Şimdi Ara

Cam film'den Ceza Yedim - Emniyetten Geliyorum - Filmi Olanlar Dikkat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
1
Favori
30.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

Para cezasını ödemem dışında yapmam gereken bir şey var mı ?

cezayı ödemekden başka birşey yok fakat dediğim gibi 2. dede yakalnırsanız araç baglana bilir
  • İkinci kez yakalanırsanız aracınızı bağlarlar, aklınızda olsun.

DH Yüzücüler Derneği

Bu nickin arkasında bir fikir var ve fikirlere ban işlemez.
    Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.

• quote:

Şu an sarı bir kağıt var onunla geziyorum geçici izin belgesi vs yazıyor. Parayı ödeyip filmleri söktükten sonra daha yapmam gereken bir işlem var mı ?

Cezanızı maliyeye veya bankaya yatırıp, filmleri söktürdükten sonra, ilgili trafik şubeye gidip, bilgisayarda işlenmesini sağlayacaksınız. Aksi halde bir hafta sonra görüldüğü yerde trafikten men edilecek araçlar listesine gireceksiniz.
    Kolay gelsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: heycan

cezayı yemişsiniz artık yapılacak birşey yok bildiğim kadarıyla ama eğer hastaneden güneşe karşı alerjinizin olduğuna dair rapor alıp emniyette dilekçe verip ruhsata işletirseniz polis birşey diyemiyor

bunun için hastaneden kurul raporu isteniyor,

baya zor bi iş yani,

Orijinalden alıntı: kara_eylül

quote:

Orijinalden alıntı: heycan

cezayı yemişsiniz artık yapılacak birşey yok bildiğim kadarıyla ama eğer hastaneden güneşe karşı alerjinizin olduğuna dair rapor alıp emniyette dilekçe verip ruhsata işletirseniz polis birşey diyemiyor

bunun için hastaneden kurul raporu isteniyor,

baya zor bi iş yani,

Cildiyede tanidik varsa yapilir zor degil. İgrenc bir ulkedeyiz cunku.

ön cam kapkara

nasıl barınıyor anlamıyorum

> > < <
  • Trafik polisine ceza yazdığı için kızanlar var :))))

Devlet ona o maaşı ceza kesmesi için veriyor zaten? Trafik polisi napar? Kuralları uygular? Yani adam işini yapmış, burda polisi eleştirenler var.

Bendede cam film var bu arada :)) Ama ceza yazsalar bişey diyemem, göze aldım ben.

Orijinalden alıntı: ogameci

dün bir araba gördüm bmw

ön cam kapkara

nasıl barınıyor anlamıyorum

Burda da tt var bi tane ön camı simsiyah.

Orijinalden alıntı: Caipirinha

Trafik polisine ceza yazdığı için kızanlar var :))))

Devlet ona o maaşı ceza kesmesi için veriyor zaten? Trafik polisi napar? Kuralları uygular? Yani adam işini yapmış, burda polisi eleştirenler var.

Bendede cam film var bu arada :)) Ama ceza yazsalar bişey diyemem, göze aldım ben.

devlet kör polislerede maaş verebiliyor malasef

3 numara olsa veya her hangi bir hata yapmış olsam neyse de,böyle abuk sabuk şeyden ceza yazması insanın zoruna gidiyor.

DH Yüzücüler Derneği

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: speaker

quote:

Şu an sarı bir kağıt var onunla geziyorum geçici izin belgesi vs yazıyor. Parayı ödeyip filmleri söktükten sonra daha yapmam gereken bir işlem var mı ?

Cezanızı maliyeye veya bankaya yatırıp, filmleri söktürdükten sonra, ilgili trafik şubeye gidip, bilgisayarda işlenmesini sağlayacaksınız. Aksi halde bir hafta sonra görüldüğü yerde trafikten men edilecek araçlar listesine gireceksiniz.
    Kolay gelsin...

Aracı görecekler mi orada ?

DH Yüzücüler Derneği

• quote:

Orijinalden alıntı: yaman5

quote:

Orijinalden alıntı: kadirdaglar

quote:

işin adaletsizlik kısmı şu ki nerdeyse bütün lüks araçlarda cam filmi var en koyusundan fabrika çıkışlı değil, onlarda sürekli ceza yiyormu acaba..??? ayrıca cam filmi yapan yerler yasa dışı iş yapıyor onlarada işlem yapılsın takibe alınsın ve bunun cezası varsa arkadaş 1 numara bile olsa muayeneden geçirmesinler o zaman.. 1 numara aracın içide gözüküyor rahatlıkla bunların derdi ne arkadaş..

honda crv orjinal fabrika çıkışlı arka camlar siyah

polis cevirdi beni camlar filmli ceza yazacagım dedi bende orjinali böyle film degil dedim camı kontrol etti gönderdi

onu kastetmedim fabrika çıkışlı cam filmi olmayıp sonradan film takılmış lüks araçlar neden ceza yemiyor diyorum tamam araç orjinal fabrika çıkışlıysa zaten ceza yazmıyor... ki bu da tartışılır... fabrika çıkışlı ile dışarda yapılan arasında kalite dışında işlev olarak ne fark var acaba saçmalık..

başka bir forum sitesinde gördüm adam 2012 aracı almış bayiden çıkarmış gitmiş film çektirmeye film çektikten birkaç saat sonra trafik polisi buna 144 lria ceza kitlemiş yani artık zengin fakir de ayırt etmiyorlar

bu arda transporterin camları 2 numara filmli epeyde koyu görünüyor allahtan aracı kulanmıyorum pek

birde bu doblonun arka camlar orjinal siyah şimdi polis durdursa 2 saat laf anlat bide inanmayacak gene ceza yazmaya kalkacak al başına belayı

• @Caipirinha : devlet ona o maaşı ceza kessin diye değil kanunları uygulaması için para veriyor eğer o kanunlar gereği ceza verilmesi gerekiyorsa da ceza kesiyor.

burda önemli olan ceza kesilmesi değil madem yasak o zaman bu film mi kaçak? satıyorlar yani yasa dışımı eğer öyleyse polis bunlara da ceza kesmeli.konu bu.
  • Cam filmini cekmek sadece teror bolgelerinde yasaktir diye biliyorum ben ilgili maddeyi hatirlamiorum ama boyle birsey vardi.

Orijinalden alıntı: kadirdaglar

quote:

işin adaletsizlik kısmı şu ki nerdeyse bütün lüks araçlarda cam filmi var en koyusundan fabrika çıkışlı değil, onlarda sürekli ceza yiyormu acaba..??? ayrıca cam filmi yapan yerler yasa dışı iş yapıyor onlarada işlem yapılsın takibe alınsın ve bunun cezası varsa arkadaş 1 numara bile olsa muayeneden geçirmesinler o zaman.. 1 numara aracın içide gözüküyor rahatlıkla bunların derdi ne arkadaş..

honda crv orjinal fabrika çıkışlı arka camlar siyah

polis cevirdi beni camlar filmli ceza yazacagım dedi bende orjinali böyle film degil dedim camı kontrol etti gönderdi

Fabrika çıkışlı cam filmi nasıl oluyor bu konuda bir aydınlatabilirmisiniz renkli camı biliyoruzda cam filmi nasıl oluyor?

Citröen C5 1.6 e-HDİ 112 HP SPORT MCP Black

• KARAYOLLARI TRAFİK YÖNETMELİĞİ md 63/son fıkra : Ayrıca, taşıtların camlarının görüntüyü değiştirecek seviyede renkli kullanımı veya camların üzerine renkli film tabakaları yapıştırılması yasaktır.

Her önüne gelene yazamaz. Cam filmiymiş , APP plakaymış bunların trafiğe zararı yok.

Ama sinyalsiz dönüş yapanlara hiç yazdıklarını görmedim.

Işıktan geçenlere yazsın baş üstüne , kemer takmama v.s insan canını etkileyen unsuralara dikkat ettikleri yok.
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.