Bildirim
Cam filmi serbestmi yasakmı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Guncel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Garaj bölümüne açarsan daha net bi cevap alabilirsin
Valla yanlış hatırlamıyorsam sadece yan camlara 1 numara ve ruhsata işlenmiş olmalı yani aracın orjinaliymiş gibi olursa yasal onun dışında tümden yasak.
1 numaramıydı 2 numaramıydı onu hatırlamıyorum ama 1 olması lazım. -
lan bu isimde sro da arkadaş vardı acaba nedir şu bonezchuser şarkıcı falan mı? -
yanlar da değil de ön camda yasak diye biliyorum ben.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hahayouaredead -- 18 Eylül 2013; 22:32:23 > -
Arkadaşın arabasında 2 numara film cam var(sadece arka camlar), muayenede sıkıntı çıkarmamışlardı -
Görüşü engellemiyorsa serbest ceza yiyen varsada mahkeme yoluyla cezasını iptal ettirebilir -
Çok koyu olmadığı sürece yasak değil diye biliyorum
ceza yersin dava açarsın kazanırsın cezanı geri alırsın
600 lira para harcarsın kesilen ceza 166 lira tercih senin böyle düzene ben -
Aracımı aldıgımda cam filmi hediye almıştım. Ceza yeme durumunu söyledim satış sorumlusuyla.Ceza yenildiği takdirde anlaşmalı oldukları cam filmi şirketi dava açıyormuş.Öyle dediler tabi icraatta durum nedir bilemem -
@Bilim Hamamı Davanın masraflarını kaybeden taraf ödüyor diye biliyorum. O zaman para kaybı yok ki? -
ön ve arka cama film yapamazsın sadece yan camlara yapabilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lalelim -- 18 Eylül 2013; 22:56:26 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Citizen
@Bilim Hamamı Davanın masraflarını kaybeden taraf ödüyor diye biliyorum. O zaman para kaybı yok ki?
o zaman iyimiş ben bir otomobil forumunda okumuştum acaba adam yaktığı benzini kesilen mesailerinimi hesapladı -
quote:
@Bilim Hamamı Davanın masraflarını kaybeden taraf ödüyor diye biliyorum. O zaman para kaybı yok ki?
Yanlız yakaladılar mı cam filminide söktürüyorlar ordan kaybınız olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MENTALİTA ULTRAS -- 18 Eylül 2013; 23:01:41 >
quote:
haklısın fakat uzun süren bir mahkeme sürecin var o bile yeterli
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X