< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 18 Haziran 2024; 12:14:54 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Cam filmi tavsiyesi. Llumar mı, Solargard mı? (11. sayfa)

-
-
bu değerlerden ne anlamaylıyız arkadaşlar ? bilen birisi yardımcı olabilir mi ?
-
Test edilen film;
Görünür ışığın %70'ini geçiriyor
Ultraviyole ışığın %99.7'sini kesiyor
Infrared ışığın %91'ini kesiyor.
Yani güneşin aydınlatıcı etkisini çok azaltmadan zararlı ve ısıtıcı etkisini filtreliyor diye özetleyebiliriz.
-
O zaman fayda sağlayacağını anlayabiliriz değil mi hocam ön cam için
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ön cam için genelde tavsiye edilen Llumar Air80'in görünür ışık geçirgenliği daha yüksek (%77)
Gece sürüşlerinde güvenlik açısından bu değerin mümkün olduğunca yüksek olması gerekir, bence imkan varsa her ikisini de test edip öyle karar vermek lazım çünkü aradaki fark az değil.
-
Ben bu filmi 1800 e taktıracağım lumar 4-6 bin arası istiyor hocam o yüzden okadar çıkamayacağım cihaza güvenerek ve tanıdıkla taktıracağım artık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
3M CR70 taktırmıştım. Geceleri biraz karanlık. Şehir içinde sıkıntı olmaz. Fakat arazide ve yaşlı kullanıyorsa sıkıntı olur.
Ayrıca çizilmeye karşı hassas. Rastgele bezle silinmemeli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alphace -- 23 Temmuz 2024; 13:9:27 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Atr 15 ile Atr 20 arasında kaldım, araç içi siyah.
Tavsiyeniz neler.
-
xrayban ön cam şeffaf yanlar ve arka cam %20 olacak şekilde astra j için 7000 tl fiyat aldım. xrayban nasıl performansı kullananlar bilgi verebilir mi ? polarize gözlükte dalgalanma oluyormu
-
var mı bildiğiniz ankarada global qdp ceramic yapan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yok maalesef.
-
Merhaba, Denizli'de bayi ve adres bilgisi rica edebilir miyim? Teşekkürler
geçen haftasonu istanbulda hilltown avm yolunda polis çevirmesi vardı ön yan cam filmlerini söktürüyordu araçların bu film kabusu hortlayacak sanırım gene.
-
Gördüğüm kadarıyla Mersin’de çok arkadaş da varmış. Siz siz olun Mersin ECA GARAGE firmasında işlem yaptırmayın. Llumar uygulama merkezi diye gittik. İşçilik vasat. Sıfır araç Rezistanslarına sökme yapmadıkları halde zarar verdiler.
3M
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X