Şimdi Ara

Cam filmi cezası ve İhtar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
11.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ALPEREN A.

heryer cam filmli araba bırakın ya ben özellikle bakıyorum.bu tamamen şans işi ve göze batma olayı.kurallara uyarsan sorun olmaz sanırım.

Evet aynen oyle. Benim yukarıda anlattığım arkadaş tel ile konuşurken çevrilmiş mesela. Çevirdikten sonra cam filmine laf etmişle. Yoksa "senin camın filmi" diye çevrilen ben görmedim. Ya gündüz sis farı açık çevirip filme çakıyorlar ya da denk gelirse çakma xenondan.

Ancak camı filmli veya çakma xenonu olan herkese bunu yapmaları gerekiyor. Sonuçta uzaktan görüyor neden çevirmiyor?
  • ya benım aracımı aldııgımda film çekilmiş idi şimdi bu yazıları okuyunca biraz tedirgin oldum. ceza, aracı bağlama filan muayeneden hafif kusurlu diye geçmiş zaten birde etrafta bol miktarda cam film li araç var. ne olacak şimdi sökelim mi cama zarar vermek var işin ucunda. sadece ön cam sökülse yetmez mi .
    ayrıca bu cam filmi atermik cam etkisi gösterir mi şimdi OGS taktıracağım eger okumazssa cezalı duruma düşmeyelim.
  • Anadolu yakasında uygun fiyat kaliteli malzeme sunan Cam filmcisi bilen var mı arkadaşlar.
    NOT: 150 TL ye buldum nasıl fiyat?
  • quote:

Orijinalden alıntı: incele

Anadolu yakasında uygun fiyat kaliteli malzeme sunan Cam filmcisi bilen var mı arkadaşlar.
    NOT: 150 TL ye buldum nasıl fiyat?

Filmi 50 liraya yapan yerler var, bazıları gerçekten güzel yapıyor. Filmi kaliteli kendiniz alıp onlara sadece işçiliği ödeyerek (yine 50 verirsiniz büyük ihtimal) daha ucuza hallolur. Filme o kadar para vermeye gerek yok. İlerde çıkarmak zorunda kalınabilir, polis çevirebilir vs.. Çizik ise çizilmez falan densede farketmez eninde sonunda çiziliyor.
  • şimdi okudum bu yazıları artık cam filmleri muayneden hafif kusur olarak geçiyor.polisler yada trafik görevlileri abartılı olmayan cam filmlerine hiçbirşey söylemiyolar.cam filmini kendinizi güneşten korumak için çekin çok koyu olmasın en fazla orta koyu siyah %20 değerine denk geliyor.
  • Dün gece iş çıkşı saat 11 gibi Bartın Milli Eğitim Müdürlüğü önünde çevirmeye yakalandım. Aynen polisin ilk dediği şey camlar filmli dedi

dedim amriim 1 yıldır bu böyle aldığımda üzerideydi..
    sökeyimmi şimdi ben bunları dedi.. dedim siz bilrisiniz.(aslında yetkisi yok ama neden işi yokuşa süreyim sökmeye kalkarsa tabiki itiraz edecektim).
    tabi dedi bu arabada film olmazsa olmaz ben söksem seb yarın gider tekrar taktırırsın.. aldı evrakları baktı anons geçti sonra verdi bana devam et dedi..
    bugüne kadar filmsiz araca binmedim ama hiçbir zamnda filmden ceza yemedim.. hatta bu ilk oldu filmleri sorması..
    küçük şehirde yaşamanın avantajlarından biri.. tanınan bilinen araç olunca sıkıntı çııkmıyor
  • bu filmlerin renksiz, sadece sıcaklığı kesecek şekilde olanları var mı acaba? var ise birileri link verebilir mi
  • Ön camlarda (Ön ve yan sürücü camları) film olmadığı sürece sorun olmaz.
  • Maalesef film sivil araçlar için trafik kanunlarına göre suç, olmasıda doğal, ancak 1 numara diye tabir edilen ve içi rahatlıkla görülebilen filmler için bir an önce serbest bırakılmalı, ama bunun üstünde karartılı cam taktıranlara dahada ağır cezalar verilmeli... Güvenlik açısından çok sakıncalı
  • Bazen sadece film çevirmeleri oluyor. Tvde de vardı geçen. Sadece filmli araçları çeviriyorlar, 170mi öyle birşey ceza yazıyorlar. Geçen benide çevirdiler filmden, önümde arkamda hep filmli araçlar vardı. Neyse konuştuk biraz, başka şeyden ceza kesti. Daha öncede park falan böyle dolu cezam vardı, hepsi ceza affında silindi, çevrildimi konuşmak lazım başka şeyden kessinler ceza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

bu filmlerin renksiz, sadece sıcaklığı kesecek şekilde olanları var mı acaba? var ise birileri link verebilir mi

Bende bunu merak ediyorum. Geçen muhabbeti geçti, araştırmalara göre cilt kanseri en çok sol koldan başlıyormuş mesela, araştırmada sürücülerin oranına da bakılmalı da, her yazı kapkara kollarla bitiren biri olarak benim içime kurt düşürmeye yetti bu bilgi.

Bir de karartılmış veya renkli cam diye bir olay durdum bu sadece fabrikadan çıkışta mı var yoksa sonradan yapılabilmekte mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

Ön camlarda (Ön ve yan sürücü camları) film olmadığı sürece sorun olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: drahte 1905

Bana iki hafta once yazdilar, acarkente giderken biraz acele gittim, donuste motorize ekip cevirdi tamda jandarmanin gorev alanindan cikinca, sanirim bir buyugumuzun ustune yatirdik giderken

Herneyse polis karsi seritten kosa kosa, "Mavi l.n bu !" diye depara kalkti, onumde kapaliydi durmak zorunda kaldim, direk beni bekliyorlardi yani

Durdurdu, o orjinal mi bu orjinal mi diyor, plakalar camda baglayabilirmiyiz diye "amirini" aradi sonra amir herhalde baglama yaz birseyler gonder dedi

Geldi ceza yazicaz dedi memur, ben egzosttan yazicak sanarken, kemerden mi yazim cam filmimi yazdim dedi, opsiyonu kemerden yana kullandim 10 puanimda gitti

Burasi boyle bir memleket iste, polis memuru hangisinden yazim diye sordu otesi yok bence

• quote:

Orijinalden alıntı: PAXMAHNHOB

Bazen sadece film çevirmeleri oluyor. Tvde de vardı geçen. Sadece filmli araçları çeviriyorlar, 170mi öyle birşey ceza yazıyorlar. Geçen benide çevirdiler filmden, önümde arkamda hep filmli araçlar vardı. Neyse konuştuk biraz, başka şeyden ceza kesti. Daha öncede park falan böyle dolu cezam vardı, hepsi ceza affında silindi, çevrildimi konuşmak lazım başka şeyden kessinler ceza.

hort

ceza affı olayı nedir ya? benim de bir ton ceza oldu zamlanmasın diye hepsini 15 gün içinde ödedim başka şeyden ceza yazdırma olayını da yaptım bir kez, ceza puanı sıkıntım vardı, emniyet şeridinden yazıcaktı, yazarsan ehliyet gidicek başka şeyden yazsan dedim, ceza puanı daha düşük diye zincir bulundurmamaktan yazdı

• beyler denetimler çok sıklaştı bizide dün kayseriden çıkarken kantara soktular arabanın toplam çekeri 3500 ton bizim araba kantarda 3470 kg geldi birde K belgesi yüzüne ceza yiyecektik nerdeyse

bizim yıldızlı K2 belgesi almamız lazımmış
  • Polisler çevirirken marka/model ayırıyor mu? Çok sade bir araca 1 numara cam filmi uygulatsak çevrilme ihtimalimiz ne kadar?

Çevremde çok var cam filmli araçlar. Hatta ön cama kadar. Bu adamlara hiç mi uyarı gelmiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grkm

quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

Ön camlarda (Ön ve yan sürücü camları) film olmadığı sürece sorun olmaz.

tabi olmuyo
    film den kalan lekeler için ne önerirsiniz ?

• Camlarda renk opsiyonu olsun. İsteyen açık renk, isteyen koyu renk camla gezsin. Fabrika çıkışı olsun.

Cam filmi derdi bitsin.
  • valla istediği kadar çevirsin hiçbişey yapamaz....

muayenem var sigortam var arabamda fazladan hiç bişey yok .. zincirim de var 2 tane trafik setimde yangın söndürücü 5-6 tane cekme halatı hatta akü takviye kablosu bile var.

Varsa baba yiğit polis ceza yazsında görelim = )
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

bu filmlerin renksiz, sadece sıcaklığı kesecek şekilde olanları var mı acaba? var ise birileri link verebilir mi

Geçenlerde bir arkadaşın arabasına bindim, araba full film, simsiyah içini görmen imkansız ama arabanın içine bindinmi ön cam aynı filmsiz gibi duruyor, ışığı kesmiyor yani, hani normalde filmli camdan dışarı baktınmı bi karartı olur, işte o özel filmde içerden baktın mı sanki camda film yok gibi ama dışardan baktın mı simsiyah çok ilginç gelmişti. Gerçi sizin sorduğunuz renksiz olanı ama olsun aklıma geldi yazıyım dedim ondan da vardır belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plan-M -- 14 Şubat 2012; 22:41:40 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.