Bildirim
Cam Balkon Su alıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
aynen bizdede durum aynı şuan _____________________________ azizim Çino.Tut ki sen bir sisesin,bir sarap sisesi.
Ve Aspirin Osmanın elindesin.Aspirinin zulmüne dayanamayip havaya uçtun.Artik benim için ölüsün Çino....
PSN:ERTANTR
Xbox Live: WinRiverWinTR -
mesajı + layın genjler _____________________________ DOLANDIRICILARA KARŞI DIKKATLI OL ! -
ve pencerelerde de durum pek farklı değil sadece miktarı az, mermerin kenarında birikiyor havlu koydum cam kenarlarına _____________________________ -
onun için bir kapak olması lazım o tahliye yerlerine takılıyor,rüzgarı kesiyor. _____________________________ -
Kapak olsa da yine hava gelir çünkü rüzgardan kaynaklanmıyor içeri hava üfürme olayı. Evin bi cephesindeki tarafta hava basıncı az olunca dışarda hava basıncının fazla olduğu taraftan resmen sömürüyor havayı. Kapak olsa da aynı vakum olayı olacak yani anlayacağın _____________________________ -
delik boyutu nedir bilmiyom ama poşet tıka _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
onu ben de düşündüm ama yine sızan su tahliye olmayacağı için içeri dolacak _____________________________ -
Banyo kapılarını kapatmanın biraz fayda sağladığını farkettim. Evin içindeki düşük basıncın önemli sebeplerinden biri havalandırma boşlukları. _____________________________ -
camdan sızan su için de şöyle bir yöntem geliştirdim.
bir nevi kohezyon kuvvetinden yararlanmak.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X