Şimdi Ara

CAM BALKON'DA KAMPANYA MONTAJ DAHİL 150 TL...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
46.034
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Freelife marka cam balkonda çok uygun fiyatlar kaçırılmayacak fırsatlar montaj dahil sadece 150 TL.

BAŞLICA AVANTAJLARI

*Uyumlu ve estetik bir cephe görüntüsü

*Manzara kaybınızın bulunmaması

*İstenildiğinde balkonunuzun hiç kapanmamış hale dönebilmesi

*Her türlü balkon için Yapı dokusunun korunması

*4 mevsim balkon kullanımı,

*Yer kazanımı

CAMBALKON SIKÇA SORULAN SORULAR

1) Yuvarlak bir balkonum var. Buraya katlanır cam balkon yaptırmak istiyorum. Sisteminiz buraya uygulanabilir mi?
    - CAMBALKON kapatma sistemlerimiz “açı bağımsız” sistemler olduğu için her türlü geometriye sahip balkonlara uygulanabilir.

2) Katlanır cam balkon sistemi yaptıktan sonra camları temizlemek zor mudur?
    - Sistem tüm camların açılıp toplanabilmesine imkan verdiği için, camlar açılıp tek tek temizlenebilir. dışarıya sarkmadan kolayca temizlik mümkündür.

3) Katlanır cam balkon sistemleri yağmur, su, sızdırır mı?
    - Katlanır cam balkon sistemleri tam olarak su sızdırmazlığı sağlamazlar. Fakat bizim özel sistemlerinde ise kendinden gölgeli profil dizaynı sayesinde sağlıklı yağmur suyu tahliyesi yapılarak suyun profilden içeri girmesi minimuma indirilmektedir. Piyasanın su yalıtım açısından en iddialı sistemi bizdedir.

4) CAMBALKON Sistemin hareketli mekanizmaları paslanırsa ne yapacağım?
    - Balkon camlama için paslanmazlık çok önemli bir konudur. Piyasada kullanılan sistemlerdeki rulmanlar, dış iklim şartları için değil “yağ” içinde çalışmak için tasarlanmışlardır. Dolayısıyla bu sistemler bir süre sonra paslanıp işlevsiz hale gelmektedirler. BİZİM CAM BALKON sistemlerinde ise rulmanlar “paslanmaz çelik” tir. Ayrıca sistemin tümünde kullanılan parçalar ( vidalar, taşıma parçaları v.b.) dış iklim şartlarına dayanıklıdır.

5) Camlar rüzgarda kırılır mı?
    - Tüm sistemlerimizde kullanılan tüm camlar “temperli cam”dır. Temperli camlar, yüzeysel darbelere ve rüzgara karşı dayanıklıdır.

6) Cafe işletmecisiyim. Mekanımı yazın açarak bahçesi ile birleştirmek istiyorum. Ancak iki bölüm arasında herhangi bir eşik olsun istemiyorum. Ne yapmalıyım?
    - CAMBALKON sistemlerimiz arasında cephe camlama için kullanılan Cafe ve Facade sistemleri herhangi bir eşik profili olmadan uygulanmaktadır. Dolayısıyla iki farklı bölümü istenildiği gibi birleştirme imkan tanımaktadır. Bu sistemlerimizin diğer adıda Askılı sistem, Boycam serisi..

7) Balkon camlama sistemi imara aykırı mıdır?
    - Bu sistemlerin uygulanması yerel yönetimlerin tasarrufundadır. Camlar arasında herhangi bir sabit kayıt olmadığından ve tüm camların toplanabilir olduğundan imar mevzuatına aykırı değildir.

CAMBALKON TEKNİK ÖZELLİKLERİ

* 8 mm. Kalınlığında temperli, (kırılmaya karşı 6000 derecelik ısıda fırınlanarak güçlendirilmiş) şişe cam standartlarında saydam veya tercihe göre renkli cam seçenekleri bulunmaktadır.

* Cam kanatlar balkon boyuna göre eşit bir şekilde ölçülendirilir ve daha estetik bir görünüm kazandırılır.

* Cam kanatların yüksekliği maksimum 2,5 metredir. (2.5 metreyi aşan balkonlarda profilin alt kısmına küpeşte uygulanır.)

* 6 metre boyunda ki profiller uygulanacak olan balkona göre kesilir ve milimetrik hesaplar yapılarak birleştirilir.

* Cam kanatların tüm yükünü altta ve üstte bulunan bu 3 mm et kalınlığına sahip profiller taşır.

* Cam balkonların uzun ömürlü olmasını sağlayan en temel faktör balkonda kullanılmış olan profillerin et kalınlıkları ve profile dönüştürülmeden önce alüminyumun kalite ölçütü olan alışımıdır.

* Alüminyum profiller fırınlar yardımıyla elektro statik toz boya ile boyanmaktadır ve 256 farklı renk çeşidi mevcuttur.

* Cam kanatların her birinde iki altta iki üstte olmak üzere toplamda dört adet rulman (bilyeli teker) bulunur

* Profillerin çevresi dışarıdan gelecek olan toza, soğuğa, yağmura ve rüzgâra karşı anti bakteriyel silikonlar yardımıyla izole edilir.

AHMET KONAK

İrtibat Tel: 0536 692 08 46

Notebook
    APPLE Z0NLQ MacBook Pro 15.4"//2.2GHz Quad-Core Intel Core i7//16GB CORSAIR VENGEANCE 1600 MHZ//256GB SAMSUNG 840 PRO SSD//HD6750M
    Masaüstü
    RYZEN 9 7950X3D//ASUS ROG CROSSHAIR X670 HERO//NZXT KRAKEN X53 RGB//PNY RTX 4080 VERTO EPIC 16GB//SAMSUNG 990 PRO 1 TB//CORSAIR 32 GB DDR5 6000MHZ//CORSAIR RW1200X 1200W//NZXT H5 ELITE BLACK
    Konsol
    PS5 //Psn alperknk//

• Yer neresi?
  • burası ankara beypazarı burada metrekaresi montaj dahil 120 tl ye yapıyorlar. ben pahalı diye yaptırmadım...
  • Yer: İstanbul, fiyat: metre kare fiyatı, nihat kardeşim ankarada öyle fiyatların olması normal hepsi için konuşmuyorum ama birçoğu çok ince alüminyum kullanıyor.Onlarda da zamanla kullanıcı şikayetleri başlıyor.Örneğin; Alüminyum taşıyıcıların camı taşıyamayarak yamulması gibi,

Notebook
    APPLE Z0NLQ MacBook Pro 15.4"//2.2GHz Quad-Core Intel Core i7//16GB CORSAIR VENGEANCE 1600 MHZ//256GB SAMSUNG 840 PRO SSD//HD6750M
    Masaüstü
    RYZEN 9 7950X3D//ASUS ROG CROSSHAIR X670 HERO//NZXT KRAKEN X53 RGB//PNY RTX 4080 VERTO EPIC 16GB//SAMSUNG 990 PRO 1 TB//CORSAIR 32 GB DDR5 6000MHZ//CORSAIR RW1200X 1200W//NZXT H5 ELITE BLACK
    Konsol
    PS5 //Psn alperknk//
  • Benim balkon bayağı ufak ama bu olaydan pek haberdar değildim. İleride yaptırılabilir. Mesajım bulunsun:)

Orijinalden alıntı: red_blade

Yer: İstanbul, fiyat: metre kare fiyatı, nihat kardeşim ankarada öyle fiyatların olması normal hepsi için konuşmuyorum ama birçoğu çok ince alüminyum kullanıyor.Onlarda da zamanla kullanıcı şikayetleri başlıyor.Örneğin; Alüminyum taşıyıcıların camı taşıyamayarak yamulması gibi,

İstanbul dışına iş yapıyor musunuz? 6 m2 ebatında balkon var. Füme renk yaptırmayı düşünüyorum. Bina yaklaşık 1 yıllık. Ayrıca aynı binada 3 kişi daha cam balkon düşünüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fırsat olarak görmüyorum
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.