk T kullanıcısına yanıt
    Benim tahminimce Atr15 veya Atr20'dir
  • quote:

Orijinalden alıntı: yostuning

Arkadaşlar yoğun talebiniz üzerine BOYA KORUMA KAMPANYASI yapılcak yakında bizi takip etmeye devam edin

Hocam pazar günü çalışıyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedelekk

quote:

Orijinalden alıntı: aborjin06

hocam 2 numara yaptırdım, orjinalligine ise eski kulaktan dolma metodları deneyerek emin oldum ama profesyonel degilim iç içe yapıstırınca boya vermiyor ve kolay ayrılıyor filmler, diger filmlerde kalitesizlerde yani bu isi yapinca birbirine yapisip renk atması yapar.

Üstad 2 numara en koyu renk mi peki yoksa orta koyulukta mı? Fotoğraflarda çok koyu çıkmış. ben de pazartesi için randevu aldım. saat 12.30 da gideceğim

koyuluk dereceleri konusunda yostuning bilgi verirse faydalı olacaktir.

1 numara varla yok arası
    2 numara orta koyuluk
    3 numara çok koyu
    4 numara zindan modu vs şeklinde

Şöyle bir şey;

Ayrıca yapılan filmlerin ortamdan dolayı olduğundan koyu görünmesi normal. Normal trafik de gün ışığında %35 olan(2 no diyelim)
    uygulama da(kendi aracım da var) içerideki insanı görebilirsiniz(karanlık ve gece hariç)

Vee dışaridan göründüğü gibi değildir, içeriden dışarıya bakış net ve çok daha açık tondur...

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Orjinal renkli cama ceza yazılamaz zaten. Sonradan modifikasyon yapılan her şeye ceza yazabiliyor isterse. Zamanında Atatürk stickerine ceza yazıp haberlere çıkan da vardır..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.