Şimdi Ara

Cam filmi serbestmi yasakmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2 numara cam filmi on cam haric serbestmi cogu kisi ceza yiyorda onun icin merak ettim serbestmi değilmi diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Guncel

• Garaj bölümüne açarsan daha net bi cevap alabilirsin

• Valla yanlış hatırlamıyorsam sadece yan camlara 1 numara ve ruhsata işlenmiş olmalı yani aracın orjinaliymiş gibi olursa yasal onun dışında tümden yasak.

1 numaramıydı 2 numaramıydı onu hatırlamıyorum ama 1 olması lazım.
  • lan bu isimde sro da arkadaş vardı acaba nedir şu bonezchuser şarkıcı falan mı?
  • yanlar da değil de ön camda yasak diye biliyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hahayouaredead -- 18 Eylül 2013; 22:32:23 >
  • Arkadaşın arabasında 2 numara film cam var(sadece arka camlar), muayenede sıkıntı çıkarmamışlardı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CAM FİLMİ Mİ BOD PERDE Mİ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Görüşü engellemiyorsa serbest ceza yiyen varsada mahkeme yoluyla cezasını iptal ettirebilir
  • Çok koyu olmadığı sürece yasak değil diye biliyorum

• ceza yersin dava açarsın kazanırsın cezanı geri alırsın
    600 lira para harcarsın kesilen ceza 166 lira tercih senin böyle düzene ben
  • Aracımı aldıgımda cam filmi hediye almıştım. Ceza yeme durumunu söyledim satış sorumlusuyla.Ceza yenildiği takdirde anlaşmalı oldukları cam filmi şirketi dava açıyormuş.Öyle dediler tabi icraatta durum nedir bilemem
  • @Bilim Hamamı Davanın masraflarını kaybeden taraf ödüyor diye biliyorum. O zaman para kaybı yok ki?
  • ön ve arka cama film yapamazsın sadece yan camlara yapabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lalelim -- 18 Eylül 2013; 22:56:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

@Bilim Hamamı Davanın masraflarını kaybeden taraf ödüyor diye biliyorum. O zaman para kaybı yok ki?

o zaman iyimiş ben bir otomobil forumunda okumuştum acaba adam yaktığı benzini kesilen mesailerinimi hesapladı
  • quote:

@Bilim Hamamı Davanın masraflarını kaybeden taraf ödüyor diye biliyorum. O zaman para kaybı yok ki?

Yanlız yakaladılar mı cam filminide söktürüyorlar ordan kaybınız olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MENTALİTA ULTRAS -- 18 Eylül 2013; 23:01:41 >
  • quote:

haklısın fakat uzun süren bir mahkeme sürecin var o bile yeterli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.